Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

In Eckelrade presenteren wij deze volledig gerenoveerde, ruime, half vrijstaande woning. Deze woning biedt voldoende ruimte en beschikt over 3 slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin. De woning is tevens te bereiken via een handige zijingang, hier zou een kantoorruimte of praktijkruimte gerealiseerd kunnen worden. Deze instapklare woning, gerenoveerd in 2021-2022, zorgt voor de ruimte die u wellicht zoekt, en is de moeite waard om te komen bekijken. Eckelrade is een dorp vol tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier nabij gelegen 'Savelsbos'. Daarnaast ligt het bruisende stadscentrum van Maastricht, samen met het MUMC+ en de UM, op ​​slechts 10 minuten rijden.

Indeling:

-Begane grond:
De entree (ca. 1,5 m²) biedt toegang tot de woon-/eetkamer en de trap naar de eerste verdieping. Het is sfeervol binnenkomen in de gezellige woon- en eetkamer (ca. 28 m²), voorzien van lichtkleurige laminaatvloer. De elektrische haard in de woonkamer zorgt voor een gezellige en moderne uitstraling. De woonkamer loopt u naadloos over in de keuken (ca. 11 m²), welke is voorzien van dezelfde mooie laminaatvloer. De begane grond is tevens voorzien van vloerverwarming. De moderne keuken beschikt over een composiet werkblad, houten frontjes en is voorzien van apparatuur waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met grote diepvries, inbouwoven en een ingebouwde combi magnetron. Vanuit de keuken is zowel de hal, als de tuin eenvoudig te bereiken. De ruime tussenhal van ca. 8 m² fungeert als centraal knooppunt naar o.a. het toilet, badkamer, kantoorruimte/praktijkruimte en de tuin. Het toilet is voorzien van een hangcloset en fonteintje. De moderne, betegelde badkamer (ca. 2 m²) is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De kantoorruimte/multifunctionele ruimte (ca. 7 m²) is momenteel in gebruik als studeer-/werkruimte en kan worden aangepast aan individuele voorkeuren. Deze ruimte is apart te bereiken via de zijingang, dit maakt de ruimte ideaal voor een eventuele praktijkruimte aan huis. Deze ruimte is tevens voorzien van vloerbedekking. Praktisch is het aanrechtblad met spoelbak en kastjes. Hier is de wasmachine aansluiting. Tevens beschikt deze ruimte over een toegangsdeur naar de tuin.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree bereikt u de overloop op de eerste verdieping. U treft hier 2 slaapkamers aan. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de eerste verdieping, in slaapkamer 1, is de tweede verdieping bereikbaar. Vanuit de overloop heeft u toegang tot slaapkamer 3. Er is makkelijk, indien gewenst, een aparte overloop te realiseren waardoor deze verdieping apart bereikbaar is.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 20 m² groot, voorzien van een dakvenster en en voorzien van veel opbergruimte.

-Tuin:
Vanuit de keuken, de kantoorruimte, de hal en de zijingang heeft u toegang tot de tuin. De onderhoudsvriendelijke, omsloten tuin biedt veel privacy, ook vanwege de achterliggende weilanden. De tuin is voorzien van terras en plantborders en is naar ieders wens in te richten.

Nadere bijzonderheden:
-Gunstig geprijsde woning op een prettige locatie in Eckelrade.
-Na de foto-opname is de scheidingsmuur tussen buren en deze woning, gestuct. Dit is op de foto's dus nog niet zichtbaar.
-Deze woning is gerenoveerd in 2021-2022.
-De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
-Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbel glas.
-HR cv-ketel (Eigendom, 2023, Intergas).
-Energielabel D. (niet alle isolatiemaatregelen waren bekend).
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning ligt in het gezellige dorp Eckelrade. Eckelrade is een dorp in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het hier nabij gelegen 'Savelsbos'. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+(AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Ouderdomsclausule:
Bij woningen ouder dan 50 jaar wordt in o.a. koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen. Het is aan koper vrij om eventueel op eigen initiatief en kosten een bouwkundige keuring uit te laten voeren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 173
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 407
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 173
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja
Vloerverwarming deel Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij