Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

Beschrijving:
Welkom in deze prachtige, ruime, halfvrijstaande woning in Margraten, gelegen op een groot perceel van 1.085 m²! Deze mooie woning is o.a. voorzien van 4 slaapkamers, een zijingang, twee ruime, achterliggende garages en een diepe, groene tuin met vrij uitzicht. Dit huis biedt voldoende ruimte en mogelijkheden om te genieten; zowel binnen, als buiten. Alle voorzieningen, zoals winkelcentrum en scholen liggen in de directe omgeving. Maastricht centrum, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 min. te bereiken.

Indeling:

-Kelder:
De praktische kelderruimte is ca. 2 m² groot. U treft hier de cv-ketel aan. (Eigendom, +/- 15 jaar oud, Intergas)

-Begane grond:
In de ruime hal treft u de toiletruimte, de deur naar de kelder en de toegangsdeur naar de keuken en naar de eetkamer. Tevens treft u hier de meterkast en de trap naar de eerste verdieping aan. De betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet, en een fonteintje. De ruime keuken en eetkamer van samen ca. 24 m² groot, zijn voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer. De moderne keuken is recent gerenoveerd (2021-2022) en voorzien van een koelkast, een combi-oven, een vaatwasser en een 4-pits gasfornuis. Vanuit de keuken is de woonkamer (ca. 25 m²) te bereiken. De pvc vloer loopt naadloos door tot in de woonkamer, welke wordt overspoeld met natuurlijk licht door de grote raampartijen aan zowel de voor-, als de achterkant van de woning. Tevens zorgt de houtkachel in het midden van de ruimte voor veel sfeer. Vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de serre, deze is ca. 18 m² groot. Hier is het heerlijk zitten in zowel de warme, als de koude maanden, en is sprake van optimaal tuincontact door de grote raampartijen. Vanuit de serre loopt u door naar de bijkeuken (ca. 14 m² groot), voorzien van een koelkast en spoelbak. Deze ruimte is praktisch voor het plaatsen van een vriezer of het opbergen van voorraden. Bovendien bevindt zich hier de wasmachine- en drogeraansluiting.

-Eerste verdieping:
De trap in de hal biedt toegang tot de eerste verdieping. Deze verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een vinyl vloer.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 11 m² groot
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot.
-Badkamer: De volledig betegelde en moderne badkamer is recent gerenoveerd (2022), ca. 3 m² groot en voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een hangcloset.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de eerste verdieping is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping is voorzien van 1 slaapkamer.
-Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot.

-Tuin:
Via de oprit en de serre is de tuin te bereiken. De prachtig aangelegde achtertuin bestaat uit een groot terras, en is divers en mooi ingericht met plantenborders en veel gras. De heerlijke, groene en uitgestrekte tuin is georiënteerd op het zuiden, en biedt veel privacy en vrij uitzicht. Grenzend aan de serre, is een praktische berging te vinden. Deze berging is te bereiken via de tuin, bestaat uit twee ruimten van respectievelijk 6 en 14 m² groot en is handig voor het opbergen van materialen e.d. De berging is tevens voorzien van een ruime bergzolder (27 m²), welke te bereiken is middels een vaste trap.

-Garage 1
De eerste garage (ca. 54 m² groot) grenst aan de berging in de tuin en is bereikbaar via de poort in de tuin. De garage beschikt over elektriciteit en water. Autoliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Deze ruimte wordt momenteel gebruikt als werkplaats, maar door de omvang is deze ruimte multifunctioneel en kan deze worden gebruikt voor meerdere doeleinden.

-Garage 2
De tweede garage is ca. 29 m² groot en biedt plek voor het parkeren van twee auto’s of voor het opbergen van voorraden, materialen e.d. Het is bovendien fijn beschut zitten onder de overkapping van deze garage.

Nadere bijzonderheden:
-Gelegen op een perceel van 1.085 m² in Margraten.
-Twee ruime, achterliggende garages, inzetbaar voor meerdere doeleinden.
-Kunststof kozijnen en dubbelglas.
-Energielabel D.
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (Eigendom, 2023, Intergas).
-Aan de voorzijde van de woning is een stuk bruikleen van toepassing van de Gemeente Eijsden- Margraten.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Margraten is een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is in het prachtige Heuvelland. Diverse winkels treft u in het dorp aan: supermarkt, bakker, patisserie, slager, drogisterij, bouwmarkt e.d. Tevens heeft Margraten een basisschool en een peuterschool. Openbaar vervoer is op korte afstand bereikbaar, daardoor heeft Margraten een gunstige ligging met betrekking tot het MUMC+, Universiteit en de middelbare scholen in de omgeving.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 702
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 1085
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Half vrijstaande woning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 702
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 1085
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Toegankelijk ouderen Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Margraten