Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Voor starters op de woningmarkt is dit de kans om je eigen droomhuis te bemachtigen! Gelegen in de charmante buurt Maasniel, vind je deze betaalbare woning die je hart direct zal veroveren. Met drie ruime slaapkamers en een diepe achtertuin, biedt deze woning niet alleen ruimte voor jou, maar ook voor toekomstige gezinsuitbreiding. De nieuwe cv-ketel en kunststof kozijnen met dubbel glas zijn slechts enkele van de pluspunten. Een beetje klussen en dit pareltje wordt helemaal zoals jij het wilt!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Betaalbaar én in een prima wijk: Deze woning is ideaal voor starters die op zoek zijn naar een betaalbare optie in een veilige en gezellige buurt.
Kunststof kozijnen met dubbel glas: Modern comfort met uitstekende isolatie, waardoor je energierekening laag blijft.
Nieuwe cv-ketel: Geniet van de betrouwbaarheid en efficiëntie van een gloednieuwe ketel.
3 ruime slaapkamers: Genoeg ruimte voor een slaapkamer, een thuiskantoor en een logeerkamer.
Lekker diepe achtertuin: Perfect voor zomerse barbecues, tuinfeestjes en ontspanning in de buitenlucht.
Wel even klussen: Ideaal voor degenen die hun eigen stempel willen drukken en een huis willen dat precies bij hun stijl past.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je komt thuis in een rustige, vriendelijke buurt na een lange werkdag. Je opent de voordeur van je nieuwe woning en voelt meteen de warmte en het comfort van een huis dat je eigen is. In Maasniel, een geliefde wijk bekend om zijn veelzijdigheid en gezelligheid, ligt dit fantastische huis dat staat te wachten op zijn nieuwe eigenaar.

Met drie ruime slaapkamers biedt deze woning volop mogelijkheden. Of je nu een starter bent die graag wat extra ruimte heeft voor hobby's of een stel dat droomt van gezinsuitbreiding, deze kamers passen zich moeiteloos aan jouw wensen aan. De slaapkamers zijn licht en luchtig, met voldoende plek voor een comfortabel bed, kledingkasten en een werkplek als dat nodig is.

In de woonkamer voel je meteen de potentie. Het is een uitnodigende ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag. En stel je voor hoe gezellig het hier zal zijn met vrienden en familie tijdens de feestdagen! De ramen, voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas, zorgen voor een aangename temperatuur en houden het geluid van buiten weg. Geen tocht, geen koude voeten, gewoon pure gezelligheid.

De keuken is een plek waar je je culinaire creativiteit de vrije loop kunt laten. Met een beetje klussen kun je hier jouw droomkeuken realiseren. Of je nu houdt van uitgebreid koken of gewoon snel een maaltijd wil bereiden, deze ruimte biedt talloze mogelijkheden. En met de nieuwe cv-ketel hoef je je geen zorgen te maken over een koud huis of een koude douche – comfort gegarandeerd!

En dan de tuin. Een diepe achtertuin die als een oase van rust aanvoelt. Hier kun je in alle privacy genieten van lange zomerse avonden, een boek lezen in de zon of een feestje geven onder de sterrenhemel. De tuin is groot genoeg voor een mooie lounge set, een barbecue en misschien zelfs een moestuintje voor de groene vingers onder ons.

Deze woning biedt alles wat je nodig hebt, en meer. Hoewel er nog wat kluswerk te doen is om het helemaal naar jouw smaak te maken, is dat juist de charme. Je hebt de kans om je eigen stempel op elke kamer te drukken, om van dit huis jouw thuis te maken.

EXTRA KENMERKEN

Wijk Maasniel: Een rustige, veilige en gezellige buurt met een sterk gemeenschapsgevoel.
Betaalbaarheid: Een uitstekende woning voor starters die niet willen inleveren op locatie of ruimte.
Moderne voorzieningen: Kunststof kozijnen, dubbel glas en een nieuwe cv-ketel zorgen voor comfort en energie-efficiëntie.
Ruimte: Drie ruime slaapkamers en een grote achtertuin bieden volop leefruimte.
Klusmogelijkheden: Ideaal voor wie zijn eigen stijl en smaak wil toevoegen aan zijn woning.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze woning in Maasniel is een droom voor starters! De betaalbaarheid en de charmante wijk maken het een ideale keuze voor jonge kopers. De kunststof kozijnen met dubbel glas bieden niet alleen modern comfort, maar ook een uitstekende isolatie die de energiekosten laag houdt. De nieuwe cv-ketel zorgt voor betrouwbare warmte en warm water, wat extra gemoedsrust biedt. Met drie ruime slaapkamers is er genoeg ruimte voor een groeiend gezin of een thuiskantoor. De diepe achtertuin is perfect voor ontspanning en zomerse activiteiten, waardoor je volop van de buitenlucht kunt genieten.

Ga naar onze website om direct een afspraak te maken voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar je nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 250

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 387

Overige

Perceel oppervlakte 250

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond