Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS! EEN DROOM VOOR GEZINNEN MET OPGROEIENDE KINDEREN

Op zoek naar een woning die perfect is voor gezinnen met kinderen en meer ruimte nodig hebben? Zoek niet verder! Deze prachtige villa in de groene villawijk de Wijher in Roermond biedt alles wat je hart begeert. Met een luxe vernieuwde keuken, een multifunctionele ruimte op de begane grond, en een royale tuin met veel privacy, is dit huis de perfecte plek om samen met je gezin te genieten van het leven. Ontdek de ruimte, stijl en comfort die dit schitterende huis te bieden heeft!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Prachtige locatie in villawijk de Wijher in Roermond: Gelegen in een van de meest gewilde wijken van Roermond, biedt deze woning rust, ruimte en een stijlvolle woonomgeving.
Luxe nieuwe keuken: Uitgevoerd in een elegante antraciete kleur en voorzien van alle moderne apparatuur, een waar paradijs voor kookliefhebbers.
Kantoor- of speelruimte op de begane grond: Ideaal voor thuiswerkers of omgetoverd tot een speelparadijs voor de kinderen.
Grote en droge kelder: Een fantastische chillruimte voor tieners, compleet met voldoende opslagmogelijkheden.
Vier fijne slaapkamers en een riante badkamer: Geniet van de luxe van ruimte en comfort op de eerste verdieping.
Lekker grote achtertuin met veel privacy: Met een perfecte ligging op het westen, ideaal voor zomerse barbecues en ontspanning.
VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze schitterende villa en laat je betoveren door de mix van ruimte, luxe en comfort. Met maar liefst 210 vierkante meter woonoppervlakte en een perceeloppervlakte van 740 vierkante meter, zal je direct merken dat dit huis alles heeft wat je nodig hebt voor een heerlijk gezinsleven.

Bij binnenkomst in de ruime hal voel je direct de warme en uitnodigende sfeer van de woning. De begane grond biedt volop ruimte met een royale woonkamer die badend in natuurlijk licht, dankzij de grote ramen en de perfecte tuinligging op het westen. De gloednieuwe keuken, uitgevoerd in een stijlvolle antraciete kleur, is een echte eyecatcher. Voorzien van de nieuwste apparatuur en volop kastruimte, is deze keuken een droom voor iedere kookliefhebber. De naastgelegen ruimte biedt de flexibiliteit om aan te passen aan jouw behoeften – of het nu gaat om een thuiswerkplek, een creatieve ruimte of een speelkamer voor de kinderen. Tevens heb je vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met grote voorraadkast.

Vanuit de hal bereik je een grote en droge kelder. Dit is dé ideale chillruimte voor tieners – een plek waar ze zich kunnen terugtrekken, gamen of samen zijn met vrienden. En met voldoende ruimte voor opslag, is het ook nog eens praktisch.

De eerste verdieping biedt vier ruime slaapkamers, elk een oase van rust en comfort. Of je nu behoefte hebt aan een serene master bedroom, een gezellige kinderkamer of een stijlvolle logeerkamer, je vindt het hier. Bovendien beschikt de eerste verdieping over een riante badkamer, voorzien van een luxe ligbad, een inloopdouche en dubbele wastafels. Via een vlizotrap ga je naar een handige bergzolder.

De lekker grote achtertuin is de kers op de taart. Met veel privacy en een ideale ligging op het westen, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van lange zomeravonden. De tuin biedt genoeg ruimte voor een terras, een speelplek voor de kinderen en zelfs een moestuin voor de groene vingers onder ons.

EXTRA INFORMATIE

Naast al deze fantastische kenmerken, is de woning ook nog eens voorzien van een ruime oprit en een garage, waardoor je altijd voldoende parkeergelegenheid hebt. Daarnaast is de gehele achterkant van de woning voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.

De villawijk de Wijher in Roermond staat bekend om zijn groene omgeving en uitstekende voorzieningen in de nabijheid, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Kortom, dit is de ideale plek om een gezin groot te brengen en volop te genieten van het leven. Via de A73 ben je snel op weg naar Venlo, Maastricht en Eindhoven.

HIGHLIGHTS
Locatie: Prachtige villa in de exclusieve wijk de Wijher in Roermond, met rust en ruimte.
Keuken: Luxe, stijlvol en volledig uitgerust, perfect voor kookliefhebbers.
Veelzijdige ruimte: Kantoor- of speelruimte op de begane grond.
Chillruimte: Grote en droge kelder, ideaal voor tieners.
Ruimte: Vier ruime slaapkamers en een riante badkamer.
Tuin: Grote achtertuin met veel privacy en westelijke ligging.
Nieuwsgierig geworden? Plan snel een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit droomhuis voor jou en je gezin in petto heeft!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 823

Overige

Perceel oppervlakte 740
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 823

Overige

Perceel oppervlakte 740
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond