Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jouw of jullie nieuwe (t)huis?

Zoek je een comfortabel huis in een groene en gemoedelijke omgeving, met alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen, horeca, natuur, cultuurhistorie, sportverenigingen en recreatie op steenworp afstand? En dan ook nog binnen een acceptabele (reis)afstand van de grote steden per auto of openbaar vervoer? Dan is Polstraat 11 in Aalst jouw/jullie nieuwe (t)huis!

We nodigen je van harte uit voor een individuele bezichtiging! Bel of mail met Tulp Makelaars Poederoijen (0418-674075/[email protected]) en laat je aangenaam verrassen door deze recentelijk, hoogwaardig gemoderniseerde, uitgebouwde en volledig instapklare twee-onder-een-kapwoning.

Het charmante dorp Aalst ligt centraal in Nederland, in het hart van de Bommelerwaard, aan de afgedamde Maas in de gemeente Zaltbommel. De uitvalswegen A2 en A27 zijn binnen tien minuten bereikbaar. Utrecht is slechts 30 minuten rijden, Den Bosch 20 minuten, Eindhoven 45 minuten en Schiphol/Amsterdam 60 minuten. Geen fan van autorijden of drukke wegen? Binnen een half uurtje fietsen door de prachtige omgeving bereik je Station Zaltbommel.

Met vier ruime slaapkamers, een royale, lichte living met een prachtige, open, "state-of-the-art" keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur en een groot kookeiland, een oase van een badkamer met een vrijstaand ligbad, inloop/regendouche, dubbel wastafelmeubel en hangend toilet, biedt deze woning je een heerlijk compleet, luxe en comfortabel thuis!

De woning is in de periode 2021-2022 van top tot teen met veel aandacht en zorg gemoderniseerd en vakkundig uitgebouwd door een aannemer/bouwbedrijf en ligt aan het einde van een brede, doodlopende straat in een rustige en kindvriendelijke buurt. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende openbare parkeerplaatsen voor de deur.

Entree
Via de recent geschilderde voordeur kom je in de ruime, brede hal/entree. Hier vind je de meterkast met daarachter een slim geplaatste garderobehoek, de vaste houten trap naar boven, de trap/kelderkast met veel bergruimte en het toilet, beide voorzien van sensoren voor automatische verlichting bij het openen van de deur.

Woonkamer en keuken
Middels een aluminium "steel-look" deur kom je in de lichte en ruime woonkamer met grote raampartijen, een neutrale lichte kleurstelling, en een moderne open keuken. Vanuit de hal loopt de lichte pvc-vloer in visgraatmodel door in de woonkamer en keuken. De woonkamer biedt een zee van ruimte voor een heerlijke zit- en eethoek. Een grote kunststof schuifpui aan de achterzijde geeft toegang tot de gezellige achtertuin. De twee grote lichtkoepels geven de keuken en living een prachtige open, luchtige en lichte sfeer met veel natuurlijke lichtinval.

De open keuken heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar is dat ook absoluut! De keuken is voorzien van een groot kookeiland met inductiekookplaat, veel bergruimte en een wijn/klimaatkast. In het werkblad zijn elektriciteit en USB-oplaadpunten geïntegreerd. De fraaie achterwand beschikt over zowel een combi-oven als een normale oven, een grote koelkast en veel bergruimte. Daarnaast is er een werkblad met RVS spoelbak, een RVS Quooker-kraan en een ingebouwde vaatwasser. De boven het kookeiland geplaatste afzuigunit werkt op afstandsbediening.

Achteringang/Entree
Vanuit de keuken kom je middels een barn-schuifdeur in de achterhal. Deze hal biedt, via eenzelfde barn-schuifdeur, toegang tot de moderne badkamer. De glazen achterdeur geeft toegang tot de achtertuin.

Badkamer
In de aanbouw vind je de schitterende, luxe badkamer met een vrijstaand ligbad, met in de zijwand een geïntegreerde aansluiting voor een tv-scherm. Achter een fraaie, in visgraat betegelde wand bevindt zich aan de linkerzijde een hangend toilet en aan de rechterzijde een heerlijke inloop/regendouche. Tegenover het bad is een modern, dubbel wastafelmeubel geplaatst met een grote, LED-verlichte en verwarmde spiegel. De badkamer heeft een lichtkoepel met afstandsbediening en regensensor.

Bovenverdieping
Via de vaste houten trap in de hal/entree kom je op de overloop, die toegang biedt tot drie ruime, lichte slaapkamers. De gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaatvloer in lichte, neutrale kleurstelling. De elektriciteits- en internetpunten zijn in de wanden geïntegreerd. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping een aparte ruimte met een hangend toilet en wastafel, evenals aansluitingen voor wasmachine en droger. In deze ruimte zijn ook voorzieningen aanwezig voor warm water en afvoer, mocht je hier nog een extra douche of badkamer willen realiseren.

Zolderverdieping
Via een vaste houten trap kom je op de volledig open zolderverdieping, die momenteel als slaapkamer wordt gebruikt. Aan de voorgevel bevindt zich achter de knieschotten extra bergruimte. Over de gehele breedte is aan de achterzijde een dakkapel geplaatst (2021/2022), waardoor de zolder een volwaardige, ruime en lichte verdieping is geworden. Naast slapen kun je hier ook een prima werk-/studeerkamer of zelfs nog een vijfde slaapkamer realiseren.

Schuur/berging
De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond. De CV-installatie/combiketel (2022) bevindt zich in de bergruimte/schuur, die zich aan het einde van de aanbouw bevindt en vanuit de tuin toegankelijk is.

Aan de rechter- en voorzijde van de woning bevindt zich de oprit met ruimte voor twee auto's. Via een afsluitbare poort in de schutting heb je vanaf het einde van de oprit toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde bevindt zich de nette, onderhoudsarme voortuin.

Alle kozijnen in de woning zijn van kunstof met dubbele beglazing. Het glas op zolder en beneden is HR++. Tijdens de verbouwing in 2021/2022 is rekening gehouden met de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen, waardoor de benodigde aansluitpunten hiervoor reeds aanwezig zijn. Met het plaatsen van zonnepanelen komt de woning in aanmerking voor een energielabel B!

Streek en ligging
Aalst heeft circa 2.000 inwoners. Er zijn twee scholen, zorgfaciliteiten (huisarts/apotheek en fysiotherapie) en voldoende winkels (supermarkt, bakker, e.d.) voor de dagelijkse boodschappen. Het dorp en de streek bieden vele recreatiemogelijkheden op het gebied van wandelen, fietsen, sport en met name watersport. Historische steden als Woudrichem, Heusden, Gorinchem en Nationaal Park de Biesbosch zijn via een mooie tocht over het water binnen handbereik. Aalst grenst direct aan recreatieplas en -park Het Esmeer met jachthaven, recreatiegebied De Neswaarden met strand, speeltuin en horeca. Fietsers kunnen hun hart ophalen aan de prachtige routes die vele cultuurhistorische plaatsen aandoen, zoals Slot Loevestein, Kasteel Ammersoyen en diverse forten van de Hollandse Waterlinie. Via de vele pontjes en watertaxi's zijn talrijke routes en opties mogelijk. Tevens heeft Aalst twee restaurants (Bistro d'n Duuk en Tr3s Tapas) en biedt de hoofdgemeente Zaltbommel alle mogelijke stedelijke voorzieningen qua winkelaanbod, cultuur, sport, zorg en horeca.

Kortom, een centraal en uitstekend bereikbare ligging in Nederland, prachtig woon- en leefgebied en een ruime, uitgebouwde en volledig gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning!

Bijzonderheden:
- Vier slaapkamers (mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer en tweede badkamer)
- Luxe, moderne keuken en badkamer
- Onderhoudsarm en instapklaar
- Goede voorzieningen binnen handbereik
- 127 m² woonoppervlakte en 475 m³ inhoud

Tulp Makelaars Poederoijen nodigt u van harte uit voor een individuele bezichtiging van deze prachtige woning! U kunt ons bereiken (ook buiten kantooruren) via 0418-674075, [email protected] of maak gebruik van de mogelijkheid "plan een bezichtiging" op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 475
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Sold on 2024-09-20
Achterom Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 185
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Combiketel
Isolatieglas Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Bestaande bouw Ja
Tuin achter opp 48
Aantal badkamers 2
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Show with reservation -1
Tuin lengte achtertuin 7
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Parkeergelegenheid type gratis
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 475
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Sold on 2024-09-20
Achterom Ja
Tuin voor Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Eigen grond Ja
Hellend dak Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 185
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Combiketel
Isolatieglas Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Bestaande bouw Ja
Tuin achter opp 48
Aantal badkamers 2
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Aantal slaapkamers 4
Parkeergelegenheid Ja
Show with reservation -1
Tuin lengte achtertuin 7
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Parkeergelegenheid type gratis
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Tulp Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Aalst