Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ANTON Makelaardij biedt aan: Zoom 13-04 te Lelystad!

Op zoek naar een LEVENSLOOPBESTENDIGE vrijstaande woning voorzien van 16 ZONNEPANELEN,
2 badkamers, 5 slaapkamers en kantoor op een TOP LOCATIE in de geliefde wijk 'Zoom' in Lelystad? Deze ruime, vrijstaande woning, welke u zo kunt betrekken is dan zeker een bezichtiging waard. Zoek niet verder, wellicht is dit pareltje binnenkort van u!

In de groene, waterrijke en zeer populaire woonwijk 'Zoom' staat deze ruime vrijstaande woning met maar liefst 160m2 netto woonoppervlak. Deze woning staat op een royaal kavel van 672m2 eigen grond en is voorzien van 16 zonnepanelen. Op de begane grond bevinden zich een kantoorruimte, een ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer, alsook de ruime living met doorloop naar de fraaie keuken met ruime bijkeuken. De woning heeft op de eerste verdieping nog eens 4 ruime slaapkamers waar zich ook de tweede badkamer bevindt. Als extra bergruimte heeft de woning een ruime vliering, welke u bereikt via een vlizotrap. De fraai aangelegde tuin, is op het westen gelegen en bereikt u onder andere via een schuifpui in de woonkamer. De aangebouwde, knusse serre beschikt over een gezellige houtkachel, glazen schuifwanden en verstelbare dak lamellen. Daarnaast is de ruime tuin voorzien van meerdere zitjes, een vijver en tuinhuis met overkapping. Parkeren kunt u uiteraard op eigen terrein met minimaal 3 auto's.

De woning ligt op steenworpafstand van vaarwater het 'Gelderse Diep', het prachtige 'Woldbos' en het 'Gelderse Hout' waar u uren kunt genieten van de prachtige natuur die Lelystad te bieden heeft. Tevens op loop-/ fietsafstand van buurtwinkelcentrum, diverse (basis)scholen en binnen enkele (auto)minuten te bereiken in- en uitvalswegen van Lelystad. Dit alles maken het geheel tot een uiterst comfortabele en prettige woonomgeving.

Op zoek naar een ruime, LEVENSLOOPBESTENDIGE en nagenoeg INSTAPKLARE vrijstaande woning in de geliefde wijk 'Zoom'? We nodigen u graag uit om Zoom 13-04 te komen bekijken! Voor een bezichtiging kunt u ons bellen, een aanvraag indienen via Funda of via onze eigen website. Deze schitterende woning wordt u aangeboden middels een bieden vanaf prijs. Biedingen vanaf € 635.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling worden genomen.

Indeling

Begane grond:
Entree, garderobe, hal met kast, meterkast (glasvezel en alarmsysteem aanwezig), toiletruimte met hangcloset en fonteintje (2023), trap (voorzien van PVC 2021) naar de eerste verdieping en deur naar kantoorruimte. Tevens een deur naar een 2e hal met eigen ingang en doorgang naar de slaapkamer, welke voorzien is van een deur naar de tuin en aansluitend de zéér ruime badkamer met bad/douche, wastafelmeubel, designradiator en raam voor de natuurlijke ventilatie. Vanuit de entree bereikt u tevens de woonkamer, met eetgedeelte en aansluitend de keuken voorzien van inductie kookplaat, schouw met afzuigkap, oven, dubbele spoelbak, granieten werkblad en schuifdeur naar bijkeuken. Deze ruimte is uitgerust met werkblad, vaste kastenwand en aansluiting voor koelkast, vaatwasser, wasmachine en deur naar de zijtuin. De woonkamer is voorzien van een knusse gashaard en schuifpui naar de tuin met serre voorzien van een houtkachel, glazen schuifwand en verstelbare dak lamellen. De tuin is verder voorzien van een vijver, tuinhuis met overkapping en waterpunt. De woonkamer, keuken en de entree zijn voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. De beide bergingen zijn van buitenaf te bereiken.

Eerste verdieping:
Ruime overloop grenzend aan 4 ruime slaapkamers, tweede badkamer voorzien van een dakkapel, hangcloset, dubbel wastafelmeubel, inloopdouche, mechanische ventilatie en designradiator. Vaste kast met cv-installatie (Nefit Trendline HRC 30 CW5) en nog een vlizotrap naar vliering.

Bijzonderheden:
* TOP locatie nabij vaarwater het 'Gelderse Diep', het prachtige 'Woldbos' en het 'Gelderse Hout'
* Schitterende, nagenoeg instapklare en levensloopbestendige vrijstaande woning;
* Gevelbeplating, voordeur en ramen boven zijn van kunststof en de ramen boven voorzien van horren;
* Zowel kantoorruimte, slaapkamer en badkamer op de begane grond;
* 5 ruime slaapkamers en 2 badkamers;
* Ruime, lichte living en zeer nette keuken met ruime bijkeuken;
* Fraai aangelegde tuin op het westen, voorzien van o.a. een fraaie, ruime serre;
* 160m2 netto woonoppervlak en 672 m2 eigen grond;
* Parkeren op eigen terrein voor minimaal 3 auto's;
* 16 zonnepanelen;
* Veel bergruimte in en om het huis;
* Energielabel B;
* De niet-zelfbewoners clausule is van toepassing;
* Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 645
Aantal verdiepingen 3

Buiten

Garage mogelijk Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Villa Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 672
Tuin rondom Ja
Tuin zij opp 300
TypeCV ketel Nefit Trendline HRC 30 CW5
Isolatieglas Ja
Muur isolatie Ja
Bestaande bouw Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Bijgebouw schuur Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 645
Aantal verdiepingen 3

Buiten

Garage mogelijk Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

GasCV Ja
Villa Ja
In overleg Ja
BouwjaarCV 2013
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 672
Tuin rondom Ja
Tuin zij opp 300
TypeCV ketel Nefit Trendline HRC 30 CW5
Isolatieglas Ja
Muur isolatie Ja
Bestaande bouw Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Bijgebouw schuur Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Anton Makelaardij