Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage gelegen op Noordzee Residence Cadzand-Bad. De woning – type Duynbosch type Knokke 2 is van alle gemakken voorzien. Op loopafstand van strand en zee en op slechts enkele minuten lopen van de (centrale) voorzieningen van het park.

Noordzee Residence Cadzand-Bad
Mooi aangelegd park met veel groen en waterpartijen. Het park beschikt over diverse luxe centrale voorzieningen zoals: een zwembad, een restaurant met groot buitenterras, diverse speeltuinen, een supermarkt, een minigolf, bowling, kids club, fietsverhuur etc. Direct buiten het park zijn er kilometerslange wandel- en fietspaden langs het strand en in de polder. U kunt daarnaast volop genieten van de Zeeuwse natuur in natuurgebied Het Zwin op de grens met België. Mooie plaatsen zoals Sluis, Knokke en Brugge bevinden zich op korte afstand.
Ook staat u binnen enkele minuten wandelen op het brede zandstrand van Cadzand met de diverse strandpaviljoenen zoals ‘’de Piraat’’ waar u kunt genieten van een hapje, een drankje en de ondergaande zon!

Indeling:
U komt binnen in de hal en van hieruit zijn de meeste ruimtes bereikbaar.
De woonkamer is aangenaam licht door de grote en vele ramen. Naast de zithoek is er een eethoek en een open keuken. De keuken is voorzien van alle nodige en geïntegreerde inbouw-apparatuur en bestaat uit; 4-pits gas- kookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi- magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine. Via openslaande tuindeuren komt u op het terras en in de tuin. Aangrenzend aan de keuken is er een bijkeuken/berging. Hier hangt de verwarmingsketel, is er een wasmachine, droger en een deur naar de garage. De berging is voldoende groot voor het opbergen van huishoudelijke spullen.

In de woonkamer kan een houtkachel worden geplaatst want er is via het plafond een aansluiting naar het rookkanaal op het dak.

De slaapkamer op de begane grond beschikt over een tweepersoonsbed, een eigen TV, airconditioning en een badkamer ensuite.
Deze badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en een handdoekradiator.
Apart toilet met fonteintje.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Er zijn twee grote slaapkamers, elk ingedeeld met twee eenpersoonsbedden (Auping) en met een airco-unit. Er is een derde slaapkamer gecreëerd waardoor de woning plaats biedt aan 8 personen. De derde slaapkamer beschikt over een stapelbed. De badkamer op deze verdieping is voorzien van douche, twee wastafels, handdoekradiator en infrarood sauna. Apart 2e toilet met fonteintje.

Tuin:
Ruime tuin rondom de woning met overdekt terras met infraroodverwarming. Er is een tweede terras van ongeveer 25 m2 afgeschermd met houten en glazen schermen. Door de hoge bomen en struiken geeft de tuin veel privacy. De kavel is voor de veiligheid van kinderen en huisdieren rondom afgezet met een scherm van kastanje hout. Aan de voorkant van de woning is er een verharde parkeerruimte voor drie tot vier auto’s.


Garage en berging:
Als een van de weinige woningen op het park heeft deze villa een royale garage. Die is uitgerust met een elektrische roldeur en voorzien van een lichtkoepel met kierstand. In de garage is een keukenblok geplaatst met en aanrechtblad. Ideaal bij feestjes en barbecues. De garage is vooral handig voor de stalling van een bootje, jetski fietsen of scooters. Deze garage werd door de eigenaar niet verhuurd maar vooral benut voor opslag van privé-eigendommen.

Tegen de linker gevel staat een ruime berging die geschikt is voor de stalling van (elektrische) fietsen. In de berging bevindt zich ook het buitendeel van de airco van de aangrenzende slaapkamer. Tegen de achterzijde van de berging is een opslag gemaakt voor stookhout.

Extra’s:
- Gelegen op loopafstand van het strand en de centrale voorzieningen
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- 4 slaapkamers en 2 badkamers
- 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond
- Airconditioning
- Verwarming en warm water middels Hr CV combiketel 2013
- Volledig geïsoleerd
- Overdekt terras en tweede windbeschut terras
- Buitenverlichting
- Garage
- Berging
- Parkeerplaats voor meerdere auto’s op eigen terrein
- Goede verhuurmogelijkheden

De woning wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 375

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Perceel oppervlakte 551
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 375

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Perceel oppervlakte 551
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars