Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prijs: €94.950,--
Camping: Vakantiepark de Boomgaard
Hond: toegestaan
Openingstijden: heel jaar geopend
Commerciële verhuur: 5 weken toegestaan
Kavel: 285
Oppervlakte kavel: 209 m2
Huurindicatie kavel: €5.734,--
Merk-Type: IRM Capucine
Afmetingen: 10.00 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: elektrisch
Slaapkamer: 2

Vrije kavel voor nieuw te plaatsen stacaravan op Vakantiepark de Boomgaard, Zeeland

Op kavel 285 mag er een mooie stacaravan van leverancier Zeeuwse Chalets geplaatst worden. Als voorbeeld laten we het model IRM Capucine zien, maar mocht je andere wensen hebben dan kan er een ander model uitgekozen worden bij Zeeuwse Chalets. 

Het model IRM Capucine heeft een goed uitgedachte indeling, zodat de ruimte optimaal benut wordt. Aan beide zijden van de stacaravan is er een slaapkamer. De grote kamer met inloopkast aan de rechterkant en de kinderkamer, badkamer en een apart toilet aan de linkerkant. De middenkamer heeft een heerlijke hoekbank, een uitschuifbare eettafel en een keuken die van alle gemakken voorzien is. De raambekleding, bedden, bank en eettafel met stoelen horen bij het interieur. Alleen nog wat leuke decoratie toevoegen en dit vakantieplekje is compleet! 

De verkoopprijs is gebaseerd op het leveren, plaatsen en aansluiten van het chalet, de afwerking van de onderzijde met geïsoleerde panelen en een stelpost van de tuinaanleg.

Jaarhuur & info
Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, en exclusief het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom! 

---------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag