Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrije kavel voor nieuw te plaatsen chalet op Vakantiepark de Boomgaard, Walcheren

Prijs: €109.500,--
Camping: Vakantiepark de Boomgaard
Hond: toegestaan
Openingstijden: heel jaar geopend
Commerciële verhuur: 5 weken toegestaan
Kavel: 280
Oppervlakte kavel: 209 m2
Huurindicatie kavel: €5.734,--
Merk-Type: Mountain Verte
Afmetingen: 11.00 x 4.00 meter
Bouwjaar: 2024
Verwarming: centrale verwarming
Slaapkamer: 2

Het project op Vakantiepark de Boomgaard is bijna helemaal ingevuld, er zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Op kavel 280 mag een mooi chalet van leverancier Zeeuwse Chalets geplaatst worden. Als voorbeeld laten we het model Mountain Verte zien, maar mocht je andere wensen hebben dan kan er een ander model uitgekozen worden bij Zeeuwse Chalets. 

De Mountain heeft een mooie grijs-eiken kunststof buitenkleding. De keuken heeft veel kastruimte en de woonkamer heeft openslaande deuren. Heerlijk om in de zomer de deuren open te zetten en van het weer te genieten! Maar ook in de winter is het comfortabel door de centrale verwarming. Het chalet heeft twee slaapkamers, de bedden en de raamdecoratie die op de foto’s te zien zijn, horen bij het interieur. Alleen nog een aantal meubels in de woonkamer en dit is een heerlijke vakantiestek. 

Jaarhuur & info
Vakantiepark de Boomgaard is het hele jaar geopend. De jaarhuur 2024 bedraagt € 5.734,--. Dit is inclusief de toeristenbelasting en vastrecht, en exclusief het stroom-, water- en gasverbruik, kabeltelevisie en internet abonnement. Commerciële verhuur is beperkt toegestaan en huisdieren zijn welkom! 

---------------------

*Kijk voor meer foto’s en info op www.stacaravanmakelaar.nl of bel +316 5393 1840*

De stacaravanmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar en beschikt altijd over een actueel overzicht van stacaravans, chalets en vrije kavels aan de Zeeuwse kust en Zuid-Hollandse eilanden. De stacaravanmakelaar is de onmisbare schakel voor de aan- of verkoop van mobiele bungalows.

Makelaars in stacaravans en chalets aan de Zeeuwse kust, Zuid-Hollandse eilanden, Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede, Renesse, Ouddorp, Westenschouwen, Walcheren, Zeeuws Vlaanderen en regio.

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag