Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Knusse Recreatiewoning op Vakantiepark De Lucht: Ontspannen op de Veluwe

Welkom bij deze charmante recreatiewoning gelegen op het prachtige vakantiepark De Lucht in Renswoude, midden in de natuurlijke pracht van de Veluwe. Met een ruim perceel en handige parkeergelegenheid op het terrein, biedt dit vakantiehuis de perfecte uitvalsbasis voor ontspanning en plezier.

Woonkamer: Klaar om te Ontspannen
Betreed de gezellige woonkamer, compleet met een moderne led TV, comfortabele vaste hoekbank, sfeervolle gaskachel en openslaande deuren die uitkomen op de weelderige tuin. Of je nu wilt relaxen na een dag vol avontuur of genieten van quality time met je dierbaren, deze ruimte biedt alle comfort die je nodig hebt.

Keuken: Culinaire Genoegens
De keuken is een plek waar heerlijke gerechten tot leven komen. Met een vaste hoekbank en eettafel, een handige koelkast, een 4 pits gasfornuis en voldoende opbergmogelijkheden, is koken hier een waar genot. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en geniet van heerlijke maaltijden in het gezelschap van je geliefden.

Slaapkamers: Rust en Comfort
De eerste slaapkamer verwelkomt je met een ruim tweepersoonsbed en handige opbergkasten, terwijl de tweede slaapkamer twee comfortabele eenpersoonsbedden en meer opbergruimte biedt. Hier kun je 's nachts heerlijk ontspannen en je voorbereiden op een nieuwe dag vol vakantieavonturen.

Bijkeuken/Klompenhok: Gemak binnen Handbereik
In de bijkeuken/klompenhok vind je praktische apparaten zoals een magnetron en een airfryer, evenals handige opbergkasten voor al je benodigdheden. Alles wat je nodig hebt om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, is hier binnen handbereik.

Tuin: Natuurlijk Genieten
Stap naar buiten en geniet van de ruime tuin, compleet met een sfeervolle pergola, een comfortabele tuinset en een ruime berging voor al je spullen. Of je nu wilt ontspannen onder de zon, genieten van een barbecue met vrienden of gewoon wat tijd buiten wilt doorbrengen, deze tuin biedt de perfecte setting voor al je vakantiewensen.

Kom en ontdek deze knusse recreatiewoning op vakantiepark De Lucht, waar ontspanning en plezier samenkomen te midden van de natuurlijke pracht van de Veluwe. Ideaal voor recreanten die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring in een warme en gastvrije omgeving.

Het park
Een prachtig vakantiepark in een natuurrijke omgeving
Recreatiepark De Lucht is uniek gelegen tussen Nationaal park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal Park de Hoge Veluwe en aan de Grebbelinie.
Door praktische ligging bent u in minder dan een uur ook in Amsterdam of zit u zo lekker een dagje aan het strand.
Op ons gezellige vakantiepark komt u helemaal tot rust en geniet u van uw vrije tijd. Of u kiest voor een paar dagen of een paar weken, u hoeft zich niet te vervelen.
Op het park bevindt zich een buitenzwembad, een cafetaria, een visvijver en diverse faciliteiten voor kinderen. Als u het park verlaat bevindt u zich gelijk in de mooie groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe.

De Faciliteiten:
-Grand Café '
-Recreatieteam en animatie
-Mooie en schone sanitair voorzieningen
-Een overdekt zwembad groot terras
-Restaurant en café

Recradroom Makelaars
Bel 055-2032257
of mail naar [email protected]
en kijk op www.recradroom.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 30
Inhoud woonhuis 90
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 208
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Stacaravan
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 30
Inhoud woonhuis 90
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 208
Tuin rondom Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom