Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*Prachtige recreatiewoning op Landal Hellendoornse Berg te Haarle*

Ben je op zoek naar jouw ideale vakantieplek een prachtig onderhouden recreatiewoning op Landal Hellendoornse Berg in het charmante Haarle? Dan heb ik goed nieuws voor je! Deze woning is tot in de puntjes verzorgd en beschikt over alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf in de natuur.

*Woonkamer:*
In de ruime woonkamer vind je twee comfortabele fauteuils, een stijlvolle leren bank en een moderne led-tv voor gezellige avonden met je familie of vrienden. De schuifdeur naar de tuin nodigt uit om ook buiten te genieten van de rust en ruimte.

*Slaapkamers:*
De master bedroom biedt een ruim tweepersoonsbed en voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen. De tweede slaapkamer is ook royaal opgezet en voorzien van twee eenpersoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van handige usb- en usb-c aansluitingen zodat je altijd je devices kunt opladen.

*Keuken:*
De recent vernieuwde keuken is van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een vaatwasser, afzuigkap, inductiekookplaat en magnetron om de lekkerste gerechten te bereiden.

*Badkamer:*
De badkamer is onlangs compleet vernieuwd en heeft een luxe inloopdouche, wastafel en een stijlvol wastafelmeubel voor een heerlijk verwenmomentje na een dag vol avontuur.

*Toilet:*
Er is een apart toilet aanwezig voor extra comfort en privacy.

**Het Ultieme Recreatieparadijs voor Zowel Vakantiegangers als Investeerders**

Bent u op zoek naar een investeringsmogelijkheid die gegarandeerd rendement en plezier biedt? Dan is dit object de perfecte match voor u!

**Een Gevarieerd Zwemparadijs voor Jong en Oud**

Stel u voor: een overdekt zwembad met alles erop en eraan. Van een peuterbad en een kinderglijbaan tot een bruisbank, glijbaan en stroomversnelling. Een waar waterwalhalla voor de kleine waterratjes in uw leven!

**Kidstastische Speelvoorzieningen en Entertainment Galore**

Vervelen is hier geen optie! Met een airtrampoline, ballenbak, Bollo Club, Bollo speurtocht, indoorspeelplaats, kids arrangementen en kinderfeestjes is er altijd iets te beleven. Het Fun & Entertainment-programma zorgt het hele jaar door voor plezier voor jong en oud.

**Culinaire Ontdekkingen en Gemakkelijke Boodschappendiensten**

Voor de fijnproevers onder ons is er Brasserie Bie Oons, Pizzarette, snackbar en een supermarkt ter plaatse. Met een gourmetarrangement inclusief party grill set en boodschappenservice wordt het u gemakkelijk gemaakt om heerlijke maaltijden te bereiden.

**Sportieve Uitdagingen en Activiteiten voor iedereen**

Houdt u van activiteiten in de buitenlucht? Dan zult u zich hier zeker vermaken met een boogschietbaan, bowlingbanen, diverse fietsarrangementen en fietsverhuur inclusief kinderzitjes, trikes, bakfietsen, familiefietsen, E-bikes (seizoensgebonden), bolderwagens, skelters, mountainbikes, tandemfietsen en een ION oplaadpunt.

Daarnaast zijn er ook faciliteiten zoals een jeu-de-boulesbaan, minigolfbaan, multifunctioneel sportveld, speel- en sportvelden en een voetbalveld voor de liefhebbers van teamsporten en recreatieve activiteiten.

Dus waar wacht u nog op? Dit recreatieoord is de ideale bestemming voor zowel vakantiegangers als investeerders die op zoek zijn naar een win-winsituatie. Verken de eindeloze mogelijkheden en maak vandaag nog uw dromen waar in dit paradijselijke vakantieoord!

Deze prachtige recreatiewoning is ideaal voor recreanten die willen genieten van rust en natuur. Ook investeerders zullen de kwaliteit en potentie van deze woning zeker waarderen. Wacht niet langer en plan snel een bezichtiging om deze unieke kans niet te missen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 468
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 301
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 468
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 301
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom