Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij jouw toekomstige eco-vriendelijke vakantieverblijf met deze te gekke Tiny House op EuroParcs Maasduinen te Belfeld!

Duurzaamheid is de key en dit huisje geeft je dat groene gevoel waar je naar op zoek bent. Met materialen die goed zijn voor Moeder Aarde, wordt dit Tiny House het ultieme rustoord voor jou. De elektrische verwarming houdt je warm en cosy, terwijl de pellet kachel extra sfeer brengt als je dat wilt.

Indeling

Binnen stapt je in een open leefruimte met een chill zitgedeelte en een keuken die alles heeft wat je nodig hebt. Hier kan je lekker loungen op een grote bank met genoeg plek voor je friends, terwijl je tv kijkt via de CAI-aansluiting of online surft dankzij het internet. De keuken is uitgerust met een koelkast, combimagnetron en een elektrische kookplaat. Ook is er een gezellige eethoek om heerlijk te tafelen.

Licht en Uitzicht

Met ramen van top tot teen aan de voorkant heb je altijd een epic vista en een zee van licht dat binnenstroomt. Boven is de slaapverdieping met een cozy bedroom en een groot 2-persoons bed. Geniet van het zonnetje dat door het dakraam schijnt!

Faciliteiten

De badkamer beneden heeft een douche, wastafel en toilet, alles wat je nodig hebt. Het huisje wordt volledig gemeubileerd opgeleverd, dus je kan zo intrekken. Buiten is er een knus terras om te relaxen en zelfs een gemeenschappelijke vuurplaats en hottub!

Doelgroep

Dit vakantieverblijf is perfect voor recreanten die willen genieten van een groene get away en investeerders die de duurzame markt willen betreden. Pak je kans en ervaar het beste van Tiny House living!

37d regeling

Faciliteiten van het park:
-Strand en Natuurmeer
-Overdekt binnenzwembad
-Wellness
-Restaurant
-Broodje service
-Animatie
-Fietsverhuur
-E-Chopperverhuur
-Sup verhuur
-Dierenweide
-Speeltuin
-Snackbar

Parkservicebijdrage € 2500

Welke activiteiten zijn er op het vakantiepark?
Tijdens de schoolvakanties biedt ons park voor alle leeftijden de tofste animatieactiviteiten aan met onze Fun Heroes en Fun Crew. De Fun Heroes zijn rondreizende animatieteams en de Fun Crew is ons eigen vaste animatieteam op het park. Zo heb je tijdens jouw vakantie bij ons een vast gezicht, wel zo fijn! De teams organiseren sportieve activiteiten maar ook geweldige shows en creatieve knutselopdrachten.

Over EuroParcs Maasduinen

Op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens en omringd door groene bossen ligt EuroParcs Maasduinen. Hier voel je je één met de natuur. Niet alleen ligt het park aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen, je vakantiehuis staat ook direct aan één van de kleine meren of tussen de hoge bomen. Het park beschikt over een overdekt zwembad en een fijn restaurant waar je bourgondisch kunt genieten. Dit is dé plek om heerlijk bij te komen.

Puur natuur
Het is vooral de idyllische ligging die EuroParcs Maasduinen zo bijzonder maakt. Waar je ook kijkt, je wordt omringd door puur natuur. Tijdens een wandeling door het bos heb je niet eens in de gaten dat je opeens voet op Duitse bodem zet. En hadden we al gezegd dat je ook in je vakantiehuis het gevoel hebt dat je midden in de natuur verblijft? Je vakantiehuis op EuroParcs Maasduinen ligt namelijk óf verscholen in het groen óf pal aan het water! Daarnaast beschikt het park over Tiny Houses.

Steden langs de Maas
Dichtbij liggen ook twee grote steden: Venlo en Roermond. Beide steden rijzen op langs de oevers van de Maas. De gezellige boulevards, de historische gebouwen en traditionele cafés trekken zowel veel Nederlands als Duitse toeristen. Wie van shoppen houdt, wordt blij van de Designer Outlet Roermond dat met zo’n 200 winkels het grootste factory outlet center van Noord-Europa is!

Recradroom Makelaars
Bel 055-2032257 of mail
naar [email protected]
en kijk op www.recradroom.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 90
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 94
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 28
Inhoud woonhuis 90
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 94
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom