Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdaging? Dan is dit indrukwekkende, monumentale pand aan de Noordvestsingel 93 in Schiedam precies wat je zoekt! Met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 419 m², verdeeld over drie woonlagen, en gelegen op een perceel van 261 m², biedt deze woning ongekende mogelijkheden om volledig naar eigen smaak af te bouwen en in te richten. Een ideale kans voor de handige doe-het-zelver of de avontuurlijke koper die een uniek project wil realiseren in een pand met historische waarde.

Klaar voor een nieuwe start
Dit pand is volledig kaal gestript, waardoor het een blank canvas is voor jouw creatieve ideeën. Of je nu droomt van een ruime stadswoning of een combinatie van wonen en werken – de mogelijkheden zijn eindeloos. De begane grond is voorzien van een solide betonnen vloer, terwijl de andere verdiepingen beschikken over houten vloeren. De basis ligt er al; nu is het aan jou om de afwerking en invulling helemaal naar jouw hand te zetten.
Wonen aan de singel

De Noordvestsingel is een prachtige locatie aan een lommerrijke singel met water en groen, en toch op loopafstand van het levendige centrum van Schiedam. Hier kun je het beste van beide werelden combineren: rust en ruimte om je heen, met alle voorzieningen van de stad binnen handbereik.
Monumentale charme en rijke historie

Dit monumentale pand ademt geschiedenis en draagt bij aan het bijzondere karakter van de wijk. Schiedam is wereldberoemd om zijn jeneverindustrie, die in de 18e en 19e eeuw tot bloei kwam. Veel van de monumentale panden in deze omgeving zijn destijds gebouwd om de groeiende vraag naar woon- en werkruimte voor de jeneverindustrie te huisvesten. De nabijgelegen molens, zoals molen De Walvisch, werden gebruikt om graan te malen voor de productie van jenever, wat deze stad haar bijnaam "de jeneverhoofdstad" gaf. Het pand aan de Noordvestsingel 93 ligt midden in dit rijke industriële erfgoed, waardoor je niet alleen in een prachtig monument woont, maar ook een deel bent van de fascinerende geschiedenis van Schiedam.

Ruimte en mogelijkheden
Met 419 m² aan gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie woonlagen, heb je volop ruimte om jouw droomwoning te realiseren. De grote oppervlakte en de unieke ligging bieden talloze opties om dit pand om te toveren tot een woning die geheel aan jouw wensen voldoet.
Voor de pioniers
Dit pand is niet voor de standaard koper. Het vraagt om een avontuurlijke geest, iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging en graag zijn of haar stempel wil drukken op een uniek stukje vastgoed. Hier kun je jouw eigen woonwensen tot leven brengen en een woning creëren die niemand anders heeft.

Interesse?
Ben jij die pionier of handige doe-het-zelver die deze buitenkans niet wil laten liggen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat je inspireren door de ruimte, de mogelijkheden en de fantastische locatie.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1874
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1874
Woon oppervlakte 419
Inhoud woonhuis 1526
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Dwarskap
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Monumentaal Ja
Kwaliteit object Eenvoudig
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Grachtenpand
Bouwjaar 1874
Aantal kamers 1

Woningdetails

Bouwjaar 1874
Woon oppervlakte 419
Inhoud woonhuis 1526
Aantal verdiepingen 3

Overige

Dak type Dwarskap
Monument Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Monumentaal Ja
Kwaliteit object Eenvoudig
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen