Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in het Historische Hart van Schiedam

Altijd al gedroomd van een woning in een historisch stadscentrum met alle moderne gemakken? Dan is deze prachtige, volledig gerenoveerde woning aan de Vlaardingerstraat 15B precies wat je zoekt! Gelegen in het karakteristieke centrum van Schiedam, biedt deze woning een perfecte mix van comfort, luxe en stadsleven. Ideaal voor wie op zoek is naar een instapklare woning.
Gelegen aan een schilderachtige gracht, bevindt deze woning zich op loopafstand van een breed scala aan voorzieningen, zoals winkels, supermarkten, horecagelegenheden, musea, theater en bioscoop. Dankzij de centrale ligging ben je bovendien snel op de A4, A15 of A20, en met de metro bereik je eenvoudig het strand van Hoek van Holland of de bruisende centra van Rotterdam en Den Haag.

Indeling:

- Woonkamer: Een lichte en sfeervolle ruimte met charmante raampartijen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De fraaie laminaatvloer en strak gestuukte wanden zorgen voor een moderne uitstraling.
- Open keuken: Volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast tevens is er een gezellige eethoek voor een comfortabele diner. Het stijlvolle composiet werkblad met marmerlook geeft de keuken een luxe touch.
- Slaapkamer I: De ruime slaapkamer op de bovenverdieping biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een eventuele werkplek. De kamer is voorzien van een groot dakraam, waardoor het licht prachtig naar binnen valt.
- Slaapkamer II: kan zowel als extra slaapkamer worden gebruikt als omgevormd worden tot een praktische kleedkamer.
- Badkamer: Modern en ruim opgezet, met een inloopdouche en een wastafel met opbergruimte. Daarnaast is de badkamer volledig betegeld en voorzien van een hangcloset.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1906, volledig gerenoveerd in 2023;
- Energielabel: A (in aanvraag);
- Volledig eigendom;
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €25,-;
- Volledig geïsoleerd (2023);
- Cv-ketel: Intergas, nieuw geplaatst in 2023;
- Oplevering: in overleg;
- Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonzicht Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 213
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 43
Bovenwoning Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 64
Inhoud woonhuis 213
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Woontype Appartement
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 43
Bovenwoning Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Woonzicht makelaars