Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een grote eengezinswoning nabij het stadscentrum van Spijkenisse? Dan is deze woning misschien wel iets voor jou! Wij bieden deze mooie woning aan welke is voorzien van een ruime woonkamer, een mooie keuken, vijf slaapkamers en een luxe, nieuwe badkamer! De woning is net volledig gestuct en uitgerust met nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing. De ligging is top; een rustige straat maar wel op loopafstand van het stadscentrum van Spijkenisse en metrostation Centrum.

Indeling

Begane grond: Via de voortuin betreedt je de ruime hal met meterkast en toiletruimte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van granieten aanrechtbladen en de nodige inbouwapparatuur zoals een oven, een combioven, een vijfpitsgaskookplaat, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser. De woonkamer is lekker licht en voorzien van een trapkast, de trap naar de eerste verdieping en dubbele openslaande deuren naar de diepe achtertuin. De gehele benedenverdieping is voorzien van grote zwarte plavuizen met vloerverwarming.

Achtertuin: Middels de openslaande deuren krijg je toegang tot de royale achtertuin op het zuidwesten. De achtertuin kan je nog smaak aanleggen en is maar liefst 11 meter diep en 5 meter breed. Door de ruime voor- en achtertuin kun je op ieder moment van de dag genieten van de zon. De achtertuin is tevens voorzien van een achterom.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van nieuwe dakramen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een deur naar het balkon. De badkamer uit 2024 is met recht zeer luxe te noemen. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, een groot wastafelmeubel en een hangend toilet.

Tweede verdieping: Overloop met bergruimte onder de schuine zijde, wasmachineaansluiting en opstelplaats CV-installatie. Twee ruime slaapkamers met aan de achterzijde een nieuw dakraam en aan de voorzijde een rechte gevel.

Bijzonderheden: - Gelegen op eigen grond; - Uitgerust met (nieuwe) kunststof kozijnen met HR++ glas; - Begane grondvloer voorzien van vloerverwarming; - Vloerisolatie in 2024 aangebracht; - Energielabel B; - Badkamer in 2024 geplaatst; - Gladgestucte wanden en plafonds; - 11 meter diepe achtertuin op het zuidwesten; - Vanwege het bouwjaar van de woning wordt er een ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen; - Verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond, er wordt in verband hiermee "een niet zelf bewoond clausule" opgenomen in de koopakte; - Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in deze woning? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 415

Overige

Perceel oppervlakte 114

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 415

Overige

Perceel oppervlakte 114

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Rotterdam