Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Indien u een bezichtiging wenst graag reageren via mail of Funda!!
If you would like to view the house, please send us an e-mail or respond by funda!

Deze woning met energielabel B is gerenoveerd en gelegen aan een autovrij pad met prachtig uitzicht over de vijver en beschikt over een lichte woonkamer, moderne open keuken, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot het creëren van 4 slaapkamers), badkamer, dakterras en achtertuin met sfeervolle overkapping en vrijstaande berging.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Groenewoud en tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven, openbaar vervoer (metrostation Spijkenisse), centrum van Spijkenisse, uitvalswegen (A15, N218), veel kinderspeeltuintjes in de buurt en diverse groen- en recreatievoorzieningen zoals het natuurpark Park Vogelenzang, het Skatepark Groenewoud en Park Waterland. Ook de Oude Maas is op enkele autominuten verwijderd van de woning. Heerlijk genieten dus hier op alle mogelijke vlakken!

Indeling

Begane grond
U kunt de woning via de voorzijde en achterzijde betreden. Via de voordeur heeft u toegang tot de woning met hal, toilet, vernieuwde meterkast, toegang woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is betegeld en beschikt over een wandcloset en fonteintje. De lichte woonkamer met open keuken beschikt over strak gestucte wanden, marmerlook tegelvloer incl. vloerverwarming. Er is een Cinewall, inbouwverlichting en een ingebouwde sfeerhaard wat zorgt voor extra sfeerbeleving.

Ook is er nog een vaste trapkast aanwezig, ideaal te gebruiken als extra voorraadkast. De moderne open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning, waar u tijdens het koken een vrij uitzicht heeft. De keuken is opgesteld in twee rechte stukken opstelling met antracietkleurige keukenkastjes en een wit aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een oven, inductie kookplaat, afzuigkap, cooker, koelkast en vriezer. Tevens heeft de keuken voldoende bergruimte voor al uw (kook)spullen.

Middels de tuindeur naast de grote raampartij heeft u toegang tot de maar liefst 11 meter diepe achtertuin, voorzien van een achterom. De achtertuin is keurig omheind, grotendeels onderhoudsvrij met sierborders en beschikt over een ruime vrijstaande berging. In de achtertuin is er een mogelijkheid om meerdere gezellige zitjes te creëren.

Eerste verdieping
Middels de vaste trap komt u op de overloop welke u toegang biedt tot de 3 slaapkamers en moderne badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning; Slaapkamer 2, de master-bedroom, is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een airco. De 3e slaapkamer is nu ingericht als walk-Inn closet. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met regendouche, wandcloset, design radiator, wastafel met meubel en wandkast met spiegel. Het raam zorgt voor voldoende lichtinval en een ruimtelijk gevoel.

Tweede verdieping
Middels de open trap komt u uit op de overloop van de tweede verdieping welke u toegang biedt tot een grote open ruimte, deze ruimte biedt u nog eens de kans om een 4e slaapkamer te creëren of u kunt uiteraard de ruimte gebruiken als kantoorruimte of als wasruimte. Deze verdieping is ideaal om geheel naar eigen wens in te vullen. De CV-ketel en wasmachine staan hier ook opgesteld. Vanaf hier heeft u tevens toegang tot het grote dakterras wat u een prachtig uitzicht geeft.

Kortom deze ruime woning is direct instapklaar en hierdoor zeker een bezichtiging waard.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1996;
- Gebruiksoppervlakte wonen 97 m²;
- Eigen grond;
- Gerenoveerde eengezinswoning;
- 3 slaapkamers, met mogelijkheid 4 slaapkamers;
- Moderne keuken en sanitair;
- Ruime woonkamer met voldoende lichtinval;
- Achtertuin van 11 meter diep;
- Zonnig dakterras;
- Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning op een groene strook;
- Ideale ligging ten opzichte van diverse voorzieningen;
- Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 342
Aantal verdiepingen 3

Overige

Zolder Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 107
Tussenwoning Ja
Bestaande bouw Ja
Kamer op zolder Ja
Zolder trap type Vaste trap
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Zolder opmerking 2e verdieping
Parkeergelegenheid Ja
Zolder aantal kamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Zolderkamer mogelijk Ja
Parkeergelegenheid type gratis
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 342
Aantal verdiepingen 3

Overige

Zolder Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 107
Tussenwoning Ja
Bestaande bouw Ja
Kamer op zolder Ja
Zolder trap type Vaste trap
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Zolder opmerking 2e verdieping
Parkeergelegenheid Ja
Zolder aantal kamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Zolderkamer mogelijk Ja
Parkeergelegenheid type gratis
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaarshome