Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Koopsom vanaf € 1.000.000,--
Ruime vrijstaande villa met garage op een prachtige locatie aan het vaarwater van 'de Drecht'

Deze vrijwel nieuwe 6-kamer villa is in 2004 gebouwd gelegen op een perceel van 439m² eigen grond en water. De grote zonnige tuin is gunstig gelegen op het zonnige zuidwesten met een steiger direct aan het water en beschikt over een royale vrijstaande garage (32m²) en een eigen inrit met parkeergelegenheid voor diverse auto's op eigen terrein.

Het geheel is optimaal geïsoleerd met vloer-, glas-, spouwmuur- en dakisolatie en beschikt over 11 zonnepanelen. De zeer ruime woonkamer van meer dan 50m² is voorzien van een sfeervolle gashaard en er is een échte woonkeuken en een bijkeuken aanwezig. Op de 1e verdieping kunt u beschikken over 4 ruime slaapkamers, een separate toiletruimte en een complete badkamer. De 2e verdieping is met vaste trap te bereiken en biedt veel bergruimte en een 5e slaapkamer.

Zoekt u een ruime woning aan vaarwater op een prachtige, centrale locatie in het Groene Hart van de Randstad? Dan moet u deze woning absoluut zien!

Ligging:
Op een historische locatie aan het open vaarwater van 'de Drecht' met uitzicht over weiland en water vindt u deze heerlijke familiewoning. Vanaf de woning vaart u binnen enkele ogenblikken naar het Braassemermeer, de Westeinderplassen en de diverse Vaarten en Meren in deze groene woonomgeving.

Het gezellige dorpscentrum is op loopafstand gelegen en biedt winkels voor de dagelijkse boodschappen, zoals een supermarkt, slager, bakker, groentewinkel en drogist.

Daarnaast liggen andere voorzieningen, zoals de basisschool, het buitenzwembad, de sportvelden, horeca en jachthavens, ook op loopafstand. Leimuiden is centraal gelegen in het Groene Hart, tussen de grote steden en omringd door water.

Het dorp heeft een actief verenigingsleven en watersport, midden in het Groene Hart en is gelegen tussen de grote meren. Binnen vijf minuten zijn de A4 en de A44 te bereiken, met uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en de luchthaven Schiphol.

Van de huidige eigenaar:
'Het huis bij de brug':
De afgelopen negentien jaar hebben we met heel veel plezier in dit ‘huis bij de brug’ gewoond. Samen met een architect hebben we ruim twintig jaar geleden de plannen gemaakt voor het ontwerp van dit huis op de plek waar toen nog een oude bakkerswoning stond. Een vrijstaand huis op een historisch plekje aan het water was voor ons een droom die we hebben kunnen realiseren.

Het is een heerlijk ruim huis met een gezellige indeling en verrassende door- en uitkijkjes. Vanuit de zithoek kijk je op het water en vanuit het keukenraam op een idyllisch schapenweitje.

De tuin met rozenperkjes en verschillende (vrucht)bomen biedt genoeg mogelijkheden om in de zon of in de schaduw te zitten. Het leukste plekje vinden we het hoekje naast de tuindeuren, waar je tot in de avond nog van de zon, de rust en het water kunt genieten. Het zijpad met de vele hortensia’s en de aangrenzende historische pandjes maken het stukje kade tot een karakteristieke plek.

Omdat onze kinderen het huis hebben verlaten, zijn we toe aan een kleinere woning.
Het kost ons moeite dit huis op deze plek te verlaten, maar gunnen volgende bewoners evenveel woongenot als we zelf hebben ervaren.

Eigen inrit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein voor de ruime, vrijstaande garage met elektrische garagedeur, betonnen vloer, loopdeur, elektra en water. Op de garage zijn 11 zonnepanelen aanwezig.

Entree woning/hal met garderobe, uitgebreide moderne meterkast en een toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. De zeer ruime woonkamer heeft veel daglichttoetreding door de vrije ligging en de vele raampartijen. De woonkamer beschikt over een sfeervolle gashaard met schouw en middels de openslaande deuren is er toegang tot de zonnige tuin op het zuidwesten met sierbestrating, plantenborders, diverse terrassen en een steiger aan het water.

De échte woonkeuken beschikt over voldoende ruimte voor een grote eettafel en is voorzien van een luxe L-vormige keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur

Ruime overloop met separate toiletruimte met vrij hangend toilet en wastafel. De 1e ruime slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een dakkapel. De zeer royale ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning is ruim van opzet en beschikt over een Velux dakraam.

De complete en geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel in een badkamermeubel, een ligbad en een separate douche met douchecabine. In de badkamer zijn tevens aansluitingen voor wasmachine en droger aanwezig.

De 3e en 4e slaapkamer op deze verdiepingen hebben allen voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed, een bureau en kastruimte.

Via vaste trap te bereiken ruime zolderkamer met veel bergruimte, Velux dakraam, opstelplaats van de CV Hr combiketel en de warmte-terugwin-installatie.

Op deze verdieping is tevens een 5e slaap-, werk- en/of hobbykamer beschikbaar met Velux dakraam.

Rondom de woning kunt u beschikken over een zonnige siertuin op het zuidwesten met diverse terrassen en een steiger aan het water van de 'Drecht'.
Deze volwassen tuin met aan de beschikt over veel groen met diverse bomen en struiken die beschutting bieden.

Zowel vanuit de woning als vanuit de tuin is er vrij uitzicht over water en groen.

De ruime vrijstaande garage zorgt voor veel praktische bergruimte en parkeergelegenheid is er direct voor de garage op eigen terrein.

- Bouwjaar: 2004
- Woonoppervlakte: 202m².
- Vrijstaande garage van 31 m².
- Zonnige tuin rondom de woning direct aan vaarwater.
- Prachtige centrale ligging in het Groene Hart van de Randstad.
- Volledig geïsoleerd en voorzien van 11 zonnepanelen.
- Oplevering in overleg.

Koopsom vanaf € 1.000.000,-- k.k. / Vraagprijs € 1.195.000,--
Alle biedingen vanaf € 1.000.000,-- worden in overweging genomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 750
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 210
Garage opp 31.5
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 439
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 15
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 202
Inhoud woonhuis 750
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 210
Garage opp 31.5
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 439
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
Tuin breedte 15
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goedhart Makelaars & Taxateurs