Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een groene omgeving gelegen dubbel bovenhuis (op de hoek gelegen en geen bovenburen!) van maar liefst 94 m2 welke is voorzien van een moderne keuken, nieuw en sfeervol sanitair, veel lichtinval en voldoende ruimte voor samen of met het gezin. In de nabijheid tref je diverse winkels en met slecht 5 minuten fietsen ben je al in het centrum van Berkel. Dit samen met de diverse uitvalswegen heb je letterlijk alles binnen handbereik.

Wonen
Wat een rust en uitzicht! Met dank aan de hoekligging biedt de woonkamer zeer veel lichtinval en fraai uitzicht vanaf de eigen comfortabele bank. De woonkamer van ca. 25 m2 is voorzien van een goede kwaliteit gelijmde PVC vloer in houtlook met houtnerf, beschikt over de gehele verdieping over vloerverwarming en heeft een open verbinding met de keuken.

Buiten
Een heerlijk balkon gelegen op het westen en doordat deze is gelegen op de bovenste verdieping heb je hier nagenoeg de gehele dag en, vooral belangrijk, tot laat in de avond de zon. Lekker na het werk een drankje in de laatste zonnestralen, wat wil je nog meer?

Koken
Alle ruimte om heerlijk te koken en kletsen met vrienden aan de bar. Deze riante woonkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt fraai uitzicht en veel lichtinval met dank aan de hoekligging van het appartement. Uiteraard heb je een vaatwasser (2023), wasemkap (2022) een heetwaterkraan (tot 98 graden) uit 2021, oven, 5-pits Borreti fornuis, koel-vriescombinatie.

Sanitair
Op de woonverdieping bevindt het toilet zich tussen de keuken en de woonkamer. De, in 2021 volledig gerenoveerde, badkamer tref je op de slaap-(bovenste)verdieping welke is voorzien van fraai tegelwerk, inloopdouche met glazen schuifdeur, wastafel met meubel, wandcloset en mechanische ventilatie.

Slapen
Op de bovenste verdieping beschik je over twee zeer riante slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde zijn gelegen. De slaapkamer aan de voorzijde (ca. 16m2 ) is voorzien van een fraaie laminaatvloer en een goede kastenwand. De slaapkamer aan de achterzijde (ca. 9 m2) is tevens voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot het balkon.

Opbergen
Naast veel leefruimte biedt deze woning ook voldoende bergruimte. In de woonkamer bijvoorbeeld is er een trapkast, op de slaapverdieping bevindt zich een wasmachine kast met opstelplaats cv-ketel waar, naast de wasmachine en droger, meer dan voldoende ruimte is om ook nog spullen op te bergen, naast dit alles is er ook naast de trap bij de entree bergruimte voor bijvoorbeeld de fietsen.

VvE
De woning is gelegen in een kleinschalig complex met een gezonde vereniging van eigenaren. De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 110,-. Een onderhoudsplan is beschikbaar. Alle documenten zijn in te zien via Eerlijk Bieden. recent heeft de VvE het dak (2021) laten vernieuwen en de coating van het balkon is tevens gedaan in 2024. Verfwerk en houtonderhoud aan de buitenkant staat voor 2025 op de planning.


Details
- Vraagprijs € 375.000,- k.k.
- Woonoppervlakte 94 m2.
- Gelegen op eigen grond;
- Balkon op het westen.
- Volledig geïsoleerd.
- Energielabel B.
- Bouwjaar 1998.
- Verwarming en warm water middels Atag cv combi ketel uit 2016.
- V.v.E. € 110,- per maand.
- Elektra: 6 groepen met aardlekschakelaar.
- Oplevering in overleg.
- Notariskeuze aan koper.

Interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Heeft u uw huidige woning nog niet verkocht of geen idee wat u precies kunt krijgen aan hypotheek? Maak dan ook gelijk een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling en/of hypotheekgesprek zodat u goed geïnformeerd aan de koop van een nieuwe woning begint. Wij staan voor u klaar. Uw wensen eerst!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid samengesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een voorstel of om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Van Gulden Makelaardij