Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Leuke eengezinswoning met tuin en vloerverwarming in het Transvaalkwartier van Den Haag. Deze prachtige eengezinswoning, gelegen aan de Vaalrivierstraat in de populaire wijk Transvaalkwartier, is een ideale woning voor een gezin dat op zoek is naar comfort en ruimte. Een ruime 4-slaapkamer woning met riante achtertuin, schuur en achterom uit 2010 in een zeer nette en uitzonderlijk onderhouden staat. Gelegen in het meest recent gebouwde stukje van het Transvaalkwartier, nabij de Haagsche Markt en het Zuiderpark. Het centrum van Den Haag is binnen 5 minuten te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Uitstekende familiewoning met 2 toiletten, ruime badkamer en slaapkamers, met de mogelijkheid om een uitbouw of terras op het dak te realiseren. De voortuin heeft voldoende ruimte om fietsen te stallen of eventueel een kleine berging te realiseren. Gemakkelijk parkeren in de straat met parkeervergunning.

Wacht niet langer en maak van deze prachtige eengezinswoning jouw droomhuis in Den Haag. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Dit is jouw kans om te wonen in een eigentijdse woning met alle gemakken die een gezin zich kan wensen.

Indeling
Begane grond: Voortuin met stenen, en voldoende ruimte voor de fietsen. Entree naar de woning die in de gang uitkomt. Meterkast met slimme meters en toilet met fontein. Deur naar de aparte keuken die is voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een grote hoeveelheid opbergkasten. Ruime woonkamer aan de achterzijde met opgang naar de zonnige tuin. In de woonkamer bevindt zich een opbergkast waarin ook het stadsverwarmingssysteem zich bevindt.

Eerste verdieping: Trap naar de eerste verdieping bekleed met tapijt. Nette gang met deuren naar de 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van draai / kiepramen en nette kozijnen. De badkamer beschikt over een extra toilet en inloopdouche.

Tweede verdieping: Trap naar de 2e verdieping. Opgang naar ruime open slaapkamer. Ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn aanwezig. Eventueel is hier de mogelijkheid om een dakterras te realiseren of uitbouw.

De volledige woning beschikt over een vloerverwarmingssysteem, instelbaar per kamer.
Voor uitgebreide maatvoering verwijzen wij u naar de plattegrond.

Aanvullende informatie:
- Bouwjaar 2010
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Tuin van ruim 21m2
- HR++ dubbel glas
- Stadsverwarming
- Vloerverwarming met koelfunctie voor de warme zomerdagen
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel is A
- Woonoppervlakte: 121m2 volgens NEN meetinstructie
- Gemakkelijk parkeren voor de deur
- Oplevering in overleg

Vraagprijs: €539.000,- k. k. 

Ondanks het feit dat deze informatie met zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden aan eventuele fouten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 365
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 21
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 117
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.33
Tuin breedte 4.94
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 365
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Tuin opp 21
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 117
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.33
Tuin breedte 4.94
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

The Real Estate Company