Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bouwkavel ter grootte van circa 1.298 m2 (kavel 2), gelegen aan de rustige Onderweg nabij nummer 17 te Pijnacker. Vanuit uw eigen villa kijkt u uit over de uitgestrekte weide van de Bergboezem Oude Leede.

De twee kavels worden ontsloten via een eigen ontsluitingsweg op de Onderweg. Het betreft riante percelen die u alle ruimte biedt om uw eigen villa te bouwen. Op deze kavels kunt u, zoals op alle kavels in het buitengebied van Pijnacker-Nootdorp, een riante villa bouwen van 750 m3. Dit is exclusief de door u gewenste vergunningsvrije bouwmogelijkheden.

U komt hier te wonen in het buitengebied, maar nabij de voorzieningen van Pijnacker en Berkel en Rodenrijs.
Met de fiets rijdt u via de Onderweg snel naar Pijnacker en Berkel en Rodenrijs en via de N470 rijdt u via de A12/A13 binnen een kwartier naar Rotterdam, Delft en Den Haag. Ontsluiting op het landelijke en regionale openbaar vervoersnetwerk vindt u  met twee metrostations op fietsafstand.

De twee kavels worden via een inschrijving verkocht. Uiterlijk 20 september 2024 om 10.00 uur dient de makelaar uw inschrijfformulier ontvangen te hebben.
U kunt via deze website, per email of telefonisch een brochure aanvragen, het inschrijfformulier is bijgesloten in de brochure.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1298

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1298

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Westmaas Makelaardij