Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Centraal in de schilderachtige dorpskern van Maasland is deze prachtige vrijstaande villa met een grote vrijstaande garage verscholen tussen de Kluiskade en het Ingeland. Dankzij de bijzondere ligging en de ruime tuin rondom de woning ervaart u hier rust, ruimte en privacy en woont u toch midden in het dorp. Bent u op zoek naar een woning met deze kenmerken en ook nog eens ruim 250 m2 vloeroppervlakte, dan is deze woning uw unieke kans om centraal in Maasland op een beschutte locatie te gaan wonen. Laat u verrassen door de mogelijkheden en ervaar zelf de unieke charme van dit prachtige huis. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de eindeloze potentie van uw nieuwe thuis.

Aan het einde van het doodlopende gedeelte van het Ingeland komen we bij de woning. De woning is gelegen aan een voetpad richting de Kluiskade. Voor de woning en de garage is ruim voldoende parkeergelegenheid. Voor liefhebbers van bijvoorbeeld een oldtimer of motoren is de garage een ideale ruimte, maar diverse andere gebruiksmogelijkheden zijn denkbaar. De garage is maar liefst 34m2 groot, en er is een bergvliering aanwezig.

Begane grond:
De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Ruime hal met glas-in-lood raampartij. Uitgebreide moderne meterkast. Grote bergkast met opstelplaats van de centrale verwarming en de verdeling van de vloerverwarming. Tussenhal met garderoberuimte en toegang tot toilet met fonteintje. Het woongedeelte is verdeeld in een zitkamer, televisiehoek en een eetgedeelte met open woonkeuken. Centraal in de woonkamer bevindt zich de open haard. Vanuit de zitkamer is het zicht op de tuin geaccentueerd door het plaatsen van grote raampartijen. Middels de schuifpui heeft u toegang tot het overkapte terras en de fraai aangelegde achtertuin. Het terras met buitenhaard is een hele fijne plek om te verblijven. Hier geniet u op ieder moment van het jaar van de rust en privacy van deze bijzondere plek.
De eetkamer grenst aan de open woonkeuken. De ruim opgezette keuken is een fijne ruimte om te verblijven. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. In de naastgelegen bijkeuken is een tweede keukenblok geplaatst. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor het witgoed. Vanuit de bijkeuken is het kantoor te bereiken. Deze ruimte is momenteel in gebruik als kantoor annex opslagruimte, maar kan op diverse manier in gebruik genomen worden. Zelfs een slaapkamer op de begane grond behoord tot de mogelijkheden. Er is een tweede toilet aanwezig.

Op de ruime slaapverdieping zijn vijf grote slaapkamers, twee badkamers en een breed balkon aanwezig. Aan de voorzijde van de woning zijn twee slaapkamers, de riante hoofdslaapkamer beschikt over een vaste schuifkastenwand en heeft toegang tot één van de twee badkamers. Deze badkamer is voorzien van ligbad, dubbel wastafelmeubel en toilet. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee gelijkwaardige slaapkamers welke beide toegang tot het balkon hebben en één tot ruime bergruimte. De vijfde slaapkamer is voorzien van een mooie brede dakkapel, waardoor dit een volwaardige slaapkamer is geworden. Centraal op deze verdieping bevindt zich de tweede badkamer. Deze badkamer beschikt over een inloopdouche, een wastafel en een toilet en is op dezelfde luxe wijze als de eerste badkamer afgewerkt.

Via de vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze praktische verdieping is niet meegerekend als gebruiksoppervlakte wonen, maar maakt natuurlijk wel onderdeel uit van de woning. De zolderverdieping is momenteel in gebruik als bergruimte.

Links aan de voorzijde van het perceel bevindt zich de vrijstaande garage. Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Geniet van de prachtig aangelegde tuin rondom de woning. De tuin beschikt over een diversiteit aan beplanting, een buitenhaard op het overdekte terras, en is ontworpen voor maximale privacy. Deze verrassende buitenruimte creëert een oase van rust, perfect om te ontspannen of te entertainen. De tuin is verdeeld in verschillende delen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de oprit en zijn er diverse fraaie bloemen- en plantenborders aanwezig. In de achtertuin bevindt zich een overkapping welke in zijn geheel afgesloten kan worden, waardoor deze ruimte als extra buitenverblijf in gebruik is.

Locatie:
De woning is gelegen achter de Kluiskade van Maasland en met de auto bereikbaar vanaf het Ingeland. Maasland is gelegen in de gemeente Midden-Delfland en is zeer gunstig gelegen t.o.v. enkele uitvalswegen, mede dankzij de verlenging van de A4 zijn van hieruit alle rijkswegen naar Noord en Zuid goed bereikbaar. Via rijksweg A20 is het gehele Westland en het strand bereikbaar. Eén van de kenmerken van het gebied is het water. De oude vaarten zijn in de 14e eeuw gegraven met als doel verschillende dorpen en steden met elkaar te verbinden. Vanuit de boot of vanaf een mooi terras aan het water kijkt u uit over Natuurmonument ‘De Vlietlanden’. Een uitgebreid netwerk aan fietspaden leidt u o.a. naar de cultuurhistorische stad Delft, glazen stad het Westland, oude havenstad Maassluis aan de Nieuwe Waterweg en het strand van Hoek van Holland. De polders lenen zich uitstekend voor een lange wandeling over dijken en kerkepaden, tussen koeien en schapen. Met fietsveer ‘de Kwakel’ naar Vlaardingen of het voetveer naar Schipluiden.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1986
• 700 m2 eigen grond
• Er is een gedeelte, ca. 53 m2, extra tuin in bruikleen van de gemeente Midden-Delfland
• Parkeerruimte voor meerdere auto’s op eigen grond
• Ervaar het perfecte samenspel van comfort, ruimte en een fantastische buitenruimte
• Goed geïsoleerde woning met energielabel B
• 26 Zonnepanelen
• Nieuwe damwand 2022

Kadastraal:
Ingeland 47a, 3155 GC Maasland
Maasland, sectie C, nummer 2462, Groot 7 are

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen : 224,3 m2
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte : 27,5 m2
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte : 23,1 m2
Vrijstaande garage : 34,1 m2
Totale vloeroppervlakte : 251,8 m2
Perceeloppervlakte : 700 m2 + 53 m2 in bruikleen van de gemeente Midden-Delfland
Inhoud : 883,1 m3
Opleveren : in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn ingemeten conform NEN 2580 meetinstructie. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 224.3
Inhoud woonhuis 883.1
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 575
Garage opp 32.75
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 700
Rookkanaal Ja
Tuin diepte 41
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 17
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 67.03
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2018
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 224.3
Inhoud woonhuis 883.1
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 575
Garage opp 32.75
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 700
Rookkanaal Ja
Tuin diepte 41
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 17
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 67.03
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2018
Garage vrijstaand Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Peeters & Vermeulen Makelaars | Taxateurs