Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN HUIS: Leuker dan de foto’s, kom binnen kijken op 13 of 14 september

Zaterdag 14 september is de beroemde gondelvaart.
Vanaf 11 september zijn straten, tuinen en huizen versierd naar het thema van de buurt.

Voor iedereen die geïnteresseerd is, maar nog twijfelt om een bezichtiging te plannen.
Wees welkom in ons “Disney-film-huis” op vrijdag 13 september (middag & avond) en op zaterdag 14 september (hele dag)

DUBBELE BEWONING OF KANTOOR AAN HUIS?

IN DEZE GROTE WOONBOERDERIJ NABIJ DE GIESSEN IS DAT DIRECT MOGELIJK.

Dit huis beschikt namelijk over een zelfvoorzienende aanbouw met eigen voordeur, hal, toilet, keuken, woonkamer beneden en een slaapkamer en badkamer boven. Dit deel van het huis is het vroegere “kaasmakershuisje” en is zowel binnendoor bereikbaar als via een eigen voordeur. Het kan dus gebruikt worden als kantoor aan huis, voor dubbele bewoning, of gewoon als extra leef en/of logeerruimte.

Totaal heeft dit object maar liefst 301m2 vloeroppervlak, met een oprit aan de voorkant, een terras aan de zijkant en een diepe tuin aan achterzijde van het huis.

De open woonkamer-keuken met vide en openslaande deuren naar buiten, heeft een oppervlakte van bijna 100m2 met als eyecatcher de ronde openhaard met ronde muur en bank. Een massieve eiken houten vloer geeft de keuken en woonkamer een warme uitstraling.

De hoofdwoning heeft beneden een wellnessruimte met sauna, stoomcabine, douche en een rond bad van 2 m diameter. De deur van deze wellness grenst aan de hal, evenals de deur van een ruime voorraadkast, een bijkeuken en een toilet.
De keuken is voorzien van een industrieel gasfornuis en afzuigkap, 2 inbouwkoelkasten en inbouwvaatwasser, een ruim werkblad, diverse lades en kastjes. De open keuken woonkamer geeft flexibele mogelijkheden voor de inrichting.

Op de eerste verdieping is een ruimtelijke overloop met 2 grote slaapkamers en een badkamer van 24m2 met inloopkast. De badkamer is voorzien van dubbele douche, bad, wastafelmeubel met twee wasbakken, toilet, vloerverwarming een designradiator en wasmachine/droger aansluitingen.
De slaapkamer aan de achterzijde is eenvoudig te splitsen naar 2 slaapkamers, aangezien beide deuren nog functioneel zijn.

Op de zolder is een derde grote slaapkamer met balkon. Daar is eveneens de nodige bergruimte en een CV ruimte met HR CV ketel en een boiler van 300 liter.

Buiten zijn er een schuur en een fietsenschuur, met zonnepanelen. Aan de openslaande deuren grenst een terras aan de zijkant van het huis. Aan de achterzijde een grasveld met ingegraven trampoline, een overkapt terras met zonnepanelen en een “boomgaard” met een boomhut.

Deze rietgedekte woonboerderij is onderdeel van de lintbebouwing langs het riviertje de Giessen tussen Hardinxveld-Giessendam en Giessen-Oudekerk. De boerderij stamt uit 1857 en is in de jaren 70 verbouwd en in de nok gesplitst, daarna zijn er diverse modernisaties doorgevoerd.

Als u zich wil laten verrassen door de ruimtelijke opzet en de mogelijkheden van dit huis, plan een afspraak en we nemen contact met u op om datum en tijd op uw wensen af te stemmen.

Gedetailleerde omschrijving:

Begane grond:
-Entree/Hal met deuren naar:, toilet, voorraadkast, wellness ruimte, bijkeuken en zelfstandige wooneenheid
-Bijkeuken
-Toilet
-Wellness ruimte: sauna, stoomdouche, wellness douche, bad van 2m diameter.
-Woonkamer met open keuken, open haard, vide en openslaande deuren naar terras.

Eerste verdieping:
-Slaapkamer aan de achterzijde (voorheen 2 slaapkamers)
-Overloop/vide
-Slaapkamer aan zijkant met, dakkapel en inloopkast
-Vloerverwarmde badkamer met inloopkast, bad, dubbele douche, toilet, dubbele wastafel, wasmachine en droger aansluitingen.

Tweede verdieping:
-Slaapkamer met balkon en inloopkast
-Overloop/bergruimte
-CV/boiler en opbergruimte

Zelfstandige deel:
-Eigen hal/entree met toilet
-Woonkamer met open keuken en doorgang naar hoofdwoning.
-Op de eerste verdieping: overloop, slaapkamer en badkamer met wasmachine aansluiting.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DOUBLE OCCUPANCY OR HOME OFFICE IS IMMEDIATELY POSSIBLE IN THIS LARGE FARMHOUSE.

This old farmhouse has a self-supporting apartment with its own front door, hall, toilet, kitchen, living room downstairs and a bedroom and bathroom upstairs. This part of the house is accessible both from the main house as well as through its own front door. It can therefore be used as a home office, for double occupancy, or simply as an extra living and/or guest space.

This property has a driveway at the front, a terrace at the side and a deep garden at the rear of the house.

The open living room-kitchen with patio doors to the outside, has an area of almost 100m2 with the round fireplace with round seating area as an eye-catcher. A solid oak wooden floor gives the kitchen and living room a warm atmosphere.

The main house has a wellness area downstairs with sauna, steam cabin, shower and a round bath of 2m diameter. The door of this wellness area is adjacent to the hall, as well as the door to a pantry, a storage and a separate toilet.
The kitchen is equipped with an industrial gas stove and extractor hood, 2 built-in refrigerators and built-in dishwasher, a large worktop and various drawers and cupboards. The open-plan kitchen, living room gives flexible options for furnishing.

On the first floor is a spacious landing with 2 large bedrooms and a bathroom of 24m2 with walk-in closet. The bathroom has a double shower, bath, washbasin with two sinks, toilet, underfloor heating, a design radiator and washer/dryer connections.
The bedroom at the rear of the house can easily be split into 2 bedrooms, as both the doors and electricity are still functional.

The round wall detail is on all 3 floors integrated in the design of the house.

In the attic is a third large bedroom with balcony. There is also plenty of storage space, a large central heating room with HR central heating and appropriate boiler.

Outside, adjacent to the patio doors is a terrace on the side of the house. There is a shed and a bicycle shed, with solar panels. At the rear a lawn with an in-ground trampoline, a covered terrace with solar panels and an "orchard" with a tree house.

This thatched house is part of the ribbon development along the river Giessen between Hardinxveld-Giessendam and Giessen-Oudekerk. The original farm dates from 1857 and was rebuilt in the 70s and split into the ridge, after which various modernizations were carried out.

If you want to be surprised by the spatial layout and the possibilities of this “home”, schedule an appointment and we will contact you to coordinate the date and time with your wishes.

Detailed description:

Ground floor:
-Entrance / Hall with doors to: toilet, pantry, wellness area, utility room and independent living unit
-Scullery
-Toilet
-Wellness area: sauna, steam shower, wellness shower, bath of 2m diameter.
-Living room with open kitchen, fireplace, loft and patio doors to terrace.

First floor:
-Bedroom at the rear (formerly 2 bedrooms)
-Landing/loft
-Bedroom on the side with, dormer window and walk-in closet
-Underfloor heated bathroom with walk-in closet, bath, double shower, toilet, double sink, washing machine and dryer connections.

Second floor:
-Bedroom with balcony and walk-in closet
-Landing/storage space
-Central heating / boiler and storage space

Separate residential space:
-Private hall/entrance with toilet
-Living room with open kitchen and passage to main house.
-On the first floor: landing, bedroom and bathroom with washing machine connection.


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1857
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1857
Woon oppervlakte 301
Inhoud woonhuis 1100
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Tuin zij Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Landelijk Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Riet
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 690
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Riet
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 95
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 2
Twee onder een kap Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, twee onder een kapwoning
Bouwjaar 1857
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1857
Woon oppervlakte 301
Inhoud woonhuis 1100
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Dakraam Ja
Tuin zij Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
Landelijk Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Riet
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 690
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Intergas Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Riet
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 95
Vrij uitzicht Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 3
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
LeeftijdCV ketel 2
Twee onder een kap Ja
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--