Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BEZICHTIGING NIET MEER MOGELIJK VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING

Bent u op zoek naar een betaalbare, charmante eengezinswoning aan de rand van het geliefde Sterrenburg III? Laat u dan verrassen door de Beekenstein 10! Deze karakteristieke ‘Zaanse’ woning met zonnige achtertuin biedt alles wat u zoekt.

De woning is gelegen op een perceel van 143m², met aan de voorzijde een speelweide. U bevindt u zich hier op een steenworp afstand van scholen en winkelcentra. Het Oostkilpark en de Nieuwe Dordtse Biesbosch biedt u de nodige ontspanning in de natuur. Ideaal voor jonge gezinnen en mensen die het beste van 2 werelden zoeken.

De woning biedt maar liefst 112m² woonoppervlakte, verdeeld over drie slaapkamers (oorspronkelijk 4) en een goede achtertuin op het westen. De voortuin geeft plek aan 1 auto en de houten berging.

De woning is wat gedateerd, heeft desondanks een energielabel C en biedt veel potentie voor verdere verduurzaming. Op de begane grond zijn de ramen voorzien van dubbele beglazing, de bovenramen hebben nog enkel glas.

Binnen treft u op de begane grond een ruime, tuingerichte woonkamer en de open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 (voorheen 3) slaapkamers en de badkamer.

Deze superleuke tussenwoning wacht op een nieuw gezin om er mooie herinneringen te maken. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en vraag nu een bezichtiging aan via Funda (as maandag 5 augustus worden de bezichtigingen pas ingepland)


INDELING
Begane grond
Entree in hal met meterkast (voorzien van 4 groepen, slimme meters en glasvezelaansluiting) en deels betegeld toilet met fonteintje. Voorts is hier de trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer (ca. 6,60 x 5,20 m.) De ruime en tuingerichte woonkamer is voorzien van een handige trapkast en een deur naar de achtertuin.
Keuken (ca. 3,00 x 2,63 m.) Ruime open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, ronde spoelbak en diverse bergkasten en een vaatwasser. Een groot raam zorgt voor heerlijk veel lichtinval. U kijkt zo uw voortuin in en kunt zelfs een oogje houden op uw kinderen die aan het spelen zijn op het voorgelegen speelveldje.

1e verdieping
Hierin bevinden zich de ophangplaats van de CV-combiketel (Intergas uit 2013; betreft huur ) en de mechanische ventilatie box.
Slaapkamer 1 (ca. 3,30 x 5,20 m.) De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze ruime slaapkamer is afgewerkt met laminaatvloer en behang op de wanden.

Slaapkamer 2 (ca. 3,32 x 5,20 m.) Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en deels behang op de wanden. Voorheen waren dit 2 slaapkamers, indien gewenst is dit weer eenvoudig terug te brengen in de originele staat.
Badkamer (ca. 2,30 x 2,11 m.) De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine (met thermostaatkraan), zwevend toilet en een wastafel met onderkast. Hier is tevens de wasmachine opstelling gesitueerd.

Zolderverdieping
Via een vaste trap kom je uit op de overloop, vanuit hier heeft u toegang tot een grote slaapkamer (3,80 x 3,32) voorzien van een Velux dakraam (kunststof, dubbel HR glas).

Buiten
Achtertuin (ca. 9,17 x 5,20 m.). De leuk aangelegde achtertuin is gelegen op het zonnige westen. Berging (ca. 1,75 x 1,76 m.) De houten berging is voorzien van elektra.
Voortuin (ca. 7,13 x 5,20 m.) De voortuin is betegeld en voorzien van vaste aanplant. De voortuin is eveneens voorzien van een berging (3,51 bij 0,90m ). U kunt hier parkeren op eigen terrein.

Algemeen
- Bouwjaar 1978
- Woonoppervlakte 112 m2
- Perceel 143 m2
- Energielabel C
- Intergas 2013 huur Feenstra EUR 37,78 per maand
- Oplevering: In overleg, kan spoedig

Bijzonderheden
- Begane grondvloer is van gewoon beton en er is geïsoleerd d.m.v. EPS parels
- Mogelijk asbest aanwezig achter de houten gevelbekleding
- Verkoop door familie, er wordt een “As Is, Where Is” en Niet Zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst
- Parkeren op eigen terrein mogelijk
- Volledig eigen grond

Ondanks bovenstaande informatie met zorg is samengesteld kunnen aan eventuele afwijkingen of onjuistheden geen rechten ontleend worden.

De Huizenbemiddelaar is aangesloten bij branchevereniging VBO. Neem altijd uw eigen VBO aankoopmakelaar mee.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.

De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om de opgegeven afmetingen zelf na te meten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 368
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 37.15
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.13
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.21
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34.32
CV ketel eigendom huur
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 368
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 37.15
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 143
Tuin achter Ja
Tuin diepte 7.13
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.21
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34.32
CV ketel eigendom huur
LeeftijdCV ketel 2013
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Huizenbemiddelaar Dordrecht