Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in het Oude Noorden met het treinstation Rotterdam Noord op loopafstand!

Een recent gerenoveerde 4-kamerwoning (ca. 96m2) met balkon (ca. 7m2) op de eerste en tweede verdieping. Het appartement is gelegen aan de Benthuizerstraat 36, bieden vanaf € 350.000,- k.k..

Het Oude Noorden
Het Oude Noorden is een wijk met veel gezellige vooroorlogse straatjes, prachtige singels, stoere kades en ruime pleinen. In het bruisende Oude Noorden vind je een gevarieerd aanbod restaurants, ontbijt- en lunchzaken, koffiezaakjes en kroegjes. Bekende winkelstraten van het Oude Noorden zijn de Zaagmolenkade, de Zwaanshals en de multiculturele Zwart Janstraat en de Noordmolenstraat. Door de wijk lopen in het oosten het water van de Noordsingel en in het westen de Rotte waar u heerlijk kunt flaneren. Aan de andere kant van de Noordsingel ligt dé urban hotspot van Rotterdam: de Hofbogen met Food & Drinks, Fashion en Design. Kijk op de website van het Oudenoorden en Hofbogen waar alle leuke zaakjes zitten.

Op de fiets of met het OV sta je binnen mum van tijd in het bruisende centrum van een wereldstad. Na enkele minuten fiets je al over de Meent. Wil je naar Rotterdam Centraal, dan pak je een mooie route langs de Noordsingel naar het station en als je liever de tram pakt, dan stoppen er diversen om de hoek. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je helemaal niet ver te lopen, want de supermarkten zitten om de hoek.

Globale indeling
Begane grond
Entree met toegang tot het trappenhuis.
1e verdieping
Vanuit de overloop bereikt u middels dubbele deuren aan de voorzijde de woonkamer en aan de achterzijde de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken komt u op het balkon. Vanuit de overloop is evenals de volgende verdieping en het (gasten) toilet te bereiken.
2e verdieping
Op deze verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers! Een slaapkamer aan de voorzijde, achterzijde en tussen de slaapkamers bevindt zich de laatste slaapkamer. Keurige badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet te bereiken vanuit de overloop.

Algemeen:
Oppervlakte woning ca. 96m2
Inhoud woning ca. 7m3
Oplevering in overleg, kan snel
Bouwjaar omstreeks 1897
Eigen grond
Verwarming en warm water: CV-combiketel
Definitief energielabel A
Actieve VvE, maandelijkse bijdrage volgt
Projectnotaris van toepassing

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1897
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1897
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 314
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17.05
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1897
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1897
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 314
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 17.05
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Atta Makelaars