Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim 3-kamer appartement van 91 m² (bouwjaar 1999) met balkon op het zuiden, gelegen op de 3e etage van het luxueuze appartementencomplex “Van Gogh” met lift. Mogelijkheid voor het aankopen van een privé parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage voor € 22.000 k.k.

Het appartementencomplex maakt deel uit van de prestigieuze nieuwbouwwijk “De Veranda” te Rotterdam en heeft uitzicht op De Kuip en op de Nieuwe Maas.

Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met open keuken (44 m²), een riant balkon op het zuiden, ruime badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast is er een berging op de 1e verdieping.

Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen nabij openbaar vervoer, diverse uitvalswegen, diverse winkels en restaurants, bioscoop Pathé en stadion De Kuip. Binnen korte tijd rijden kunt u zowel op de A16 als in het centrum van Rotterdam zijn.

Indeling:
Centrale ontvangstruimte:
U betreedt de woning via de entree aan de zijkant van het appartementencomplex. Daar vindt u een keurige ontvangstruimte, welke plaats biedt aan een videofooninstallatie, het brieven- en bellentableau, het trappenhuis en een lift. Via de lift of het trappenhuis bereikt u de hal op de derde etage.

Entree:
De ruime entree is voorzien van een meterkast met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar en biedt toegang tot alle vertrekken. Tevens toegang tot de wasruimte met de opstelling van de wasmachine en droger.

Toilet:
Het toilet is betegeld en voorzien van zwevend toilet, fontein en mechanische ventilatie.

Woonkamer:
Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met open keuken van maar liefst 44 m²! De woonkamer biedt toegang tot het ruime balkon op het zuiden, vanwaar u heerlijk kunt genieten van de zon.

Balkon:
Het balkon (4,85 x 1,61) is gelegen op het zuiden en heeft een mooi uitzicht op de Kuip en het bruisende Cor Kieboom plein. Vanaf dit balkon kunt u heerlijk genieten van de zon.

Keuken:
De open keuken is gelegen aan de voorzijde met prachtig uitzicht op de Nieuwe Maas en de binnentuin. De keuken is voorzien van een eetbar, kastruimte, keramische kookplaat en een afzuigkap. De koel-/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. De keuken is verder voorzien van mechanische ventilatie.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 (5,36 x 2,67), gelegen aan de achterzijde van het appartement met uitzicht op het Cor Kieboomplein en De Kuip.
Slaapkamer 2 (5,36 x 2,08), gelegen aan de achterzijde van het appartement met uitzicht op het Cor Kieboomplein en De Kuip.

Badkamer:
De badkamer (2,90 x 1,87 / 1,53) is volledig betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een douchecabine, ligbad, wastafel en een designradiator. Tevens is in de badkamer mechanische ventilatie aanwezig.

Berging:
Bij de woning hoort een berging (2,64 x 1,93), die zich op de eerste verdieping bevindt.

Parkeerplaats:
In de ondergelegen parkeergarage is een privé parkeerplaats aanwezig, nummer 207. Deze wordt apart aangeboden voor € 22.000 k.k.

Ligging:
Het appartementencomplex is direct aan de Maas gelegen. Aan de kade is een boulevard aanwezig. Op het plein zijn vele uitgaansgelegenheden, waaronder bioscoop Pathé, diverse restaurants, zoals Happy Italy, sushi bij Shabu Shabu en een Afghaans restaurant Helai. Daarnaast is er een bowlingbaan, glow-in-the-dark golf en een sportschool om de hoek en natuurlijk kunt u naar De Kuip voor een spannende voetbalwedstrijd.

Wilt u een wandeling maken? Dan kunt u via de boulevard binnen 5 minuten lopen op het Eiland van Brienenoord zijn.

Het appartementencomplex is op korte afstand gelegen van oprit Feijenoord, waardoor u snel op de A16 bent, daarnaast zijn er vele mogelijkheden qua openbaar vervoer, zoals tramlijn 23, die u midden in het centrum van Rotterdam brengt, treinstation Rotterdam-Zuid en natuurlijk de watertaxi, die voor de deur stopt en u kunt boeken naar 50 locaties in heel Rotterdam.

Overige:
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Energielabel A, geldig tot 19 april 2034;
- Het appartementencomplex maakt deel uit van een actieve Vereniging Van Eigenaren en heeft een gezonde financiële positie. De bijdrage per maand is
€ 218,07;
- Hardhouten kozijnen en isolerende beglazing;
- Laminaat vloeren, tapijt en gespoten plafonds;
- De parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage wordt apart aangeboden voor € 20.000 k.k.
- Het appartement in gelegen op erfpacht grond. De erfpachtcanon voor dit appartement is afgekocht tot 18 december 2047.
- Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34.68
Kwaliteit object Eenvoudig
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 250
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34.68
Kwaliteit object Eenvoudig
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Molenaar Cové Makelaars B.V.