Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Altijd al uw eigen droomhuis willen creëren op een goede locatie in Oostburg? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Welkom in de Oude stad 27 te Oostburg. Het royale bouwkavel van maar liefst 525 m2 biedt werkelijk alle rust en privacy met alle voorzieningen op korte afstand. Bent u al een langere tijd opzoek en wilt u de volledige vrijheid om uw eigen ontwerp te realiseren om uiteindelijk uw droomwoning werkelijkheid te maken? Scrol dan niet verder! Ontdek het kavel snel, want dit is de unieke kans!

De bouwkavel geeft u de mogelijkheid om uw fantasie de vrije loop te laten. Een landelijke, klassieke of juist moderne villa onder architectuur gebouwd, u kunt nog elke keuze maken. Op deze plaats bent u vrij in keuze van architect, bouwonderneming en woningstijl, met inachtneming van de geldende bestemmingsregels en de goedkeuring van de gemeente.

De locatie van deze bouwkavel bevindt zich aan de rand van Oostburg in een rustige omgeving. Oostburg is het meest centrale punt van West-Zeeuws Vlaanderen. Het winkelcentrum in Oostburg biedt diverse winkels en restaurants aan. Verder zijn de mooiste stranden van Nederland tussen Cadzand en Breskens nooit ver weg en een genot voor een dagje uit aan de kust. Binnen 20 minuten rijden bereikt u het centrum van Knokke, Brugge in respectievelijk 30 minuten en binnen een uur sta je in Gent en Antwerpen.

Voor extra inlichtingen neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie. Uiteraard maken wij graag tijd voor een bezoek om deze prachtige plek te komen ervaren.

Kenmerken:
- Royale bouwkavel op een perceel van 525 m2 in een rustige omgeving;
- Dichtbij alle voorzieningen die Oostburg te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 525
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Overige

NabijOV Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 525
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

MYHOUSE makelaars