Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je geen standaard woning in de rij, maar ben je meer fan van een unieke smaakvolle woning? Nou, hier hebben we wat bijzonders voor je: Een omgebouwde kerk uit de jaren ‘30! De laatste kerkdienst was in 2002 en sindsdien is het een hele royale woning geworden. Met een woonoppervlakte van maar liefst 248 m² en vier (of vijf) slaapkamers is hier genoeg woongenot voorzien. Zonder het karakter te beschadigen van de kerk is de verdiepingsvloer erin gebouwd, waardoor je aan deze oppervlaktes komt. Dit is echt een fantastische plek voor de liefhebber en iemand die veel ruimte zoekt.

Het pand is gelegen in de ‘Oudestad’ van Oostburg. Eén van de oudste gedeeltes aan de rand van Oostburg met karakteristieke woningen. Het centrum en de supermarkten zijn op ongeveer 300 meter van de woning gelegen. Hierdoor kan je makkelijk om de snelle boodschap of gezellig bij één van de vele restaurants in Oostburg zitten. Tevens heb je een goede bereikbaarheid naar de Zeeuwse kust. Binnen 15 minuten rijden sta je op elke plaats langs de kust, waardoor je elke dag keuze hebt uit de vele strandpaviljoens.

Betreedt het pand middels de authentieke kerkdeuren. Hier starten we de rondleiding in de grote berging (met meterkast), echter deze ruimte zou ook een schitterende inkom of een kantoor kunnen zijn. Denk ook aan de mogelijkheid voor een schoonheids- of kapsalon. Vervolgens betreden we de tussenhal met trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is de voormalige kerkruimte en hier is mooi zichtbaar hoe de verdieping vorm heeft gekregen binnen de constructie. De fraaie hoge boogramen zorgen voor veel lichtinval, maar zijn tevens te verduisteren dankzij de rolluiken. De leistenen vloer en de verhoogde zithoek met schouw maken deze ruimte prachtig af. Alle ruimte uiteraard voor een gezellige zithoek en een lange eettafel.

Vervolgens betreden we de aanbouw. Hier starten we in de tweede inkomhal (toegang langs de zijkant). Deze hal biedt plaats voor een extra meterkast en toegang tot een wasruimte. Middels de gang wordt de eerste slaapkamer gevonden van de begane grond. De gang biedt al genoeg plaats voor een kledingkast en de slaapkamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed. Aan de andere zijde stappen we de keuken binnen. Deze keuken is recent vergroot, waardoor je alle ruimte hebt om er een gezellige woonkeuken van te maken met een eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien, denk aan een inductie kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven, een stoom-oven en een koelkast. Verder kan je nog genieten van een zee aan bergruimte. Net deze ruimte dient nog verder afgewerkt te worden, onder andere met een vloer naar eigen keuze. Tenslotte wordt langs de keuken de tweede slaapkamer op de begane grond betreden. Ook deze slaapkamer is groot genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast.

De ingebouwde verdieping wordt betreden middels de royale trap in de tussenhal aan de voorzijde van het pand. Hier kom je uit op de overloop met een lange gang, waarlangs alle ruimtes te bereiken zijn. De overloop biedt plaats voor een opbergkast en de gang is voorzien van diverse lichtstraten, waardoor je nog genoeg licht binnen krijgt. Allereerst de badkamer. Deze ruime badkamer biedt plaats voor een douche, een ligbad, het toilet en een dubbele wastafel met spiegel en meubel. Vervolgens wordt er een kantoor/hobbyruimte betreden. Deze ruimte kan ook prima als slaapkamer gebruikt worden als je deze van een raam voorziet. Hier win je ook gelijk 12 m² aan woonoppervlakte mee. Tenslotte treffen we de laatste twee slaapkamers aan. Deze zijn beiden groot genoeg voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en eventueel een bureau.

De achtertuin heeft een oriëntatie op het Zuiden. Het is een knusse achtertuin, maar dankzij de ligging wel zonovergoten. Langs de zijkant is middels de lange gang de voorzijde te bereiken en via de keuken wordt de andere zijtuin betreden.

- Voormalige Gereformeerde kerk uit 1932.
- Maar liefst 248 m² aan woonoppervlakte.
- Vier slaapkamers (vijf mogelijk).
- Houten kozijnen met grotendeels dubbel glas.
- Twee CV-ketels (2005 en 2009).
- Vernieuwde meterkast.
- Muurisolatie.
- Dakisolatie in de aanbouw.
- Plat dak recent vernieuwd.
- Ruime badkamer.
- We hebben een bouwkundige keuring voor u ter inzage in ons ‘eerlijk bieden platform’ op onze website.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan snel contact op met Ready Vastgoed om een bezoek in te plannen!

Via de rode knop ‘breng een bod uit’ op onze website komt u terecht in ons eerlijk bieden platform. Hier kunt u eerst alle aanvullende documentatie inzien en heeft u interesse, dan kunt u ook hier eenvoudig en op een eerlijke manier een bod uitbrengen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 248
Inhoud woonhuis 1157
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 16
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 345
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4
Tuin breedte 4
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 248
Inhoud woonhuis 1157
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 16
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 345
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4
Tuin breedte 4
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Vloerverwarming deel Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ready Vastgoed