Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Compleet gerenoveerde tussenwoning met voortuin, achtertuin en overdekt terras. Gelegen in Zomerdorp ’t Zwin nabij natuurreservaat het Zwin, op loopafstand van strand en zee. Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein.

De woning is in 2019 compleet gerenoveerd met nieuwe keuken, vloer, dakkapel en badkamers, instapklaar!

Zomerdorp ’t Zwin is een gemoedelijke wijk met vakantiehuizen gelegen op een unieke locatie in het Zeeuwse land grenzend aan Natuurgebied ’t Zwin.
De vakantiewoningen zijn gelegen in een groene omgeving. De ene helft van de wijk bestaat uit geschakelde vakantiehuizen (Spaanse Galeien en Joost de Moorstraat) en de andere helft uit vrijstaande bungalows op grote percelen (Grote Christoffelstraat, Jan Buucstraat, Kaapvaartstraat en Wouter Jansenstraat).
Vanuit de wijk staat u zo op het mooie brede Zandstrand. Hier vindt u ook strandpaviljoen ‘’De Zeemeeuw’’ waar u ’s avonds kunt genieten van mooie zonsondergangen onder het genot van een hapje en een drankje.

Natuurgebied ’t Zwin:
Is een bescherm natuurgebied op de grens tussen België en Nederland. Het is ingesloten tussen de duinen en een hoge dijk en staat via een geul in verbinding met de Noordzee. Het Zwin is het laatste overblijfsel van de historische toegangsgeul naar het Middeleeuwse Brugge. Het natuurreservaat strekt zich uit over een kustlengte van circa 2,3 km. Tweemaal per dag stroomt bij hoog tij een grote hoeveelheid zeewater het gebied binnen. Het heeft hierdoor een bijzonder platenrijkdom en het is een paradijs voor vogels.

Indeling:
Via de entree komt u in de hal met meterkast en ruimte voor de garderobe. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, de slaapkamer op de begane grond en de woonkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel, toilet en wasmachine. In de woonkamer is er een zithoek en eethoek met open keuken. De keuken en woonkamer hebben beide een schuifpui naar de tuin. De moderne keuken is voorzien van alle nodige en geïntegreerde inbouwapparatuur zoals 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, vaatwasmachine en combi-magnetron.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers. Tussen de twee slaapkamers is er een volwaardige 2e badkamer gerealiseerd met een dakkapel. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Tuin:
De achtertuin met terras is gelegen op het oosten met ochtendzon. De diepe voortuin is gelegen op het westen met middag- en avondzon. Hier bevindt zich een windbeschut overdekt terras en een tweede terras waar het aangenaam zitten is. Ook staat hier een tuinhuis (2,25m x 1,70m) ideaal voor het opbergen van strandspulletjes en (elektrische) fietsen. Op eigen terrein is er parkeerplaats voor 2 auto’s. De parkeerplaatsen zijn doormiddel van planten en struiken wat afgescheiden van het terras zodat er privacy op de terrassen is.

Extra’s:
- volledig gerenoveerd (2019) en instapklaar
- energielabel C
- 1 slaapkamer en badkamer op de begane grond
- volledige begane grond te bewonen mogelijk
- 2e badkamer op de eerste verdieping
- Remeha Tzerra Cv-ketel 2019
- houten kozijnen met dubbele beglazing
- schuifpui achterzijde kunststof met dubbele beglazing
- tuinhuis (2,25 0m x 1,70m)
- overdekt terras
- buitenverlichting
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- goede verhuurmogelijkheden

De woning wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 245

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 203
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 245

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 203
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars