Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op de grens tussen Nederland en België, langs de schilderachtige bochtige dijken omzoomd met knotwilgen, ligt Terhofstede. Dit rustige buurtschap, ten zuiden van Retranchement, biedt een aangename omgeving in Zeeuws-Vlaanderen. De uitgestrekte polders, duinen en stranden maken het een aantrekkelijke bestemming voor zowel natuurliefhebbers als badgasten. De rijke historie van de streek voegt een extra dimensie toe aan het leven hier. Met het natuurgebied ‘t Zwin en het strand in de nabijheid, zijn er volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur. Daarnaast zijn er culturele uitstapjes naar het Bourgondische Sluis, het prachtige Brugge of een gezellige dag in het mondaine Knokke, waardoor er voor iedereen iets te beleven valt. Terhofstede is een plek waar wonen en werken samenkomen in een prettige, natuurlijke omgeving.

Aan de Platteweg zijn er twee percelen bouwgrond beschikbaar voor de bouw van een vrijstaande woning. Elk perceel biedt de mogelijkheid om een woning te realiseren met een inhoud van 1000 m³, aangevuld met een bijgebouw. Dit biedt volop ruimte voor een comfortabele leefomgeving en extra mogelijkheden, zoals een garage, werkruimte of opslag. De locatie is ideaal voor wie op zoek is naar rust en ruimte, met een mooie omgeving die uitnodigt tot buitenactiviteiten. De nabijheid van voorzieningen en natuur maakt het een praktische keuze voor toekomstige bewoners. Dit is een uitstekende kans voor iedereen die droomt van een eigen huis in een prettige setting!

Dit perceel van 3.323 m² heeft een bouwvlak dat ca. 780 m² groot is, waarin u een vrijstaande woning mag bouwen met een
- Maximale goothoogte van 4 meter en een
- Maximale bouwhoogte van 8 meter.

Een aanbouw of bijgebouw mag binnen het bouwvlak en/of binnen het erf gerealiseerd worden. Waarbij het erf tot 40% bebouwd mag worden. Afstand tussen bijgebouw en perceelsgrens bedraagt hierbij tenminste 1 meter, waarbij bijgebouwen niet voor de voorgevel van het hoofdgebouw mogen worden gebouwd.
Indien niet aaneen gebouwd dient de onderlinge afstand tot de andere gebouwen, aanbouwen en overkappingen tenminste 3 meter te zijn. De bouwhoogtes voor een bijgebouw hebben een

- Maximale goothoogte van 3,3 meter en een
- Maximale bouwhoogte van 7 meter

De percelen dienen nog kadastraal te worden uitgemeten. De aangegeven oppervlaktes zijn bij benadering.

De prijs van dit object wordt aangeboden exclusief BTW en notariskosten.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze unieke bouwkans?
Laat het ons weten!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Woningdetails

Woon oppervlakte 250

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3323

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige

Woningdetails

Woon oppervlakte 250

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 3323

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zwin Regio Makelaardij