Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Man toch, wat is dit een fijne woning om in verkoop te hebben en hoe gaaf zou het zijn om hier gewoon te wonen! Op één van de mooiste plekken van Hoofdplaat staat deze schitterende vrijstaande woning op een perceel van 756 m² met kilometers ver uitzicht over de Zeeuws-Vlaamse polders. Dit is werkelijk een unieke woning op een unieke plek. Een dergelijk mooie vrijstaande woning met dit polderzicht, zo dicht langs de zee, probeer dat maar eens te vinden! Daarnaast is het ook nog eens goed onderhouden, energiezuinig en levensloopbestendig met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Hoofdplaat ligt direct aan de Westerschelde en tijdens een wandeling over de dijk kan je zomaar eens zeehonden spotten! Bij de lokale bakker kan je terecht voor je brood en de dagelijkse boodschappen. Café/restaurant ‘de Vriendschap’ is een absolute aanrader voor gezelligheid of een lekker hapje eten. De bereikbaarheid naar Breskens, Terneuzen en België is ook prima met de auto. Binnen 15 minuten rijden sta je op deze plekken. Vanaf 2025 is de Westerscheldetunnel tolvrij, dus is ook 'de overkant' en de Randstad zo aan te rijden.

Een ander uniek puntje valt direct op bij het oprijden van de oprit. Deze oprit is maar liefst 30 meter lang! Hier kan je dus al een heel wagenpark en een camper op kwijt. Aan het einde van de oprit staat de vrijstaande woning met 196 m² woonoppervlakte uit het jaar 1997. De shutters, de dakkapel, de gevel en de voordeur karakteriseren de landelijke uitstraling van deze woning. Dankzij de dakkapel en de vide kan je genieten van een royale binnenkomst in de entree. Hier is alle ruimte voor een garderobe en wordt tevens de trap betreden naar de overloop. Met het fraaie schilderwerk en de imposante kroonluchter krijgt de ruimte veel karakter. De hal biedt toegang tot het toilet (met bidet), de slaapkamer met badkamer op de begane grond en de woonkamer. Heerlijk is dus de mogelijkheid om gelijkvloers te kunnen leven met de slaapkamer rechts, afgewerkt met een nieuwe laminaatvloer met alle ruimte voor een kledingkast en een groot tweepersoonsbed. Aansluitend is direct de opgeknapte badkamer te vinden, met een nieuwe tegelvloer, een nieuwe douche en een nieuwe design handdoekradiator.

Via de hal wordt de woonkamer met aangrenzend de keuken betreden. In deze ruimtes ligt een frisse plavuisvloer, welke netjes doorloopt tussen alle ruimtes. De woonkamer van 42 m² is een gezellige ruimte met de gashaard voor het warme gevoel als je op je grote hoekbank zit in het zitgedeelte. Daarnaast is er nog meer dan genoeg ruimte voor een 10-persoonseettafel om alle familie voor het kerstdiner uit te nodigen! Ook deze ruimte heeft veel sfeer gekregen dankzij de leuke aankleding en het karakteristieke behang. Aansluitend de ruime woonkeuken om de maaltijd klaar te maken. Met alle apparatuur voor handen, zoals de nieuwe stoomoven, de nieuwe inductie kookplaat, de nieuwe Quooker met alle denkbare functies (inclusief bruiswater), vaatwasmachine, koelkast, spoelbak, afzuigkap en heel veel opbergruimte heb je alles voor de perfecte maaltijd. Daarachter is de bijkeuken gesitueerd met wasmachineaansluiting en de nieuwe CV-ketel uit 2023. Langs hier is het kantoor en de serre te betreden. Aangebouwd aan de woning staat deze voormalige garage, toegankelijk via de bijkeuken naast de serre, welke nu dus gebruikt wordt als kantoorruimte, maar ook ingezet kan worden als praktijkruimte of slaapkamer. Aansluitend is een hele handige inloopkast voorzien. De aluminium serre met inbouwspots is 30 m² groot en een hele leuke ruimte om zomers in te vertoeven. Hierin is een nieuwe PVC-vloer voorzien. Er is een fijne zithoek te maken en tevens alle ruimte voor een eettafel. Met de schuifdeuren haal je de zomer in huis.

De eerste verdieping wordt betreden middels de open trap in de inkomhal. Op de overloop valt het direct op dat je op deze verdieping geen koude voeten zult hebben. Alle ruimtes zijn afgewerkt met een tapijtvloer. Aan de twee buitenkanten zijn de beide royale slaapkamers gesitueerd. Beide zijn meer dan groot genoeg voor tweepersoonsbedden, kledingkasten en bureaus. De laatste twee kamers zijn het aparte toilet en de badkamer met douchecabine, ligbad, handdoekradiator en dubbele wastafel met spiegelkast.

De zolder wordt middels een vlizotrap betreden. Hier is nog alle ruimte voor opslag van het materiaal dat je éénmaal per jaar gebruikt.

Trek de schuifpui van de serre open en stap de aangename achtertuin in. Geniet van het fantastische uitzicht over de Zeeuwse polders. Met de ligging op het westen gaat de zon onder achter je eigen horizon. Het tuinhuis van 17 m² is geschilderd en verstevigd en biedt ruimte voor je tuinmateriaal of is geschikt als hobbyruimte.

- Energielabel B door de volledige isolatie uit 1996 en de 18 zonnepanelen.
- Nieuwe CV-ketel uit 2023.
- Rondom de woning is alles vers geschilderd en goed onderhouden.
- Drie slaapkamers, vier mogelijk.
- Gelijkvloers wonen.
- Royaal perceel van 756 m² met een achtertuin op het westen met kilometers ver uitzicht en een lange oprit.
- 196 m² woonoppervlakte.
- 2 badkamers en 2 toiletten.
- Badkamer op de begane grond vernieuwd.
- Het gebruik als tweede woning is toegestaan.
- Nieuwe PVC-vloer in de serre.
- Nieuwe apparaten in de keuken (stoomoven, uitgebreide Quooker en inductie kookplaat).
- Fijne inloop kledingkast.
- Tuinhuis is geschilderd en verstevigd.
- IBC regenwaterton.

Ben je Ready om van al deze bijzonderheden te genieten? Neem dan snel contact op met Ready Vastgoed voor een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 746
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 756
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.3
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 746
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 756
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 42.3
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2023
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ready Vastgoed