Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een huis met een schilderij eraan. Elke dag kan je weer genieten van nieuwe wonderbaarlijke uitzichten. Ben je Ready voor een dijkwoning met heerlijk polderzicht op fietsafstand van de zee? Hier wil je gewoon wonen! Als je een dijkwoning omschrijft, dan omschrijf je deze woning, maar dan is het echt geweldig goed onderhouden (instapklaar) en is het voorzien van uitstekende energiebesparende maatregelen (energielabel A). Bij een dijkwoning hoort ook een souterrain en als je die bij de gebruiksoppervlakte optelt, kom je maar liefst aan 182 m².

Met zijn ligging tussen Biervliet en Hoofdplaat, in Driewegen, sta je op 2,5 kilometer aan de kust in Hoofdplaat. Met de fiets rijd je langs de dijk naar Breskens (een absolute aanrader) en kan je genieten van de lange zandstranden met al zijn paviljoens tot aan Cadzand. De bereikbaarheid naar Terneuzen (15 minuten) en België met Brugge (45 minuten), Gent (45 minuten) en Antwerpen (1 uur) is ook ideaal.

De voordeur zorgt gelijk voor een sfeervolle binnenkomst. De tweedelige boerendeur past perfect bij de charme van het huis. We starten de rondleiding in de hal. Deze is voorzien van een strakke tegelvloer/-wand en fraai schilderwerk. Verder biedt het plaats voor het toilet, de vernieuwde meterkast en toegang tot de verdieping en de souterrain. We blijven nog even op deze verdieping wanneer we doorlopen naar de keuken. Deze luxe landelijke keuken is in 2022 vernieuwd en voorzien van apparaten als de vaatwasser, de combi-oven, de koel- en vrieskast en een inductie kookplaat met afzuigkap. Vervolgens betreden we de woonkamer en ook deze is er één om eens goed naar te kijken. De authentieke en-suite deuren zorgen voor een mooie verdeling tussen de voor- en achterkamer, waarbij de afwerking uitstekend is met sierlijsten, een strak plafond met inbouwspots en een schitterende houten parketvloer. In de voorkamer is genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en de achterkamer kan prima gebruikt worden als eetkamer. Hier kan je sfeervol bijverwarmen met de houtkachel. En dat is nog niet alles. Vanuit de keuken en de eetkamer wordt de aangebouwde verwarmde serre betreden. Hier is het ook heerlijk vertoeven met een extra loungemogelijkheid, waarbij je optimaal kunt genieten van het fascinerende uitzicht. Op een warme zomerdag trek je eenvoudig de grote schuifdeuren open om nog meer buitenruimte te creëren. Het balkon met vlonders heeft een ligging op het Oosten, waardoor je ’s morgens oprecht kunt genieten van de opkomende zon achter de velden, onder het genot van een bakje koffie, een croissantje en de krant.

Vanuit de hal wordt het souterrain betreden. Hier wordt veel extra oppervlakte en bergruimte verkregen. Het is een fijne wasruimte voor de wasmachine en biedt genoeg plaats voor een extra vrieskast. Ook is hier de opstelplaats voor de warmtepomp met boiler en is er een tweede toilet voorzien. Tenslotte wordt aan de achterzijde de garage betreden. Deze ruime garage van 27 m² wordt betreden middels een loopdeur of de elektrische sectionaaldeur. Rondom het souterrain is drainage gelegd voor de afvoer van water. Hierdoor is de souterrain goed droog voor een dijkwoning.

Via de trap in de hal wordt ook de verdieping betreden. De overloop biedt toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn op een unieke manier vorm gegeven, waarbij twee van de drie een eigen vide hebben voor opslag en slaapgelegenheid. Die twee slaapkamers zijn open getrokken tot de nok, waardoor je een erg ruimtelijk gevoel krijgt. Aan de voorzijde is de master bedroom te vinden met genoeg plaats voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en een bureau. Aan de achterzijde zijn de twee kinderkamers te vinden. Beiden groot genoeg voor een éénpersoonsbed, een kast en een bureau. Tenslotte vinden we hier nog de badkamer met douche, derde toilet, handdoekradiator en een wastafel.

Het huis is al een plaatje op zich, maar de tuin maakt het plaatje compleet. Met een perceeloppervlakte van 365 m² en grotendeels een ligging op het zuiden is hier genoeg van de zon te genieten. Het dakterras achter de woning met vlonder is op het oosten gelegen voor de ochtendzon. Via de eigen oprit op je eigen perceel is de tuin met de auto toegankelijk. Hier kan je eventueel de auto in de garage parkeren. Verder is de tuin fraai aangelegd en kan je optimaal genieten van het vele groen.

- Dijkwoning met Zeeuws-Vlaams polderzicht op fietsafstand van de zee.
- Mooi perceel van 365 m².
- 106 m² aan woonoppervlakte en een souterrain met garage van 76 m².
- Souterrain is rondom voorzien van goede drainage en dus droog.
- Dak vernieuwd (met isolatie aan de buitenzijde).
- Houten en kunststof kozijnen met dubbel glas en grotendeels rolluiken.
- Houtkachel.
- Serre en heerlijk balkon.
- Plafonds vernieuwd.
- Spouwmuur gecreëerd in 1985 en voorzien van isolatie.
- 7 zonnepanelen.
- Warmtepomp.
- Schoorsteen is nieuw opgemetseld.
- Meterkast en elektra vernieuwd.
- Keuken vernieuwd in 2022.
- Aan de achterzijde van het perceel is het stuk grind eigendom van het waterschap.
- Aangesloten op een persleiding.
- Permanente bewoning én gebruik als tweede woning is toegestaan.

De bijzonderheden laten zien hoe goed er voor deze woning is gezorgd. Ben je Ready om hier in te stappen in je droomplek? Neem dan snel contact op met Ready Vastgoed!

Via de rode knop ‘breng een bod uit’ op onze website komt u terecht in ons eerlijk bieden platform. Hier kunt u eerst alle aanvullende documentatie inzien en heeft u interesse, dan kunt u ook hier eenvoudig en op een eerlijke manier een bod uitbrengen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 554
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 224
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 365
Tuin diepte 14
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 16
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1933
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1933
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 554
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Tuin opp 224
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 365
Tuin diepte 14
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 16
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Garage inpandig Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ready Vastgoed