Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Oneindige mogelijkheden! Daarvoor zijn wij Ready met deze fantastische woning uit 2006! De 248 m² aan woonoppervlakte met 6 slaapkamers (8 mogelijk) biedt een zee aan ruimte voor een groot gezin. Daarnaast kan je een kantoor/salon aan huis houden en biedt de royale loods van 117 m² veel opslagruimte voor bijvoorbeeld een aannemer of de opslag van een camper/caravan. Het ruime perceel van 773 m² heeft een ideale ligging op het zuidwesten en een leuke toevoeging is de grote groentetuin aan de achterzijde van het perceel.

Ook wel uniek te noemen is het bouwjaar van deze woning. Met zijn bouw in 2006 is dit één van de jongste woningen van Oostburg. Zo heeft het uitstekende energiebesparende maatregelen met goede isolatie en 13 zonnepanelen, wat resulteert in een energielabel A.

Oostburg is erg interessant vanwege zijn voorzieningen en de centrale ligging. Binnen een straal van 15 kilometer bereik je de volledige Zeeuws-Vlaamse kust met de stranden, welke behoren tot de mooiste en schoonste van Nederland. Tal van paviljoens en zelfs verschillende restaurants op Michelin niveau zorgen ervoor dat u elk weekend op een andere manier culinair kunt genieten. Binnen deze straal is tevens de populaire Vlaamse badplaats Knokke te bereiken. Het toeristische Sluis is zeker ook een aanrader voor het winkelend publiek. De Vlaamse cultuursteden Brugge en Gent zijn te bereiken binnen ongeveer 45 minuten rijden. Oostburg zelf heeft ook vele voorzieningen. De ligging van de woning is op maar 200 meter van de Aldi en de Albert Hein en het centrum met diverse winkels en restaurants is binnen 400 meter te bereiken. Binnen dezelfde afstand zijn ook verschillende sportverenigingen te vinden. Kortom, genoeg te doen!

Middels de hardhouten voordeur wordt de royale entree van de woning betreden. Hier is plaats gemaakt voor de meterkast, een fraai toilet en de trap naar de eerste verdieping. Aan de rechter zijde is de eerste multifunctionele ruimte te vinden. Deze kan ingezet worden als slaapkamer, hobbyruimte, kantoor of een bedrijfje aan huis, zoals een kap- of schoonheidssalon. Leidingwerk voor eventueel een wastafel of douche zijn al klaargelegd. Aan de linker zijde wordt de woonkamer betreden. Deze doorzonkamer krijgt veel licht binnen dankzij de raampartijen aan de voor- en zijkant en de grote schuifpui aan de achterzijde. Alle ruimte heb je hier voor een lange eettafel en een gezellige zithoek. In de winter kan je deze ruimte heerlijk verwarmen met de nieuwe pelletkachel, deze is optioneel bij te kopen. Aansluitend wordt de royale woonkeuken betreden, deze is tevens toegankelijk vanuit de entree. De keuken is groot genoeg voor een tweede eettafel en voorziet verder in alle luxe met apparaten als een vaatwasser, de koelkast, een inductie kookplaat en een oven. Een optie is om de muur tussen de keuken en de woonkamer te verwijderen om een nog grotere leefruimte te creëren. Vervolgens lopen we verder de bijkeuken in met alle plaats voor een extra diepvries en koelkast en de witgoedaansluitingen. Ook is hier de CV-ketel uit 2006 gesitueerd.

Vanuit de bijkeuken is de royale loods toegankelijk. Deze staat in een direct verbinding met de woning en met zijn 117 m² aan oppervlakte en gedeeltelijke vliering heeft het alle ruimte voor opslag en het plaatsen van meerdere auto’s, busjes of campers/caravans. Ook voor een klusbedrijf of aannemer is dit een hele handige loods om bij de woning te hebben. De grote openslaande inkomdeuren hebben een hoogte van circa 3 meter, waardoor er hogere voortuigen in kunnen. Het dak is geïsoleerd met platen van 10 cm en is belegd met 13 zonnepanelen. Tevens is het voorzien van krachtstroom.

Middels de open vaste trap wordt de ruime overloop van de eerste verdieping betreden. Deze overloop biedt toegang tot de vier slaapkamers en de badkamer. Uiteraard zijn ook alle slaapkamers weer groot genoeg voor een groot tweepersoonsbed, een kledingkast en eventueel een bureau. De slaapkamers zijn allemaal goed te verduisteren dankzij de ingebouwde en weggewerkte rolluiken. Tenslotte is op deze verdieping de moderne badkamer uit 2019 te vinden. Deze is voorzien van een grote inloopdouche, een hangtoilet en een wastafel met meubel.

Ook de tweede verdieping wordt met een vaste trap betreden. Hier kom je uit op een grote open zolder met nog één slaapkamer. De open ruimte is eventueel nog goed te verdelen in twee extra slaapkamers, maar wordt nu enkel als opslagruimte gebruikt. Heb je al slaapkamers genoeg, dan kan dit uiteraard ook een fantastische mancave of speelruimte voor de kinderen zijn. De aparte slaapkamer op deze verdieping is ook groot genoeg voor een tweepersoonsbed, kledingkast én eventueel een bank of een bureau.

De oprit naast de woning biedt genoeg plaats voor twee auto’s. Links van de woning is eventueel een tweede oprit te bereiken, toegankelijk middels de poort. Langs hier en langs de loods en de bijkeuken is de achtertuin toegankelijk. Deze diepe achtertuin van ca. 30 meter is fraai aangelegd. Tot ca. de helft van het perceel is een gezellige tuin voorzien met veel groen, een vijver en een fijne overkapping. Aan de achterzijde, achter de loods en de overkapping is een royale groentetuin te vinden. Hier tref je vele verschillende groenten aan, van sperziebonen tot kroppen sla en van aardbeien tot aardappelen. Mocht je nu niet zulke groene vingers hebben, dan is dit deel eenvoudig toe te voegen aan je achtertuin.

- Ruim perceel van 773 m². In de praktijk zal je nog iets meer hebben dankzij een stukje verjaarde grond aan de achterzijde, dit kan nog kadastraal geregeld worden.
- Uitstekende woning uit 2006 met energielabel A.
- Kunststof kozijnen met dubbel glas en grotendeels inbouwrolluiken.
- Met 248 m² woonoppervlakte groot genoeg voor een groot gezin, pleeggezin of samengesteld gezin.
- Het kantoor op de begane grond kan gebruikte worden als slaapkamer, hobbykamer of een beroep aan huis.
- Royale loods van 117 m² aan de woning.
- Badkamer vernieuwd in 2019.
- Alarmsysteem.

Wil je gebruik maken van de vele ruimte en mogelijkheden van deze woning, neem dan snel contact op met Ready Vastgoed voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 248
Inhoud woonhuis 1362
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 480
Garage opp 117
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 773
Tuin achter Ja
Tuin diepte 30
Tuin breedte 16
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2006
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 248
Inhoud woonhuis 1362
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 480
Garage opp 117
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 773
Tuin achter Ja
Tuin diepte 30
Tuin breedte 16
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage vliering Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Garage meer autos Ja
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2006
Garage aangebouwd Steen
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Show with reservation -1
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ready Vastgoed