Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat is dit toch weer een fijne en ruime gezinswoning! Met maar liefst 5 slaapkamers, 161 m² woonoppervlakte (zo groot vind je ze zelden) en een groot perceel van 349 m² heb je hier echt alle ruimte met je 4 kinderen. En het is ook nog één van de kindvriendelijkste wijken van Oostburg. De Pluto is gelegen rond een pleintje met centraal een speeltuintje voor de kinderen. De woning en de tuin zijn in de afgelopen jaren uitgebreid vernieuwd, denk aan nieuw sanitair, nieuw keukenapparatuur, een royaal tuinhuis met overkapping en een aangebouwde schuur en er is oppervlakte toegevoegd dankzij de verbouwing van de keuken in de voormalige garage. Daarnaast is het voorzien van isolatie, 8 zonnepanelen, CV uit 2017 en vloerverwarming. Zoals je ziet kunnen we hierover door blijven ratelen, dus dit is er echt één om te ervaren bij een bezichtiging!

De woning is terug te vinden in de populaire planetenwijk in Oostburg. Naast het speeltuintje voor de woning zijn hier diverse andere speeltuinen. Ook kan je voor een mooie wandeling ‘de kaas- en broodsedijk’ op om tevens te genieten van het mooie uitzicht over ‘het Groote Gat’. Verder zijn alle voorzieningen, zoals de supermarkten, de scholen en het centrum, op fietsafstand te bereiken. Oostburg is het meest centrale punt van West Zeeuws-Vlaanderen, waardoor je binnen 15 minuten de hele regio kan aanrijden. Hierdoor kan je optimaal genieten van alle leuke dorpen en de Zeeuwse kust.

Wanneer je voor de woning staat valt direct de perfecte verzorging op. De gevels zijn in 2020 grotendeels gereinigd. De voortuin staat er heel fraai bij met onder andere een ‘blauwe regen’ en een leuk element is het gedeelde fonteintje met de buren. Het nodigt dus heel erg uit om de binnenkant ook te bekijken!

We stappen de woning binnen in de ruime hal. Deze hal biedt plaats voor de meterkast (uitgebreid in 2018 en voorzien van een waterontharder (over te nemen)), het vernieuwde toilet (2017) en de trap naar de eerste verdieping. Rechts betreden we de woonkamer. Ervaar hier een zee aan ruimte. Deze ruimte is verkregen dankzij de verbouwing van de keuken en bijkeuken in de voormalige garage. Daardoor heeft de woonkamer alle ruimte voor een grote eettafel en een gezellige zithoek aan de achterzijde. Hier heb je altijd warme voeten dankzij de vloerverwarming. De keuken is in 2019 volledig voorzien van nieuwe apparaten. Dit betreft de vaatwasser, de cooker, inductie kookplaat, de koelkast en de combi-oven. Aansluitend is er nog een handige bijkeuken te vinden met kastenwand voor opslag en plaats voor een extra koelkast.

De overloop van de eerste verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers, het toilet en de badkamer. De twee grote slaapkamers zijn beide groot genoeg voor een royaal tweepersoonsbed, een kledingkast en eventueel een bureau. De master bedroom is zelfs voorzien van een inbouwkast. De derde slaapkamer is een leuke kinderkamer met een éénpersoonsbed, een kledingkast en een bureau, maar kan uiteraard ook gebruikt worden als kantoor. Heel fijn is het toilet, deze is apart van de badkamer en in 2017 vernieuwd. Ook de badkamer is in 2017 vernieuwd en biedt plaats voor een dubbele wastafel, een royale ingebouwde spiegel, een handdoekradiator en een inloopdouche.

De tweede verdieping maakt hét verschil in vergelijking met andere 2-onder-1 kappers. Hier zijn nog eens twee slaapkamers voorzien, welke vanaf de overloop betreden kunnen worden. De vier kinderen hebben dus allemaal hun eigen slaapkamer! Daarnaast is er ook nog eens een ruime technische ruimte aanwezig met de CV-ketel uit 2017 en de omvormer voor de 8 zonnepanelen. Op de overloop is tenslotte een wasmachineaansluiting voorzien. Deze is overigens, middels een kleine aanpassing, tevens in de bijkeuken te creëren.

Het perceel van 349 m² is ook bovengemiddeld groot te noemen en heeft ook nog eens een perfecte ligging op het zuidwesten, waardoor de hele dag zon gegarandeerd wordt (op een mooie zomerdag). In 2021 is de voortuin volledig vernieuwd. Dit is gedeeltelijk samen met de buren gedaan, waardoor er een leuk fonteintje gedeeld wordt. De blauwe regen in de voortuin staat in het voorjaar prachtig in bloei. Tevens is er een ruime oprit voorzien, waardoor je altijd je 2 auto’s kwijt kunt. Via de aangebouwde schuur (23 m² uit 2022) loop je door naar de achtertuin. Het is een heerlijke achtertuin voor de kids, maar ook voor je eigen ontspanning. Aan het huis is een terras voorzien voor een loungeset en achterin de tuin is een hele fijne overkapping aan het tuinhuis te vinden (2017). In de overkapping kan je een tweede ontspanhoek creëren en het tuinhuis is met 17 m² groot genoeg om nog veel materialen op te slaan. Via het tuinhuis wordt tevens de brandgang betreden achter het perceel.

- Betonnen vloeren.
- Houten kozijnen met dubbel glas (krijgen dit jaar nog een professionele schilderbeurt).
- Rolluiken aan de achterkant (2020).
- Volledig geïsoleerd bij de bouw.
- 8 zonnepanelen (2019).
- Gevels in 2020 grotendeels gereinigd.
- Meterkast uitgebreid (2018).
- CV-ketel uit 2017.
- Badkamer en de twee toiletten vernieuwd in 2017.
- Keukenapparatuur is in 2019 vernieuwd.
- Voortuin is in 2021 vernieuwd.
- Schuur naast de woning uit 2022.
- Tuinhuis met overkapping uit 2017.
- Over te nemen: Brandmelders volgens Google systeem (2021), Luxaflexen op de begane grond (2024) en de waterontharder (2023)

Ben je opzoek naar een vrijwel perfecte woning? Zoek dan niet verder en neem dan snel contact op met Ready Vastgoed om een bezoek in te plannen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 584
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 140
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 349
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 584
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 140
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 349
Tuin achter Ja
Tuin diepte 14
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2017
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ready Vastgoed