Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WEGENS OVERMATIGE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ GEEN NIEUWE AFSPRAKEN VOOR DE WONING MEER. Uw eventuele reactie wordt op de reservelijst geplaatst.
Rustig, comfortabel en toekomstbestendig wonen, met uitzicht op een prachtige tuin!
Wie wil dat nou niet? Plan snel een afspraak in voor een persoonlijke, informatieve rondleiding van 30 minuten.
Locatie: gelegen aan een hofje met vergelijkbare woningen, een rustige oase in een wijk met volop voorzieningen. Voor dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten in de buurt. Het historische stadscentrum en het hippe Eemplein vindt u op slechts 5 minuten fietsafstand.
Deze prachtige semi-bungalow biedt toekomstige bewoners veel ruimte en comfort. In de zonnige tuin is er altijd de mogelijkheid om ook ergens in de schaduw op een terrasje te zitten.
Deze drempelloze, levensloopbestendige woning beschikt over een royale, tuingerichte woonkamer met open keuken. Op de begane grond zijn er maar liefst twee slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping is een grote slaap-/hobbykamer met een hoog oplopend plafond, wat een extra ruimtelijk gevoel geeft. De ruimte is eenvoudig te splitsen in twee kamers. Ook is er een geprojecteerde badkamer met een tweede toilet en een zeer royale ruimte voor opslag van bijna 30 vierkante meter. Een dakkapel plaatsen is eenvoudig. Daardoor zou een zeer goed bemeten derde slaapkamer op de verdieping kunnen ontstaan. Parkeren kan in eigen garage met elektrische garagedeur.
Rust en privacy zijn de sleutelwoorden die horen bij deze unieke plek, wat deze woning ècht de moeite waard maakt om te bezichtigen.
Er is volop gemeentegroen in de buurt, maar voor ontspanning hoeft u de deur niet uit. De tuin, gelegen op het zuiden en zuidwesten, is dé plek waar u wilt vertoeven. Prachtig aangelegd en voorzien van berging.
Naast elektrisch bedienbare zonwering, ook op verdieping, zijn er elektrische rolluiken op enkele raampartijen op de begane grond, mechanische en natuurlijke ventilatie en twee schuifpuien.
- energielabel B
- goed geïsoleerde en comfortabele hoekwoning
- twee slaapkamers en badkamer op de begane grond
- grote, prachtig aangelegde tuin met veel privacy
- grote garage met elektrische roldeur
- gelegen aan rustig hofje met volop gemeentegroen
- bushalte binnen 200 meter
- alle voorzieningen op korte afstand
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Geschakelde woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 426

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Geschakelde woning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 426

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl