Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze PRACHTIGE TUSSENWONING aan de P.C. Hooftstraat! Ontdek de perfecte harmonie tussen comfort en rust in deze tussenwoning, gelegen aan een serene straat. Met 4 slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin, terwijl de doorzonwoonkamer met open keuken een warm welkom biedt aan gezelligheid en samenzijn. De woning is tevens voorzien van een voor- en achtertuin, waar u heerlijk kunt genieten van buitenleven. Wilt u van deze woning uw thuis maken? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: De woning is gelegen aan een rustige straat in Maarssen-Dorp. Op korte afstand treft u het hart van Maarssen-Dorp, hier kunt u voorzien worden van uw dagelijkse boodschappen, heerlijk eten in één van de restaurantjes of wandelen langs rivier De Vecht. Op een warme zomerdag bent u met 10 fietsminuten bij de Maarsseveense Plassen, hier kunt u een duik nemen in het water of lekker in de zon liggen op één van de ligplekken rondom de plas.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Via de fraai aangelegde voortuin betreedt u de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping en is voorzien van de meterkast en een toilet met fonteintje.

Woonkamer: Welkom in de prachtige doorzonwoonkamer met open keuken voorzien van een massief eikenhouten vloer. De doorzonligging zorgt voor een overvloed van natuurlijk licht, waardoor de ruimte een warme sfeer uitstraalt. De woonkamer is tevens voorzien van elektrische zonneschermen aan de voor- en achterzijde(!) waardoor u de woonkamer heerlijk koel kunt houden op een warme zomerdag.

Keuken: De gezellige open keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook een plek om herinneringen te creëren. De naadloze overgang naar de open keuken biedt een gevoel van ruimtelijkheid en gemak, waardoor koken en gezelligheid moeiteloos samenkomen. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een keramische kookplaat met afzuigkap, een elektrische oven en een spoelbak met kraan.

(kelder)Kast: De (kelder)kast is bereikbaar via een loopdeur in de keuken. De ruimte is voorzien van de wasmachine aansluiting en biedt veel extra bergruimte. De kast biedt tevens plaats aan de combi-koelkast. (ter overname)

Tuin: Stap door de deur en ontdek een prachtig aangelegde achtertuin, een oase van rust en sereniteit waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. Of het nu gaat om ontspannen zomerbarbecues of rustige ochtendkoffie, deze buitenruimte biedt de perfecte achtergrond voor al je buitenactiviteiten. En tevens biedt de hoge heg van de overburen extra privacy!

Berging (2): De stenen berging, gelegen in de achtertuin, biedt de perfecte plek om uw tuingereedschap en tuinkussens op te bergen en met de aanwezigheid van de 2e berging, die nog extra bergruimte biedt, kunt u de woning per achterom bereiken.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de 2e verdieping en is voorzien van een 2e toilet (Sanibroyeur).

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en op dit moment in gebruik als hobbykamer. De slaapkamer is voorzien van een kastenwand. Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een kledingkast. De slaapkamer is gelegen op het noordwesten, waardoor het hier s ’ochtends heerlijk koel is. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en op dit moment in gebruik als logeerkamer.

Alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van handmatige (verduister) rolluiken.

Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een wastafel met wastafelmeubel en een douche.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4e slaapkamer en is voorzien van bergruimte achter de schotten.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Door het dakkapel aan de achterzijde is hier een ruime slaapkamer gesitueerd. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkledingkast(je) en biedt veel bergruimte. De slaapkamer is tevens voorzien van de cv-ketel (Vaillant). Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Prachtig lichte tussenwoning in Maarssen-dorp. - De woning heeft een rustige ligging. - De woning is voorzien van 4 slaapkamers! - Alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van handmatige rolluiken. - Separaat 2e toilet op de 1e verdieping. - De woning is voorzien van 2 elektrische zonneschermen op de begane grond. - De achtertuin is gelegen op het noordwesten. - De woning is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde. - De woning is voorzien van HR beglazing. - Verwarming en warm water: cv-ketel. (Vaillant, 2014) - Energielabel: D. - Elektra: 4 groepen en aardlek is aanwezig. Verkoper vertelt: Na hier een lange tijd met plezier gewoond te hebben, ga ik weer dichterbij de kinderen wonen. Ik heb hier altijd genoten van de rustige omgeving en hoop dat de volgende bewoners hier net zo van gaan genieten als dat ik altijd gedaan heb.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 321

Overige

Perceel oppervlakte 156

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 321

Overige

Perceel oppervlakte 156

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen