Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

CHARMANTE EENSGEZINSWONING gelegen in de gezellige wijk Broeckland met 5 slaapkamers, badkamer, keuken en achtertuin met ruime berging/werkschuur en extra separate berging(fietsen). Deze woning is echt met liefde bewoond. De wijk kenmerkt zich door een perfect samenspel tussen groen en kindvriendelijkheid en een overvloed aan speel- en sportfaciliteiten. Van voetbalvelden tot tennisbanen en een sportschool is er voor ieder wat wils. Mis de kans niet om van deze woning uw nieuwe thuis te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en plan uw bezoek voor deze prachtige woning!

Ligging: Deze woning ligt in de populaire wijk Broeckland en is eind jaren tachtig gebouwd en kenmerkt zich door het groene karakter met diverse bouwstijlen. De woning bevindt zich op slechts enkele minuten fietsafstand van het centrum van Breukelen en eveneens het treinstation. Breukelen heeft alle voorzieningen, kinderopvang, lagere en middelbare scholen, een universiteit, winkels, tropisch zwembad en diverse gezellige terrasjes en restaurantjes en biedt veel mogelijkheden voor de watersporter. Tevens bevinden zich hier de mooiste fietsroutes langs de rivier de Vecht.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Breukelen ligt op circa 20 autominuten van Amsterdam en 15 minuten van Utrecht. Het bus- en treinstation ligt op nog geen 15 minuten fietsafstand

Indeling:

Begane grond: Entree: Via de hal bereikt u de woonkamer met open keuken. De hal is voorzien van een toilet en meterkast.

Woonkamer: Welkom in de lichte woonkamer met gezellige sfeervolle houtkachel (ter overname) en mooie houten vloer. De woonkamer is voorzien van een open keuken. Door de raampartijen valt er veel natuurlijk licht in de woning en dit zorgt voor een prettige sfeer.

Keuken: De open keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van een dubbele spoelbak met kraan, vaatwasser, oven, 4-pits gasplaat met afzuiginstallatie.

Tuin: Via een loopdeur bereikt u de achtertuin. De achtertuin is voorzien van een ruime vrijstaande berging, ideaal voor de klusser en heeft enorm veel bergruimte. Tevens is er een kleinere berging

Berging: De ruime vrijstaande berging/werkschuur in de achtertuin is voorzien van elektra en biedt extra opslagruimte/werkruimte voor al uw klussen en tuinbenodigdheden. De handige achterom zorgt voor gemakkelijke toegang.

1e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer en is voorzien van een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwkast en is aan de voorzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 2: Ruime slaapkamer momenteel in gebruik als fitnesruimte/kleedruimte en gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3: Deze kamer is tevens aan de achterzijde gelegen en voorzien van een inbouwkast.

Badkamer: Volledige betegelde badkamer voorzien van een zwevend toilet, ruime douchecabine, wastafel en radiator.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop met wasmachineaansluiting, cv opstelling, mechanisch installatie en bergruimte en is voorzien van zowel aan de voor- als aan de achterzijde een groot Velux dakraam. Tevens bevindt zich hier de toegang tot een bergzolder, te bereiken via een vlizotrap.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Slaapkamer voorzien van een groot Velux dakraam en houten vloer. Slaapkamer 5: Slaapkamer voorzien van een groot Velux dakraam en opbergruimte. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Charmante eengezinswoning gelegen in de gezellige wijk Broeckland met 5 slaapkamers. - Kindvriendelijke wijk met veel speel- en sportfaciliteiten. - Op slechts enkele minuten fietsafstand van het centrum van Breukelen en het treinstation. - Ruime vrijstaande berging/werkschuur in de achtertuin. - Extra kleine berging(fietsen) achterin de tuin. - De woning is voorzien van dubbel glas, raam badkamer heeft enkel glas. - Verwarming en warm water: cv-ketel Remeha Tzerra M28 CCS (2013) - Energielabel: B. - Elektra: meerdere groepen en aardlek aanwezig. Verkoper vertelt: Na 35 jaar met heel veel plezier te hebben gewoond, vertrekken wij uit Breukelen. In al die jaren hebben we een eigen sfeer en een thuis gecreëerd, waarin de kinderen geboren en uitgevlogen zijn. Een gezellig huis, in een mooie straat, waar de buren nog tijd hebben voor een praatje en elkaar helpen. Een huis met heel veel opties en we hopen daarom dat de toekomstige bewoners zich net zo thuis voelen als wij dat hebben gedaan.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen