Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in het schilderachtige Maarssen-dorp, biedt deze PRACHTIGE 4-SLAAPKAMER WONING een perfecte combinatie van comfort en ruimte. De doorzonwoning is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 BADKAMERS en een riante achtertuin. Door de doordachte indeling is deze woning ideaal voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een rustige en kindvriendelijke leefomgeving. Is uw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: De woning ligt op 5 minuten fietsafstand van de dorpskern van Maarssen-dorp waar diverse scholen en alle basisvoorzieningen, zoals winkels, huisartsen en openbaar vervoer te vinden zijn. De dorpskern van Maarssen wordt verder gesierd door de rivier de Vecht met diverse restaurants, terrassen en de nabijheid van diverse natuur- en recreatiegebieden.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en op 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft directe verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer, de berging en het toilet met fontein. In de hal bevindt zich tevens de meterkast.

Woonkamer: De doorzonwoonkamer is een ruime en lichte leefruimte die zich uitstrekt over de gehele breedte van de woning. De grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de kamer een warme en uitnodigende sfeer heeft. De woonkamer is tevens voorzien van een prachtige openhaard en een houten trap naar de 1e verdieping.

Keuken: De open keuken biedt zowel functionaliteit als stijl. De keuken is verbonden met de doorzonwoonkamer, waardoor de keuken onderdeel is van de leefruimte. In de keuken staat een SMEG fornuis met 4-pits gaskookplaat en gasoven. Tevens is de keuken voorzien van inbouwapparatuur, te weten; afzuigkap, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en een dubbele spoelbak met kraan.

Tuin: De riante achtertuin van deze woning is gelegen op het zuidoosten en is een oase van ontspanning en plezier, perfect voor het hele gezin. De zithoek met vaste parasol is het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De aanwezigheid van een trampoline voegt een speelse en actieve dimensie toe aan de achtertuin. De achtertuin is voorzien van achterom.

Berging: De berging is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een werkbank, opbergrekken voor gereedschap en een vriezer.

Berging (achtertuin): De vrijstaande houten berging met een overkapping voor fietsen is een praktische en slimme toevoeging aan de tuin.

De kleine houten berging met overkapping voor vuilcontainers is een slimme en handige oplossing om je buitenruimte georganiseerd en netjes te houden.

1e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang naar de gang die toegang biedt tot drie slaapkamers en een badkamer. De overloop is voorzien van een vaste houten trap naar de 2e verdieping en is nu in gebruik als kantoorruimte.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inbouwkast en airconditioning. Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is eveneens voorzien van airconditioning. De wand in de slaapkamer kan eventueel verwijderd worden voor toegang tot de inbouwkast. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is eveneens voorzien van airconditioning.

Badkamer: Volledig betegelde badkamer gelegen op de 1e verdieping. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, toilet, wastafel met wastafelmeubel en mechanische ventilatie.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de wasruimte, de 2e badkamer en de 4e slaapkamer. De overloop is voorzien van bergruimte achter de knieschotten.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: De (master)slaapkamer op de 2e verdieping is eveneens voorzien van airconditioning. Tevens is de slaapkamer voorzien van een inloopkast met houten schuifdeur. De inloopkast heeft een dakraam.

Badkamer: Op de 2e verdieping treft u de 2e badkamer aan. Deze badkamer is eveneens volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafel met wastafelmeubel. Deze badkamer is geplaatst in 2017.

Wasruimte: De wasruimte is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting. Ook bevindt zich hier de cv-installatie.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - doorzonwoonkamer met openhaard - airconditioning in elke slaapkamer - (master)slaapkamer voorzien van inloopkast - 2 badkamers! (2e badkamer geplaatst in 2017) - riante achtertuin met veel bergruimte - woning voorzien van dakkapel aan de voorzijde - verwarming en warm water: cv-ketel (Benraad) - warm water in de keuken komt uit een close-in boiler - energielabel: D - elektra: groepen en aardlek zijn vervangen in 2019 - deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: Voor ons jonge gezin was dit de perfecte plek. Scholen op loopafstand, supermarkt en andere winkels in de buurt, en een fijne speeltuin in het eigen hofje waar de kinderen zelfstandig konden spelen. De ruime kamers in het huis zorgden voor meer dan genoeg opbergruimte. Vele avonden hebben de kinderen heerlijk kunnen spelen in het avondzonnetje in de achtertuin terwijl wij lekker op de loungebank genoten van de rust. Na hier bijna 10 jaar met veel plezier gewoond te hebben, is het tijd voor onze volgende stap.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 176

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 176

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen