Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

FANTASTISCHE HOEKWONING MET EEN WOONKEUKEN IN DE UITBOUW, WOONKAMER MET EIGEN THUISWERKPLEK, 10 ZONNEPANELEN, PARKEERPLAATS OP EIGEN TERREIN MET LAADPAAL. De begane grond heeft vele raampartijen aan de voor- en achterzijde en geeft u meteen bij binnenkomst een zeer aangenaam gevoel van sfeer. En wat een oase van rust! De vogels begroeten u al in de tuin voor binnenkomst en na binnenkomst ervaart u dat de woning en plattegrond met zorgvuldig doordacht ontwerp en aandacht voor detail één naadloze eenheid creëert. Deze woning bieden wij aan met ERA garantie en dat is niet voor niets! Kom snel kijken en bel ons!

Ligging: De woning ligt aan de Tesselschadestraat, een rustige straat op loopafstand van de dorpskern met alle voorzieningen. Vanuit de woning loopt u zo richting het gezellige Maarssen-dorp maar ook het fraaie buitengebied en De Vecht liggen op korte afstand.

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Via de voordeur met charmante luifel boven de entree betreedt u de woning. De hal is voorzien van een toilet (zwevend toilet met fontein), de meterkast en een kelderkast voor uw voorraad.

Woonkamer: Welkom in deze uitnodigende woonkamer voorzien van meerdere raampartijen waardoor het natuurlijke licht mooi naar binnen stroomt en de openslaande deuren naar de tuin een vloeiende overgang tussen binnen en buiten versterkt. De gezellige houtkachel zorgt voor nog meer sfeer tezamen met de heerlijke ruime open keuken met eetgedeelte aan de tuinzijde. De aparte thuiswerkplek in de woonkamer maakt het geheel compleet.

Keuken: Ervaar deze heerlijke riante woonkeuken in de uitbouw waar u uitzicht heeft over de gezellige zonnige tuin. In deze keuken komt de kunst van koken tot leven, of het nu gaat om een intiem diner voor twee of voor het gezin of gezellig etentje met vrienden, deze keuken verwelkomt elk moment met open armen! De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser (Siemens), koelkast (Liebher), 4 pits gaskookplaat en afzuigkap (Atag), gril/oven magnetron (Bosch) en de onmisbare Quooker.

Tuin: Deze betoverende buitenruimte met veel groen en vijver met vissen is een uitnodiging om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven waar u samen met vrienden en familie kunt genieten van intieme diners. Door de afmeting van de tuin kunt u hier de gehele dag van zowel de zon als de schaduw genieten.

Berging: Ruime berging/schuur met karakteristieke openslaande houten deuren. De berging is voorzien van verwarming en elektra, water en separate afvoer. De berging biedt tevens plaats voor de wasmachine en drogeropstelling.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en is voorzien van een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: gelegen aan de voorzijde van de woning is deze slaapkamer voorzien van de karakteristieke lage ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen en deze kamer is voorzien van een inbouwkast. Slaapkamer 2: (master)slaapkamer gelegen aan de tuinzijde (voorheen 2 slaapkamers) en is voorzien van kledingkasten en heeft een prachtig zicht over de gezellige tuin.

Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking.

Badkamer: De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een douchecabine, een zwevend toilet, een wastafel met spiegelkast en een radiator.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop is voorzien van een dakkapel en biedt plaats voor de cv opstelling en de omvormer van de zonnepanelen en heeft vloerbedekking. Tevens bevindt zich hier ook een aansluiting voor de wasmachine- en drogeraansluiting.

Slaapkamers: Slaapkamer 3: Deze afgewerkte slaapkamer is voorzien van een dakkapel en is voor menig jongvolwassene een heerlijk toevluchtsoord en een eigentijds stukje in de woning. De kamer is aan beide zijden voorzien van bergruimte achter de schotten.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden:

- Fantastische hoekwoning met 3 slaapkamers, ruime woonkeuken in de uitbouw aan de tuinzijde. - De woning is voorzien van 10 zonnepanelen en eigen laadpaal. - De woonkamer is heeft een separate werk/studeerhoek. - Begane grond is geheel voorzien van mooie houten vloerdelen. - Slaapkamers zijn voorzien van horren. - Parkeergelegenheid op eigen terrein en vrij parkeren voor de deur. - Schilderwerk buiten is gedaan in 2022. - Verwarming en warm water: cv-ketel vernieuwd in 2023 - Energielabel B - Elektra: meerdere groepen en aardlek aanwezig. - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: Wij gaan met pijn in ons hart deze mooie woning verlaten, maar hebben gekozen om te verhuizen naar een andere woning in Maarssen die toevallig op ons pad is gekomen. Naast de enorm leuke buren en al het groen in de omgeving met het prachtige ooievaarsnest zit je hier dichtbij het centrum van Maarssen dorp en gaan wij deze plek zeker missen. Met heel veel plezier hebben wij hier gewoond en wensen de toekomstige bewoners heel veel geluk toe!

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 389

Overige

Perceel oppervlakte 279
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 389

Overige

Perceel oppervlakte 279
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen