Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit FANTASTISCHE 2-KAMER APPARTEMENT aan het water! Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer met open keuken, ruime slaapkamer, badkamer en een prachtige achtertuin (op het zuidwesten!) aan het water. Voor degene die thuiswerken is er ook een kleine werkruimte aanwezig! Of u nu een starter bent die op zoek is naar een eerste eigen plekje of een senior die op zoek is naar een gelijkvloerse woning, dit appartement biedt de perfecte combinatie van comfort, gemak en gezelligheid. Bent u geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: Deze benedenwoning heeft een ideale centrale ligging. Zo treft u op loopafstand het “wijkpark Maarssenbroek”, waar u heerlijk kunt wandelen van Boomstede tot aan Zwanenkamp. Op enkele fietsminuten treft u diverse scholen, speeltuinen, sportverenigingen en kunt u wandelen naar de kinderboerderij Otterspoor. Op 5 auto- of fietsminuten bent u bij het NS station en bij het winkelcentrum Bisonspoor waar u van al uw dagelijkse boodschappen kunt worden voorzien. En met 10 fietsminuten bent u in Maarssendorp, waar u lekker een terrasje kunt pakken of fietsen langs rivier De Vecht.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer. De hal is voorzien van een kapstok met spiegelwand en de meterkast.

Woonkamer: Stap binnen in de lichte woonkamer met open keuken en laat je verwelkomen door een zee van natuurlijk licht. De grote raampartijen zijn tevens voorzien van jaloezieën, om ook een knusse omgeving te creëren. De woonkamer biedt toegang tot de werkruimte en is voorzien van een loopdeur naar de achtertuin. Of je nu geniet van een rustig avondje thuis of een levendig diner met vrienden organiseert, deze woning biedt hiervoor de perfecte ruimte.

Keuken: De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; Een koel-vriescombinatie, een oven, een magnetron, een afwasmachine, een 5-pits kookplaat met afzuigkap en een dubbele spoelbak met kraan. Werkruimte: De werkruimte is gelegen achter de keuken en bereikbaar via de 2 houten klapdeuren. De kamer is ca. 4 m2 en ideaal voor een klein kantoor en biedt extra bergruimte in de voorraadkast.

Tuin: Of u nu wilt dineren onder de sterren of gewoon wilt genieten van een rustig moment in de buitenlucht, deze achtertuin biedt de perfecte setting voor al uw buitenactiviteiten. De tuin is voorzien van een elektrisch zonnescherm boven het terras waardoor u op warme dagen kunt genieten van schaduw en verkoeling. Of geniet van het zonnetje door de extra zithoek aan het water!

Slaapkamer: De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van inbouwspotjes, een riante kledingkast en elektrische raam verduistering.

Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een driehoeks-ligbad met douche, een toilet, een wastafel met wastafelmeubel en hier bevindt zich tevens de wasmachine- en drogeraansluiting.

Berging: De inpandige berging is gelegen in het appartementencomplex. Deze is bereikbaar via een hekwerk en loopdeur naar de bergingen. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Appartement gelegen op de begane grond aan het water! - De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. - Achtertuin recent opnieuw aangelegd! - Extra werkruimte/bergruimte. - De woning is voorzien van HR++ beglazing. - De woning is voorzien van mechanische ventilatie. - Schilderwerk voorzijde buiten is gedaan in 2023, de achterzijde in 2022. - Verwarming en warm water: blokverwarming (nieuwe centrale ketel geplaatst in 2023, Alutherm B350 HR ketel) en centrale voorziening. - Energielabel: D. - Elektra: groepen en aardlek zijn aanwezig. - Servicekosten: € 213,- per maand. (excl. stookkosten)

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 233

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 233

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen