Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze RIANT UITGEBOUWDE TUSSENWONING aan het water! Met maar liefst 5 slaapkamers biedt deze woning volop ruimte voor het hele gezin, plus extra ruimte voor een thuiskantoor of eventueel een hobbyruimte. De woning is tevens voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer, een achtertuin aan het water op het zuidoosten en parkeergelegenheid op eigen terrein. Maak van deze woning uw eigen oase van comfort en rust! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging. Uw droomhuis wacht op u!

Ligging: De woning is gelegen aan de rand van Reigerskamp met op korte afstand de ingang van het park “wijkpark Maarssenbroek” waar u heerlijke wandelingen kunt maken. U treft eveneens op korte afstand diverse basisscholen, speelvelden en tennisbaan “De Blauwe Reiger”. Voor uw dagelijkse voorzieningen bent u met 5 auto- of fietsminuten bij winkelcentrum Bisonspoor.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: De hal biedt toegang tot de woonkamer en is voorzien van een toilet met fontein, de meterkast met extra bergruimte en een vaste trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer: De woonkamer met open keuken vormt het hart van dit huis, waar gezelligheid en comfort samenkomen. De schuifpui naar de achtertuin brengt het buitenleven naar binnen, waardoor je optimaal kunt genieten van zonnige dagen en frisse lucht. Verlichting is perfect geregeld met de opbouwspots die de ruimte verfraaien en een warme sfeer creëren. Maar wat deze woning echt uniek maakt, is het prachtige aquarium dat subtiel is verwerkt in de stenen wand, waardoor een serene en rustgevende ambiance ontstaat. Het aquarium kunt u eventueel vervangen voor een sfeervolle haard.

Keuken: Wilt u heerlijk koken en dineren? Dan bent u hier op uw plek! De grote raampartij laat overvloedig natuurlijk licht naar binnen stromen, waardoor de ruimte een lichte en uitnodigende sfeer krijgt. De keuken is voorzien van een koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine, een 4-pits kookplaat met afzuigkap, een magnetron en een dubbele wasbak met kraan.

Tuin: Welkom in uw eigen stukje paradijs! Deze achtertuin, perfect gelegen op het zuidoosten en grenzend aan het water, biedt een oase van rust en ontspanning. Laat je betoveren door de zachte ochtendzon terwijl u geniet van een rustig ontbijt aan het water, of sluit de dag af met een ontspannen diner terwijl de zon langzaam ondergaat. Het zonnescherm zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag comfortabel kunt genieten van de buitenlucht, of u nu behoefte hebt aan wat schaduw of juist de volle zon wilt omarmen.

Garage/Berging: De aangebouwde berging is bereikbaar via de voortuin. De berging is voorzien van een bergvliering met trap en elektra. Dit is de ideale ruimte om uw fietsen op te bergen.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en is voorzien van een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De (master)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een grote raampartij. De slaapkamer heeft prachtig vrij uitzicht over het water. Slaapkamer 2: Deze kleinere slaapkamer is eveneens gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een wastafel en een vaste kastenwand. De slaapkamer is in gebruik als kledingkamer.

Alle slaapkamers zijn voorzien van laminaat en behang.

Badkamer: De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een wastafelmeubel en een handdoekradiator. Hier kunt u na een lange dag rustig in bad gaan liggen tussen de schuimbubbels met een glaasje wijn of weer snel opfrissen met een heerlijke douche. De badkamer is voorzien van een draai-kiepraam waardoor de ruimte wordt verlicht en geventileerd.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4e en 5e slaapkamer en is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting, een dakraam met raamverduistering en biedt extra bergruimte achter de schotten.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft eveneens prachtig vrij uitzicht over het water. De slaapkamer is voorzien van schotten, voor extra bergruimte. Slaapkamer 5: Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een Velux dakraam en biedt eveneens extra bergruimte achter de schotten.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Riante woonkamer met schuifpui naar de achtertuin. - Achtertuin is gelegen aan het water op het zuidoosten! - De woning is voorzien van maar liefst 5 slaapkamers! - De gehele woning is voorzien van dubbel glas. - De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen. - Parkeergelegenheid op eigen terrein. - Veel openbare parkeergelegenheden. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Remeha). - Energielabel: C. - Elektra: groepenkast met 5 groepen en aardlek is aanwezig.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 487

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 487

Overige

Perceel oppervlakte 160
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen