Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop: Unieke bouwlocatie met oude boerderij en kapschuur

Bent u op zoek naar een unieke kans om uw droomwoning te realiseren op een prachtige locatie midden in het Sallandse landschap? Deze oude, vervallen boerderij met bijbehorende kapschuur biedt een uitgelezen mogelijkheid voor liefhebbers van ruimte, natuur en rust.

Ligging
Het perceel is schitterend gelegen tussen Raalte en Heeten, met aan de achterzijde een zeer fraai uitzicht op het prachtige natuurgebied van Schoonheten. De steden Deventer en Zwolle liggen op korte afstand, waardoor u kunt profiteren van alle voorzieningen en het levendige stadsleven, terwijl u thuis geniet van rust, privacy en landelijke charme.

Perceel en mogelijkheden
Het totale perceel beslaat 31.369 m² en heeft deels een woonbestemming en de omliggende gronden een agrarische bestemming. De woonbestemming van het object biedt volop mogelijkheden om naar eigen inzicht een nieuwe woning te realiseren, in combinatie met het landelijke karakter van de omliggende gronden. Het bouwvlak ligt rondom de woning en een nieuw te bouwen woning kan nog naar achteren verplaatst worden, waardoor er nog meer vrijheid gecreëerd kan worden. Op het perceel is een damwand kapschuur aanwezig met een afmeting van ca. 6 x 12 meter.

Verkoop per inschrijving
Het object wordt verkocht per inschrijving. U heeft de mogelijkheid om te bieden op het volledige perceel van 31.369 m² met een richtprijs van €595.000,- k.k.
Daarnaast is het ook mogelijk om een kleiner deel van het perceel te kopen van ca. 11.000 m² met een richtprijs van €440.000,- k.k.. Zie hiervoor de ingetekende kadastrale kaarten. Dit perceel dient kadastraal nog ingemeten te worden en dit valt onder de kosten koper.

Een unieke kans!
Dit is een zeldzame kans voor wie een eigen woning op maat wil bouwen op een droomlocatie, omringd door natuur en rust, maar toch dichtbij voorzieningen. Bent u klaar om deze plek nieuw leven in te blazen?

Neem voor meer informatie contact op en meldt u aan voor een van de kijkdagen.

De kijkdagen zijn op:
- Woensdag 16 oktober van 15.00-17.00 uur
- Maandag 21 oktober van 15.30-17.00 uur
- Vrijdag 25 oktober van 15.00-17.00 uur

Belangstellenden dienen zich van tevoren aan te melden. Dit kan via email: [email protected] of per telefoon: tel. 088-2006666 onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.

Aandachtspunten:
- De boerderij dient gesloopt te worden, geheel op kosten van de koper.
- Op het perceel is het bestemmingsplan 'Buitengebied Raalte geconsolideerd 2020' van kracht. Voor het bouwen gelden in de basis de volgende regels. Er mag 1 woning gebouwd worden met een maximale inhoud van 750m3 en bijgebouwen en overkappingen van totaal 150m2 waarvan 50m2 aangebouwd. Meer informatie is te vinden op: omgevingsloket.nl
- Koper is zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van benodigde vergunningen en het raadplegen van de gemeente Raalte voor het bestemmingsplan en de bouwmogelijkheden.
- Het kadastrale perceel van ca. 11.000m² dient nog door het kadaster te worden ingemeten (kosten koper). Indien na kadastrale meting blijkt dat het perceel wat meer of wat minder vierkante meters bedraagt dan zal dit verrekend worden met € 7,5 per m². Dit perceel zal alleen verkocht worden, indien er overeenstemming wordt bereikt met een koper voor de overige agrarische gronden.
- Verkoop geschiedt met een ‘as is, where is’ clausule, wat inhoudt dat het object in de huidige staat wordt verkocht inclusief eventueel aanwezige roerende zaken.
- De inschrijftermijn duurt tot vrijdag 25 november 2024 tot 12.00 uur.
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning.
- De notariële overdracht kan na toewijzing op korte termijn plaatsvinden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 31369
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

Woontype Bouwgrond
In overleg Ja
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 31369
Oppervlakte woonkamer 0
Vrij uitzicht Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Aantal slaapkamers 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Salland Makelaardij Schrijver & Holterman