Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop | Achter de Hare 30, Vollenhove

Deze ruime en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met garage is een unieke kans. Ontdek de charme en het comfort van deze sfeervolle woning, gebouwd in 1989 en met liefde onderhouden. Met een woonoppervlak van 143 m² op een perceel van 284 m², is dit de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en een warme, uitnodigende sfeer.

Prachtige ligging en kindvriendelijke omgeving: Gelegen aan de rand van een rustige wijk, omringd door groen en water, biedt deze woning een oase van rust en natuur. De ruime tuin met achterom is perfect voor kinderen en gezellige zomeravonden. Met het centrum, winkels en een supermarkt op fietsafstand, is de locatie uitstekend bereikbaar.

Indeling. Begane grond: - Ruime hal/entree met toiletruimte. - Royale woonkamer met openslaande tuindeuren voor veel lichtinval en een vloeiende overgang naar de tuin. - Luxe keuken (2016) voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, heteluchtoven, 5-pits ‘Boretti’ fornuis, afzuigkap, granieten werkblad en spoelbak. - Bijkeuken met aansluiting voor witgoedapparatuur en toegang tot de garage.

Eerste verdieping: - Overloop met toegang tot drie ruime slaapkamers. - Luxe badkamer (2020) met regendouche, dubbele wastafel, toilet en vloerverwarming.

Tweede verdieping: - Overloop met nog eens drie slaapkamers en handige bergruimte.

Kenmerken - Bouwjaar: 1989 - Woonoppervlakte: 143 m² - Perceeloppervlakte: 284 m² - Inhoud: 564 m³ - 6 slaapkamers - Luxe badkamer (2020) - Luxe keuken (2016) - Bergruimte: Tuinhuis van 5 m² - Ruime inpandige garage: 28 m² - Parkeren op eigen terrein (oprit) - Ligging: Aan het water, in een woonwijk, met vrij uitzicht.

Energie - Energielabel A - Zonnepanelen (ter overname) - Spouwmuurisolatie (2019) - Vloerisolatie (2019) - Verwarming: HR-ketel (2012) - Vloerverwarming - Pelletkachel

Interesse? Plan snel een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze prachtige woning in Vollenhove!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 568

Overige

Perceel oppervlakte 280
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 568

Overige

Perceel oppervlakte 280
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij