Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop Baarloseweg 22 in Marknesse

Unieke kans in het buitengebied van Marknesse en vlakbij Blokzijl! Deze prachtige woning uit 2011aan de Baarloseweg biedt een zeldzame combinatie van landelijk wonen en professionele paardenfaciliteiten. Met een uitgebreide voorzieningen set die speciaal is ontworpen voor paardenliefhebbers, is dit een droom die werkelijkheid wordt voor iedereen die op zoek is naar een idyllisch thuis voor mens en dier. Uiteraard is het object geschikt voor meerdere doeleinden.

Met trots presenteren wij dit landelijk en vrij gelegen object, compleet met ruime paardenstallen, rijbak, een paddock en twee weilanden allemaal zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende paarden.
Verder is er een grote schuur met betonvloer aanwezig en verdeeld in meerdere secties en multifunctioneel bruikbaar. Er is een was/poetsplaats en zadelkamer voor de paarden, een aparte afsluitbare werkplaats en een grote opslag met overheaddeur en bergzolder.

Geniet van het weidse uitzicht over het omringende landschap, laat de drukte van het dagelijks leven achter u en kom thuis in uw eigen stukje paradijs.
De Baarloseweg 22 is meer dan alleen een huis; het is een levensstijl. Een levensstijl waarbij het beste van het landelijke leven wordt gecombineerd met moderne gemakken en faciliteiten. Of u nu droomt van het houden van paarden, het genieten van de rust van het platteland of het vinden van een plek waar u eindelijk kunt ontsnappen aan de hectiek van de stad, deze plek biedt het allemaal. De woning is gebouwd in 2011 en v.v. alle gemakken en een energielabel A, dus lage energielasten.

Indeling:
Begane grond: entree met hal en ruim toilet, trapopgang, meterkast en geheel voorzien van plavuizenvloer met vloerverwarming. Via dubbele deuren toegang tot de royale L vormige woonkamer met veel lichtinval en wederom dubbele deuren naar een praktische kantoorruimte maar ook te gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte/speelkamer of extra slaapkamer. Vanuit deze ruimte komt u in de bijkeuken met vaste kast en opstelplaats van de cv ketel (Intergas 2023). De grote leefkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning met direct toegang tot de fraaie houten veranda. De luxe leefkeuken is voorzien van een kookeiland met granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur van o.a. Siemens en Miele. Er is een 5 pits gaskookplaat, hetelucht oven, magnetron, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en close in boiler. Openslaande tuindeuren naar de prachtige houten veranda met vrij uitzicht over de agrarische percelen.

1e Verdieping:
Overloop, 4 slaapkamers met laminaatvloeren, de grootste slaapkamer is voorzien van een royale vaste kast, dakkapel en een trap naar de zolderverdieping, moderne badkamer met dakkapel, ruime inloopdouche, toilet, wastafelmeubel, witgoedaansluiting, vloerverwarming en volledig betegeld.

2e Verdieping:
Te bereiken via vaste steektrap; hier is een zeer ruime berging met mogelijkheden voor extra slaapkamers indien gewenst.
Schokbeton schuur (ca. 19,50 x 12,00 meter)
De schuur is opgebouwd van stalen spanten, betonvloer, dak van golfplaten. In deze schuur is een aparte werkplaats aanwezig met aparte schuifdeur, loopdeur, led verlichting en krachtstroom aansluiting. Een ruime opslag voor boot of caravan/kamper behoort tot de mogelijkheden met een elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 3.90 x 3.80 m). Verder is hier een was/poetsplaats gerealiseerd met afvoer, warmwater en rubberen vloer voor de paarden en een zadelkamer met een keukenblok met spoelbak, wasmachine aansluiting en een boiler met verwarmingssysteem voor de drinkbakken van de paardenboxen.

Aansluitend zijn er in totaal 3 paardenboxen (van der Veer Stallenbouw) met led verlichting, rubberen vloer (anti slip) en op dit dak liggen de 24 zonnepanelen, de stallen zijn ca. 3 x 4 meter per stuk. De drinkbakken zijn aangesloten op een anti vries ringsysteem. Naast de stallen is een hooi/stro opslag (overkapping) met betonvloer en makkelijk te bevoorraden en een ruime mestopslag.


Erf:
• Rijbak met verlichting en all weater bodem en de bak is gedraineerd.
• Paddock
• Dubbele weide welke omheind is
• Privé tuin met voornamelijk gras en naast de woning meer dan voldoende verhard terrein voor meerdere auto’s te parkeren.

Bijzonderheden:
• Ruime kavel van 6.011 m2
• Bouwjaar woning is 2011
• Houtskeletbouw
• Houten draai- kiepramen met dubbele beglazing
• Grote overkapping achter de woning
• 24 zonnepanelen, 350 WP per stuk
• Geen asbest aanwezig
• 3 paardenstallen
• Professionele buitenbak
• Paddock en weilanden
• Woonoppervlak: 192.20 m2
• Overige inpandige ruimte: 20,30 m2
• Externe bergruimte: 261 m2
• Bruto inhoud woning 777,61 m³
• Woon bestemming
• Energielabel: A

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze bijzondere woning. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 192.2
Inhoud woonhuis 777.61
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 6011
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 192.2
Inhoud woonhuis 777.61
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 6011
Kwaliteit object Luxe
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Sloterwijk & Heinen (Bedrijfs) Makelaars