Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUW TE KOOP!!!
Drooghe Bol 2050 te Julianadorp

Een aansprekend appartementencomplex. Wie kent het GENUA appartementencomplex niet. Ruime, moderne appartementen voorzien van een subtropische binnentuin, twee liftinstallaties en gelegen op loopafstand van alle dagelijks noodzakelijke faciliteiten. Een heerlijke plek om te wonen. In dit appartementencomplex mogen wij u een instapklaar 3-kamer appartement aanbieden op de 3e verdieping. Hoog en droog en van alle gemakken voorzien. Vanaf 2020 compleet opnieuw ingericht met in iedere kamer doorgelegde PVC vloeren, nieuwe stoffering en ook een nieuwe, luxe inbouwkeuken, een vernieuwd toilet én nieuwe badkamer. Om door een ringetje te halen is dit appartement met ca. 95m2 aan woonoppervlak.

Het appartement is gelegen op de 3e verdieping (4e woonlaag) aan de achterzijde van het complex. De kortste route naar het appartement is zoals in 't dorp gebruikelijk, achterom. Via de achterzijde is het complex namelijk ook te betreden en ook hier is een lift aanwezig. De lift brengt u naar de 3e verdieping en u stapt vrijwel direct bij uw eigen voordeur uit de lift. Ideaal!

--------
Drooghe Bol 2050 wordt u aangeboden met een richtprijs van € 269.500 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. De oplevering kan in overleg, eventueel op korte termijn plaatsvinden. Het appartement behoort tot een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage, inclusief o.a. (groot)onderhoud, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, liftinstallaties, verzekeringen etc. bedraagt € 241,00.
--------

Het appartementencomplex is ideaal gelegen op loopafstand van diverse voorzieningen als een winkelcentrum met supermarkt, verswinkels, de Bruna, kapper snackbar en Chinees restaurant. In de nabije omgeving is er meer dan voldoende parkeerruimte. Maakt u liever gebruik van het openbaar vervoer? Een bushalte ligt om de hoek. Met de fiets bereikt u duinen en strand, en ook het gezellige 'oude Dorpsplein' in 15 a 20 minuten.

--------
INDELING
--------
Vanaf de inpandige galerij op de 3e verdieping betreedt u het appartement in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken van het appartement. Aan de galerijzijde bevindt zich de berging die op vanaf de galerij bereikbaar is. Het appartement telt 2 slaapkamers. Aan de voorzijde (galerij) de kleinere werk- / logeerkamer en aan de achterzijde de hoofdslaapkamer met badkamer en-suite. In de hal bevindt zich het gastentoilet waarbij de badkamer beschikt over een tweede toilet. Vanuit de hal komt u in een heerlijk lichte en open living. Veel raampartijen zorgen voor een geweldig daglichtinval. De luxe open keuken achterin de living is van alle gemakken voorzien, uitgevoerd in een rechte wandopstelling en fraai kookeiland. Ook de geheel betegelde badkamer mag er zijn. Hier vindt u een ruime inloopdouche, fraai wastafelmeubel en tweede toilet. De badkamer is zowel vanuit de hal alsook vanuit de hoofdslaapkamer bereikbaar. Een gedetailleerde plattegrond van het appartement vindt u in de fotopresentatie.

Wacht u al enige tijd op dat ruime en instapklare appartement in Julianadorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons kantoor voor een bezichtiging!

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 327
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2022
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 327
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2022
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Laan Makelaars