Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING

Ben jij een starter op de woningmarkt en droom je van een sfeervol thuis in een karakteristieke buurt? Dit charmante jaren '20 huis in Zaandam Zuid biedt jou precies dat en nog veel meer! Met nieuwe fundering, uitstekende isolatie en een zonnige tuin, is dit de perfecte plek om jouw woonavontuur te beginnen. De ligging nabij het bruisende centrum van Zaandam en de goede verbinding met Amsterdam maken dit een buitenkans die je niet wilt missen.

HOOGTEPUNTEN

- Nieuwe Fundering: Geen zorgen over stabiliteit, deze woning staat als een huis!
- Karakteristieke Bouw, jaren '20: Authentieke details die zorgen voor een unieke woonsfeer.
- Goed Geïsoleerd: Geniet van warmte in de winter en koelte in de zomer, met lage energiekosten.
- Volle Eigendom: Geen gedoe met erfpacht, jij bent volledig eigenaar.
- Zonnige Tuin: Geniet van lange zomerse avonden in je eigen NW-gelegen tuin.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige jaren '20 woning en voel je direct thuis. De woning straalt karakter en warmte uit, met authentieke details die je terugvoeren naar vroegere tijden. De entree leidt naar een ruime en lichte woonkamer van maar liefst 34 vierkante meter, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een uitnodigende sfeer creëren. Hier kun je heerlijk ontspannen met een goed boek of gezellig borrelen met vrienden. 

De keuken is praktisch ingericht. Voorzien van los staande apparatuur. Perfect voor het bereiden van een heerlijke maaltijd na een lange dag. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de zonnige tuin op het noordwesten, waar je ’s avonds kunt genieten van de laatste zonnestralen. Stel je voor: een barbecue met vrienden, kinderen die spelen op het gras, en jij die in een comfortabele tuinstoel zit met een verkoelend drankje in de hand.

Het huis beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal voor een jong gezin of om een thuiswerkplek in te richten. Beide kamers bieden voldoende ruimte voor een groot bed, kledingkasten en meer. De badkamer is stijlvol en efficiënt ingedeeld.

De ligging van deze woning is werkelijk ideaal. Op korte afstand van het centrum van Zaandam, waar je kunt genieten van een divers aanbod aan winkels, restaurants en culturele activiteiten. Bovendien is de verbinding met Amsterdam uitstekend, waardoor je binnen no-time in de hoofdstad bent voor werk of ontspanning. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gratis parkeermogelijkheden langs de openbare weg – een luxe die je niet overal vindt!

EXTRA KENMERKEN

Deze woning biedt nog veel meer dan alleen een mooie uitstraling en een goede ligging. Dankzij de nieuwe fundering hoef je je geen zorgen te maken over de stabiliteit van het huis. De goede isolatie zorgt ervoor dat je het hele jaar door comfortabel woont, ongeacht het seizoen. En met volle eigendom heb je volledige zeggenschap over jouw huis en grond, zonder de zorgen van erfpacht.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Deze karakteristieke jaren '20 woning in Zaandam Zuid is voorzien van een nieuwe fundering, wat een stevige basis biedt voor toekomstige generaties. Dankzij de uitstekende isolatie geniet je van een heerlijk binnenklimaat en lage energiekosten. De woning is gelegen op volle eigendom, wat betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van jouw stukje paradijs. De zonnige tuin op het noordwesten biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van lange zomerdagen..

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 113
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 345

Overige

Perceel oppervlakte 113
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord