Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DIRECT ONLINE EEN BEZICHTIGING INPLANNEN? GA NAAR ONZE WEBSITE!

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE
Welkom in Jisp, een parel van een dorp waar rust en ruimte nog volop te vinden zijn. Dit goed onderhouden vrijstaande huis biedt je de kans om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je te omarmen met de landelijke schoonheid. Ideaal voor woningzoekenden die verlangen naar een vredige leefomgeving zonder in te boeten op comfort en stijl. Zoek niet verder als je droomt van een royale woonoppervlakte, een zonnig en ruim perceel en voldoende parkeergelegenheid op eigen erf.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Goed onderhouden vrijstaande woning: Deze woning is altijd met zorg onderhouden, zowel van binnen als van buiten. Het biedt je dus een kant-en-klare ervaring zonder extra werk.
- Unieke ligging in het prachtige Jisp: Geniet van de rust en het natuurschoon van Jisp, een dorp dat bekend staat om zijn schilderachtige omgeving en vriendelijke gemeenschap.
- Parkeren op eigen erf voor meerdere auto's: Nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Je kunt je auto's altijd veilig en gemakkelijk kwijt op je eigen terrein.
- Zonnig en ruim perceel: Met een perceeloppervlakte van 265 m2 heb je alle ruimte om te genieten van het buitenleven. Perfect voor tuinliefhebbers en gezinnen met kinderen.
- 3 slaapkamers: Deze woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor mensen die extra ruimte nodig hebben. Met een mogelijkheid tot het creëren van een extra slaap- of werkkamer op de begane grond.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze charmante vrijstaande woning en laat je verrassen door de warme en uitnodigende sfeer. Dit komt door de vele raampartijen en de neutrale en lichte afwerking. De ruime woonkamer is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Stel je voor: je zit op de bank met een goed boek, terwijl het zachte zonlicht door de ramen naar binnen valt... een heerlijk idee toch? 

De keuken, gelegen op de begane grond, is landelijk en ruim ingericht. Hier kun je je kookkunsten de vrije loop laten. Denk aan lange gezellige avonden waarin je samen met vrienden en familie geniet van heerlijke maaltijden, bereid met liefde in deze goed uitgeruste keuken. In de keuken kun je een gezellige eettafel kwijt waaraan je herinneringen kunt creëren aan gezellige diners en gesprekken die tot in de late uurtjes doorgaan.

De badkamer op de begane grond is keurig onderhouden en voorzien van heerlijke douche en wastafel. Hier begin je je dag fris en vol energie, of spoel je de dagelijkse stress van je af. Er bevindt zich een separaat toilet aan de voorzijde van de woning.  

De drie slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping en bieden elk hun eigen unieke charme. De master bedroom is ruim en licht, een perfecte plek om tot rust te komen. De andere twee slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, gasten of als thuiskantoor. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en comfort te bieden.

Buiten vind je een zonnig en ruim perceel van 265 m2. De tuin is een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht, of je nu groene vingers hebt of gewoon wilt ontspannen in een ligstoel met een glas wijn. De voormalige garage is omgeturnd tot een geïsoleerde berging/bijkeuken, wat extra opbergruimte biedt zonder in te boeten op stijl en functionaliteit. Bovendien zorgt de vliering voor nog meer opslagmogelijkheden, zodat je nooit ruimte tekort komt. 

Het huis is altijd netjes onderhouden, zowel binnen als buiten. Dit betekent dat je kunt genieten van een woning die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook in topconditie verkeert. Van de strak afgewerkte gevel tot de perfect onderhouden tuin, alles is hier tot in de puntjes verzorgd.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING HOOGTEPUNTEN
De goed onderhouden vrijstaande woning ademt een sfeer van comfort en zorg. Dankzij de ligging in het schilderachtige Jisp, omringd door natuur en rust, voel je je meteen thuis. Het gemak van parkeren op eigen erf is een luxe die je dagelijks zult waarderen. Het zonnige en ruime perceel van 265 m2 biedt talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten, terwijl de drie comfortabele slaapkamers ruimte bieden voor het hele gezin. Deze woning is een perfecte combinatie van rust, ruimte en wooncomfort.

Voel de warmte van je nieuwe thuis, hoor het zachte ritselen van de bladeren in de wind en ruik de frisse buitenlucht van je ruime tuin. Dit is niet zomaar een huis, dit is jouw toekomstige thuis. Wacht niet langer, plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar het zelf!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 265
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 265
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

De nieuwste koopwoningen in Jisp