Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Stap binnen in deze charmante hoekwoning in het pittoreske Oosthuizen, waar licht, ruimte en comfort harmonieus samenkomen. Deze woning is een droom voor jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte. Met drie ruime slaapkamers, een uitbouw op de begane grond en een dakkapel aan de achterzijde, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle levensstijl. Geniet van je eigen oprit, garage en een royale tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Deze woning is perfect voor iedereen die houdt van modern wonen met een knipoog naar gezelligheid en warmte.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Leuke en lichte hoekwoning: De hoekligging zorgt voor extra privacy en een overvloed aan natuurlijk licht.
- Eigen oprit en garage: Genoeg ruimte voor parkeren en opslag, ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen.
- 3 slaapkamers aanwezig: Ruimte genoeg voor het hele gezin of om een thuiskantoor in te richten.
- Woning is uitgebouwd op de begane grond: Extra leefruimte voor een eetkamer, speelruimte of werkplek.
- Dakkapel aan de achterzijde: Meer ruimte en licht op de bovenverdieping, perfect voor een comfortabele slaap- of studeerkamer.
- Gezellige houtkachel; Zorgt voor sfeer, gezelligheid maar uiteraard ook een besparing op de energierekening. 


UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Welkom in deze prachtige hoekwoning in het rustige en idyllische Oosthuizen. Met een royale woonoppervlakte van 108 m2 en gelegen op een perceel van 233 m2, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Zodra je binnenstapt, word je begroet door een lichte en ruime woonkamer, die dankzij de hoekligging baadt in het daglicht. De uitbouw op de begane grond is nu in gebruik als keuken en bijkeuken en zorgt voor een extra dimensie aan de leefruimte. Vanuit de woonkamer stap je via de dubbele opslaande deuren direct de achtertuin in. 

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met alle denkbare apparatuur. Van koffiemachine, oven, magnetron, vaatwasser tot Quooker kraan. Hier tover je de heerlijkste maaltijden op tafel terwijl je geniet van het uitzicht op de tuin. De vloerverwarming zorgt ervoor dat je zelfs op de koudste dagen warme voeten hebt, terwijl de houtkachel in de woonkamer een gezellige en uitnodigende sfeer creëert.

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers welke zijn voorzien van airconditioning en rolluiken. En een keurige badkamer welke is voorzien van inloopdouche en wastafel. Daarnaast is er een separaat toilet tot je beschikking. Er is een vaste trap naar de ruime zolderverdieping. Op zolder is een voorportaal en nog een ruime slaapkamer te vinden perfect voor een jong gezin of om een eigen werkruimte in te richten. De dakkapel op zolder aan de achterzijde maakt deze ruimte nóg lichter en ruimer. 

De buitenruimte is net zo indrukwekkend als het interieur. De eigen oprit en garage bieden voldoende ruimte voor parkeren en opslag. In de ruime tuin vind je altijd een plekje in de zon of schaduw, ideaal voor zomerse barbecues of gewoon om te ontspannen met een goed boek.
Zie jij jezelf als staan in de overkapte buitenkeuken. Terwijl het zonnetje schijnt bereidt jij hier de heerlijkste maaltijden. 

Deze woning is voorzien van energielabel C, wat betekent dat je geniet van een energiezuinig en duurzaam huis. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. De rustige ligging in Oosthuizen biedt de perfecte balans tussen rust en de nabijheid van voorzieningen en uitvalswegen.

MODERNE VOORZIENINGEN
De keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers, met een royaal werkblad en moderne inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kokend water kraan, oven en inductiekookplaat. De badkamer en het toilet zijn recentelijk vernieuwd en stralen een moderne en frisse uitstraling uit. Dit huis is ontworpen met comfort en stijl in gedachten, en dat merk je in elk detail.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
Deze hoekwoning in Oosthuizen biedt een licht en ruim interieur dankzij de hoekligging en uitbouw op de begane grond. Met drie ruime slaapkamers en een dakkapel aan de achterzijde, is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De eigen oprit en garage maken parkeren en opslag eenvoudig. De moderne keuken en badkamer, vloerverwarming en houtkachel zorgen voor extra comfort. Energielabel C, een royale tuin, airconditioning, rolluiken maken het plaatje compleet.

Met deze woning kan je eindelijk de rust en ruimte vinden waar je naar op zoek bent, terwijl je geniet van moderne gemakken en een warm, uitnodigend interieur. Wacht niet langer en maak van dit huis jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 233
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 233
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend