Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een prachtig plekje om te wonen waar je elke dag kunt genieten van rust en ontspanning? Dan is dit vrijstaande woonhuis aan de Parklaan 121 in Putte precies wat je zoekt! Met een perceeloppervlakte van maar liefst 520 m2 biedt deze semibungalow voldoende ruimte voor natuurliefhebbers en gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijlvol wonen.

Dit woonhuis heeft alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten. De woning beschikt over een prachtig zwembad waar je heerlijk kunt relaxen en verkoeling kunt vinden op warme dagen. Dankzij de rustige ligging en de royale tuin kun je hier elke dag recreëren alsof je op vakantie bent, gewoon in je eigen achtertuin!

Deze woning is ideaal voor gezinnen en doorstromers die op zoek zijn naar een plek waar ze zich helemaal thuis kunnen voelen. Met vier slaapkamers, een flinke woonkamer met open keuken en een serre met uitzicht op de tuin is er genoeg ruimte voor iedereen. Putte staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, waardoor je hier in alle comfort kunt genieten van je welverdiende rust.

De woning is helemaal van deze tijd, gasloos, flinke dakisolatie en maar liefst 27 zonnepanelen! Hier hoef je niet bang te zijn voor een hoge energierekening. Dit alles krijg je bij deze recreatiewoning, die 365 dagen gebruikt mag worden.

Als je droomt van een nieuw thuis met het ultieme vakantiegevoel waar je elke dag kunt genieten van luxe en ontspanning, dan is dit vrijstaande woning aan de Parklaan 121 de ideale keuze voor jou. Twijfel niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Wie weet vind jij hier wel jouw droomhuis waar je nog vele jaren gelukkig zult zijn!

Pluspunten:
+ Vakantieparadijs 365 dagen recreëren!
+ Eigen privé zwembad!
+ 4-slaapkamers!
+ Levensloopbestendig!
+ Natuurrijke omgeving!

Entree / Hal:
Royale entree /hal met voldoende ruimte voor de jassen en schoenen. De hal geeft toegang tot het toilet, 2 slaapkamers, de (moderne) meterkast, badkamer en de woonkamer.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, granolwanden en een gestuukt plafond.

Toilet:
Keurige toiletruimte waar de benen gestrekt kunnen worden. Via het vensterraam komt er daglicht binnen en zorgt voor de natuurlijke ventilatie. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een gestuukt plafond.

Badkamer:
Volledig betegelde badkamer in hedendaagse kleurstelling. Een prima badkamer om je lekker in op te frissen voor de dag begint of voor het slapen gaan.
De badkamer is onder andere voorzien van:
+ Badkamermeubel met enkele wastafel
+ Ruime douchecabine met regendouche en massagejets
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een PVC-panelen plafond.

Slaapkamer 1:
De hoofdslaapkamer is keurig van formaat en aangrenzend de serre en de badkamer. Lekker praktisch. Een mooie tweepersoonsbed en kledingkast kun je hier met gemak kwijt.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, glasvlies behangen wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 2:
Prima slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. Eventueel voor de thuiswerkers onder ons is dit een mooie werk-studeerkamer. Zo houdt je werk en privé eenvoudig gescheiden.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, glasvlies behangen wanden en een gestuukt plafond.

Woonkamer:
Heerlijk lichte woonkamer met veel ruimte. De hoogte bepaald de sfeer in deze kamer naast de gezellig haard. De houten balken zijn mooi in het zicht behouden. De kamer laats zich heel natuurlijk indelen met een zit- en eethoek.
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, granolwanden en een balkenplafond.

Keuken:
Gezellige, maar vooral royale keuken met veel werk- en bergruimte. Door het barretje wordt de keuken iets uit het zicht onttrokken vanuit de woonkamer, waardoor de vaat nog even kunt laten staan. Via de keuken is er toegang tot het ruime serre.
De keuken is voorzien van:
+ 4 pits keramische kookplaat
+ Afzuigkap
+ Boiler
+ Koelkast
+ Vriezer
De ruimte is afgewerkt met een PVC-vloer, granolwanden met paneelwanden en spachtelputz plafond.

Serre:
De flinke serre heeft prachtig uitzicht op de tuin. Hier is de plek waar je met familie en vrienden kunt relaxen en genieten van de maaltijden tijdens regenachtige dagen. Een mooie aanwinst voor deze woning.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer en plafondplaten.

Berging:
Via de tuin is de berging/wasruimte te bereiken van ruim 6m2. Een mooie plek voor de wasmachine en de waslijn. Via de berging is er toegang tot de vliering waar extra bergruimte is voor de vakantiekoffers en kerstversiering.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, deels kunststofpanelen wanden en een kunststof panelen plafond.

Overloop:
De open overloop met keurige balustrade kijkt uit op de woonkamer. Het lijkt wel een verlengstuk van elkaar. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en een berging.
De ruimte is afgewerkt met een parketvloer, granol wanden een balken plafond.

Slaapkamer 3:
De aan de achterkant gelegen slaapkamer is royaal van formaat. Een groot tweepersoonsbed, kledingkast en bureau kun je hier met gemak kwijt. Het schuine dak maakt de slaapkamer niet alleen speels, maar ook gezellig. In de vaste kast tref je de warmwaterboiler.
De ruimte is afgewerkt met een parketvloer, behangen wanden en een balken plafond.

Slaapkamer 4:
Aan de voorzijde tref je de vierde slaapkamer die ook weer van een prima formaat is. Via deze slaapkamer is er toegang tot het balkon en is er zicht via het raam op de woonkamer. De vaste kast is handig voor de kleding.
De ruimte is afgewerkt met een parketvloer, granolwanden en een balken plafond.

Tuin:
De reden dat je hier wilt wonen. Een gigantische tuin die om de woning is gelegen. De flinke oprit biedt met gemak ruimte voor 3-4 auto’s, handig voor de visite. De gehele tuin is voorzien van leuke plantenborders en de nodige sierbestrating. Het gedeelte achter de woning geeft veel privacy om heerlijk te genieten van de tuin, zon en een heerlijke barbecue. Het neusje van de zalm is het zwembad. Met de zomers van tegenwoordig een verademing om af te koelen.

Tuinhuis
Achter op het perceel staat een tuinhuis met royale overkapping, welke voorzien is van elektra. Maak jij hier je eigen mancave van? Wat dacht je van een eigen buitenkeuken onder de overkapping. We laten het helemaal aan je eigen fantasie over.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 520
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31.08
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 460
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 520
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Gemeubileerd Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 31.08
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?