Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE ACHTSE BARRIER
Stel je voor: Een prachtige hoekwoning in de Achtse Barrier-Hoeven. Een plek waar comfort en gemak hand in hand gaan met stijl en kwaliteit. Deze woning is perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een instapklare thuisbasis. Met alle voorzieningen binnen handbereik en de stadse dynamiek van Eindhoven op slechts enkele minuten, is dit de ideale plek voor jou toekomst.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- INSTAPKLAAR WONEN: Deze hoekwoning is recentelijk volledig gerenoveerd.
- RUIMTE IN OVERVLOED: Een royale woonkamer met open keuken, vier slaapkamers en twee badkamers bieden alle ruimte die je nodig hebt.
- ZONNIGE TUIN: Geniet van lange zomeravonden onder de terrasoverkapping in de tuin op het zuidwesten.
- MODERN COMFORT: Airconditioning, vloerverwarming en een moderne afwerking zorgen voor optimale  wooncomfort.
- ALLES BINNEN HANDBEREIK: Scholen, winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen liggen allemaal om de hoek, met het centrum van Eindhoven op slechts enkele autominuten.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in een woning waar elke vierkante meter is ontworpen met oog voor detail. De woonoppervlakte van 104 m² is slim ingedeeld, waardoor elke kamer goed wordt benut. De open keuken, is voorzien van modern apparatuur. De vier slaapkamers hebben voldoende ruimte voor ieder gezinslid. 

De twee badkamers, elk met hun eigen karakter, bieden een frisse start van de dag, voorzien van een luxe baden. En dan de tuin, een  oase waar de zon schijnt en waar de terrasoverkapping beschutting biedt wanneer de avond valt.

EEN LEVENSSTIJL DIE JE VERDIENT
De Achtse Barrier-Hoeven is een buurt die leeft. Het speeltuintje op loopafstand is een plek waar de kinderen kunnen spelen. Het winkelcentrum Ardechelaan, het gezondheidscentrum en de Sporthal Achtse Barrier in de omgeving, terwijl Park Achtse Barrier de natuur dichtbij brengt.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
In deze instapklare hoekwoning is aan alles gedacht. De ruime woonkamer met open keuken vormt het hart van het huis, waar licht en ruimte samenkomen. De vier keurige slaapkamers en twee badkamers bieden comfort en privacy voor iedereen. De tuin op het zuidwesten, met terrasoverkapping, nodigt uit tot genieten, terwijl de moderne afwerking, airconditioning en vloerverwarming zorgen voor een ongeëvenaard wooncomfort. En met alle voorzieningen binnen handbereik, waaronder scholen, winkels en sportfaciliteiten, is dit de ideale plek voor jouw gezin.

Ben je klaar om deze stap te zetten? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging en laat je hart veroveren door deze parel in de Achtse Barrier-Hoeven. Jouw nieuwe begin wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 369

Overige

Perceel oppervlakte 237
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 369

Overige

Perceel oppervlakte 237
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij