Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woonhub presenteert:

Zoekt u een instapklare woning met alle denkbare voorzieningen in de buurt? Dit is uw kans! Dit prachtige hoekhuis heeft 124,8 m2 aan woonoppervlak en energielabel B. Met een lichte woonkamer, moderne keuken, vier ruime slaapkamers, twee luxe badkamers en een heerlijke achtertuin met privacy, is deze woning van alle gemakken voorzien. U woont in een rustige en kindvriendelijke buurt en vindt parken, sportfaciliteiten, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen in de dichte omgeving. Kortom, een plek waar u puur woongenot ervaart!

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de betegelde voortuin op het noordwesten is de voordeur van deze charmante woning bereikbaar. Achter de voordeur bevindt zich de ruime entreehal. Deze fraai afgewerkte entreehal biedt toegang tot een luxe toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, een kast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De woonkamer ligt over de gehele lengte van het huis en biedt daardoor veel ruimte. U treft hier een mooie, donkere vloer aan en de wanden en het plafond zijn hoogwaardig afgewerkt in een rustige kleur. Aan zowel de voor- als achterzijde beschikt de woonkamer over een brede raampartij. Deze raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht in de kamer. De raampartij aan de achterzijde is voorzien van een schuifdeur naar de achtertuin.

Via de achterzijde van de woonruimte bereikt u de moderne open keuken. Deze keuken, vernieuwd in 2022, kenmerkt zich door de lichte keukenkastjes. Het werkblad en de achterwand zien er luxe uit en passen perfect bij de rest van de keuken. De volgende hoogwaardige apparatuur is hier aanwezig: vaatwasser, koel-/vriescombinatie, inductie fornuis, magnetron, oven, wastafel & kraan en afzuigkap. De keuken wordt verlicht met inbouwspots en heeft een openslaande deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Middels de trap in de entreehal is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. Deze overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Op de eerste verdieping van het huis vindt u de trap naar de tweede verdieping, de eerste drie slaapkamers en de badkamer.

Van de drie royale slaapkamers zijn er twee aan de achterzijde gelegen en één aan de voorzijde. Alle kamers beschikken over een fraaie vloer en de wanden en het plafond zijn afgewerkt in rustige kleuren. In elke kamer is een grote raampartij aanwezig, waardoor de lichtinval zeer goed is.

De badkamer bevindt zich aan de voorzijde op deze verdieping. Deze ruimte is vernieuwd in 2022 en voorzien van prachtige tegels, zowel lichte als donkere. De tegels vormen samen een mooi geheel en zorgen voor een luxe uitstraling. U treft een zwevend toilet, badmeubel met dubbele wastafel en ruime inloopdouche met regendouche in de badkamer aan.

Tweede verdieping:
De gestoffeerde trap op de eerste verdieping biedt toegang tot de overloop van de tweede verdieping. Op de overloop vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Verder zijn de vierde slaapkamer en tweede badkamer te bereiken via de overloop.

De vierde slaapkamer kenmerkt zich door de donkere vloer en strakke wanden. Deze kamer kan dienen als slaapkamer, maar u kunt de ruimte ook gebruiken als hobby- of werkkamer. De tweede badkamer van de woning bevindt zich aan de achterzijde van de tweede verdieping. Net als de eerste badkamer van het huis, straalt ook deze ruimte veel luxe uit. De tweede badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, badmeubel met wastafel en inloopdouche met regendouche.

Tuin:
Het huis heeft een netjes verzorgde achtertuin op het zuidoosten. De tuin bestaat uit zowel tegels als groen en biedt voldoende ruimte om tuinmeubilair te plaatsen. Door de gunstige ligging geniet u hier van veel zonuren. Het is dan ook een heerlijke plek om veel tijd te spenderen als het zonnetje schijnt. De achtertuin is aan beide kanten uitstekend beschut door schuttingen, waardoor u veel privacy hebt.

Achterin de tuin bevinden zich twee bergingen. Hier heeft u de mogelijkheid om tuinspullen op te bergen en fietsen te stallen. Er is een achterom bereikbaar.

Parkeren:
Openbaar parkeren.

Kenmerken van de woning:
• Instapklare woning met mooie achtertuin
• Lichte woonkamer, nette keuken en vier slaapkamers
• Twee luxe badkamers
• Nette afwerking
• Voorzien van zonnepanelen
• Centrum op fietsafstand
• Alle denkbare voorzieningen dichtbij
• Uitvalswegen snel bereikbaar
• Energielabel: B
• Volledige eigendom

Over de ligging en de buurt:
Deze fraaie hoekwoning, gebouwd in 1972, is gelegen aan de Saffier in ’s-Hertogenbosch. Het huis bevindt zich in De Edelstenenbuurt, een rustige en kindvriendelijke wijk. U woont in een groene omgeving met diverse natuurgebieden op korte afstand. Het Rompert Park, Burgemeester van Zwietenpark en natuurgebied Engelermeer zijn allemaal met de fiets bereikbaar, waardoor u veel wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden in de buurt heeft. Er is ook geen gebrek aan sportvoorzieningen in de dichte omgeving.

Op loopafstand vindt u Winkelcentrum De Rompert. Dit overdekte winkelcentrum voorziet u van allerlei winkels voor uw dagelijkse boodschappen, speciaalzaken en landelijke filialen. Daarnaast biedt het winkelcentrum nog enkele leuke horecagelegenheden. Het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch bevindt zich op 15 minuten fietsafstand van de woning. Hier bent u aan het juiste adres voor een groot winkelaanbod, met voor ieder wat wils. In het hart van ’s-Hertogenbosch vindt u ook talloze gezellige restaurants, cafés en terrassen.

U vindt de supermarkt, kinderopvang en basisschool op steenworp afstand van het huis. Met een treinstation op fietsafstand en een bushalte op loopafstand heeft u toegang tot uitstekende openbaar vervoersverbindingen. Het huis heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A59 en A2.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 124.8
Inhoud woonhuis 431
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 44.16
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 161
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.22
Tuin breedte 7.1
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 124.8
Inhoud woonhuis 431
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 44.16
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 161
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.22
Tuin breedte 7.1
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2014
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Woonhub Makelaars Den Bosch